Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Φαντάσου πόσο αντίχριστος είναι ο Ιερώνυμος για να αναπολεί ο κόσμος τον Χριστόδουλο. Ο Θεός να τον αναπαύσει τον καημένο, αλλά οχι και να τον ..«αγιοκατάταξουμε».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαBless Gree

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγη τιμή στους κεκοιμημενους δεν βλάπτει. Υπενθυμίζω ότι κατά κοινή ομολογία αυτός που κυρίως χρειαζόταν η πατρίδα μετά το 2010 ήταν ο Χριστόδουλος. Επίσης, το να κρίνεται κάποιος από μια ενέργεια του και μόνο δεν τιμάει την προαίρεση του κρινοντος. Τέλος, υπάρχουν αναγνωρισμένοι άγιοι (και δη, ιεράρχες) που έσφαλαν (πχ Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος και Άγιος Επιφανιος). Το ανωτέρω σχόλιο είναι πρωτίστως άκαιρο, και δευτερευόντως υποτιμητικό («καημένο») χωρίς αφορμή προς τούτο.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία είναι από την ανταποδοτική επίσκεψη που έκανε ο Αρχ. Χριστόδουλος, στον Πάπα το 2006, δύο χρόνια πρίν τον θάνατό του. Και από αυτήν την επίσκεψη, αποκαλύπτεται το μεγάλο του ψέμα που έλεγε το 2001, για την επίσκεψη του τότε Πάπα στην Αθήνα, ότι ο...Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον είχε καλέσει ώς αρχηγός Κράτους που ήταν και ο Πάπας (Βατικανού)...
Αν όντως τον είχε καλέσει ο Στεφανόπουλος, τότε γιατί δεν ανταπέδωσε την επίσκεψη ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, αλλά ο Χριστόδουλος;...
Ο λαός μας έχει μιά παροιμία για την ανήθικη γυναίκα που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Έ κάτι τέτοιο θεωρώ ότι ήταν και το ψέμα του μακαριστού, για την επίσκεψη του Πάπα στην Αθήνα, και φάνηκε με την ανταποδοτική λίγα χρόνια μετά.
Και πολύ σωστά δεν πρέπει να μπαίνουνε στην λογική ότι ο μακαριστός ήταν καλύτερος τον νύν. Και οι δύο υπήρξαν συμφορά για την Εκκλησία της Ελλάδος. Απλά, από διαφορετικά πεπραγμένα και διαφορετικές εποχές

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, γι'αυτή τη ".. μία ενέργεια ..", είπε ο ίδιος ο Κύριος στην Αποκάλυψη ότι θα εμέσει τους επισκόπους του, αν δεν μετανοήσουν για το "σφάλμα".

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ είπε...

Αδελφέ 6.23 όλα όσα γράφεις είναι λάθος.
Βεβαίως σεβασμό στούς νεκρούς αλλά για τα δημόσια πρόσωπα ισχύει κάτιο διαφορετικό.
Και τώρα πές μου πως να ξεχάσει κανείς τα 2.500.000 υπογραφές οι οποίες έμειναν στο συρτάρι.
Ήταν τότε που ο λαός ορθόδοξος και μή πιάστηκε από το ράσο αλλά στην πορεία προδόθηκε.
Και ηγήτορας τότε ήταν ο μακαριστός ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χριστόδουλε μας λείπεις!

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνομαι ότι ήταν ο τελευταίος που χάλαγε την σούπα της ΝΤΠ και τον έβγαλαν από την μέση..και αμέσως μετά να τα ΔΝΤ και ένας εθνικός κατήφορος, απεύχομαι ίσως χωρίς επιστροφή.

Ο Χριστόδουλος έλεγε αυτά που δεν τολμούσαν να πουν άλλοι για διάφορους λόγους.

Για το θέμα γενικά της Αγιότητας,υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι αποκάλυψης Αγιότητας.Μια είναι αυτή που αποκαλύπτει ο Θεός τον Άγιο του ενώπιον των ανθρώπων οσο βρίσκεται σε αυτή τη ζωη και ο άλλος που αποκαλύπτει τον Άγιο του μετά την κοίμηση σε απρόβλεπτο χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Χριστόδουλος ήταν καημένος τότε ο Βαρθολομαίος τι είναι?
Είμαστε όλοι καημένοι και για κλάματα.

Ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι αρπάξει....ο.......

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ είπε...

Ήταν ο πρώτος που έφερε τον Πάπα στην Ελλάδα...και μετά αρχίζουν τα δεινά...

Δυστυχώς άνοιξε την κερκόπορτα!

Ανώνυμος είπε...

Έχει επικρατήσει ένας μύθος γύρω από το πρόσωπο του Χριστόδουλου χωρίς οι χριστιανοί να γνωρίζουν την αλήθεια μένοντας στην επιφάνεια

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λες?
Αν θυμάσαι καλά μετά την σύνοδο της Κρήτης μπήκαμε στην εποχή των παραμυθιών που το τελευταίο θα είναι και η έλευση του "σωτήρα" Αντιχρίστου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Εξ ου και το ψευδωνυμο Παρδαλω..

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε ορισμένοι τι έχει πει ο π. Ευμένιος Λαμπάκης για τον Χριστόδουλο, και αφήστε τους μύθους, και ότι ο Χριστόδουλος έφερε τον πάπα στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο όσο κανείς ΆΛΛΟΣ.
Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο να κολασθή.
(Αυτά για τους ξερόλες που κουράζουν με αυτά που γράφουν)

Οι σημερινοί ποιμένες πάντως κατάφεραν και τους έδιωξαν όλους από την Εκκλησία μετά από το τσίρκο των εμβολίων και της ψευτοεπιδημίας, για πάτε μια βόλτα στις Εκκλησίες να δείτε, τρεις κι ο κούκος.

Δημητριος Κ είπε...

29 Ιανουαρίου 2023 στις 7:09 μ.μ. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο να κολασθή.
Ανωνυμε να σου πω Λυβιο διαβάζεις ή θερμό για να ξέρουμε οου αντλεις τις ανοησίες που γραφεις !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε άσε τις θεωρίες σου.
Αυτό που υποστηρίζεις δεν λέει τίποτα όταν η κεφαλή της Εκκλησίας είναι ο Πατριάρχης και όλοι ξέρουμε τι μεγάλο κακό έχει κάνει και συνεχίζει...
Ο Πάπας Νομίζω πως δεν έχει πάει μόνο στην στην Σερβία και Ρωσία, ε και τι με αυτό, η Σερβία γύρισε 100 χρόνια πίσω από τους Αμερικάνους με τους βομβαρδισμούς.
Εδώ και στο Άγιον Όρος ακόμη γίνεται μύλος...

Κάνε και μια κριτική στον εαυτό σου φίλε να δούμε ποιος είναι πιο ανόητος από τους δύο και άσε τις τρίχες.

Η ΑΜΑΡΤΊΑ ΆΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ.
(Απλές γνώσεις νηπιαγωγείου... )

Ανώνυμος είπε...

Θα σε δω και σένα όταν ο Αντίχριστος θα αναλάβει το τιμόνι.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι μου θυμίζεις 8.00μ.μ. ;;;
την μεγάλη πλειοψηφία των σύγχρονων νεοελλήνων, κοινώς παντογνώστες αλλά σε αυτήν την χώρα είσαι ότι δηλώσεις άσχετα αν δεν είσαι, αν ζω θα σε δω στα χρόνια του αντιχριστου πως θα σκορπίσεις στους 5 ανέμους.

Ανώνυμος είπε...

όποια κι αν ήταν τα ατοπήματά του μακαριστού Χριστόδουλου, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιός θρησκευτικός ή πολιτικός ηγέτης των ημερών μας μπόρεσε να συσπειρώσει τόσους πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους, και ιδιαίτερα τη νεολαία;

καλύτερα ας συμφωνήσουμε απλά ότι διαφωνούμε και να δούμε τι κάνουμε παρακάτω με τον εν ζωήι Κλήρο που, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, μας έχει εγκαταλείψει και απογοητεύσει οικτρά. αυτούς κανονικά δεν θα έπρεπε να τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί και να απαιτήσουμε να καθαριστεί η Εκκλησία από τέτοιους.

ένας κεκοιμημένος είναι θεωρώ ένας πολύ εύκολος στόχος και κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να αποτελεί τροφή για σχόλια για εμάς τους ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

Τι είχε πει;;; Κύριε ελέησον.