Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Στη Ρωσία ψηφίστηκε νόμος για την πλήρη απαγόρευση της ΛΟΑΤ προπαγάνδας


Στη Ρωσία τέθηκε σε εφαρμογή ο νόμος για την πλήρη απαγόρευση της ΛΟΑΤ προπαγάνδας. Φωτογραφία: Denis Vyshincky, TASS

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2022, ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ.Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το Νόμο για την απαγόρευση της ΛΟΑΤ προπαγάνδας. Ο νόμος προβλέπει την πλήρη απαγόρευση διαφημιστικών βίντεο, ταινιών, βιβλίων, σίριαλ και συναφών, στα οποία προβάλλονται με θετικό πρόσημο μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις ή αλλαγή φύλου. Αυτά ανακοίνωσε η ιστοσελίδα tass.ru. Ένας αντίστοιχος νόμος ίσχυε στη Ρωσία από το 2013, ωστόσο, αυτός απαγόρευε μόνο την προπαγάνδα μη παραδοσιακών αξιών ανάμεσα σε ανηλίκους.  

 

Ο Νόμος προβλέπει την υποχρεωτική χρηματική συνδρομή και πρόσθετα μέτρα για την προστασία των παιδιών για τη μη πρόσβαση σε απαγορευμένα προϊόντα, ενώ στα διαφημιστικά υλικά προβλέπεται να αναγράφεται η επιτρεπόμενη ηλικία. Στις διαφημίσεις απαγορεύεται να χρησιμοποιείται υλικό που προβάλλει «μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις ή προτιμήσεις». Τα βιβλιοπωλεία υποχρεούνται να αφαιρέσουν από την πώληση βιβλία με αναφορές στη ΛΟΑΤ προπαγάνδα.

Για φυσικά και νομικά πρόσωπα που παραβιάζουν το νόμο προβλέπονται πρόστιμα: για προπαγάνδα παιδοφιλίας τα φυσικά πρόσωπα θα πληρώνουν έως 800 χιλιάδες ρούβλια*, ενώ τα νομικά έως 10 εκατομμύρια. Για προπαγάνδα μη παραδοσιακών σχέσεων τα φυσικά πρόσωπα θα πληρώνουν έως 400 χιλιάδες, ενώ τα νομικά έως 5 εκατομμύρια. Για πρόσωπα που δεν έχουν υπηκοότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και παραβιάζουν το νόμο, προβλέπεται ενδεχόμενη απέλαση από τη χώρα. Την τήρηση του νόμου θα ελέγχει η Ρωσική Επιτροπή Ελέγχου.

Μετάφραση για την πύλη  gr.pravoslavie.ru : Αναστασία Νταβίντοβα ΕΟΔ - Ενωση Ορθοδοξων Δημοσιογραφων 7/12/2022

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ

The Secret Subversion of American Orthodoxy
https://rumble.com/v1mq604-the-secret-subversion-of-american-orthodoxy.html


Ανώνυμος είπε...

The Secret Subversion of American Orthodoxy

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

https://rumble.com/v1mq604-the-secret-subversion-of-american-orthodoxy.html

Λυκούργος Νάνης είπε...

Η Ρωσική Ομοσπονδία, κηδομένη του ηθικού συμφέροντος της κοινωνίας και του Έθνους, έπραξε το εύλογο και το αυτονόητο.
Εξ αντίθετου, εδώ, στην επίσης Ορθόδοξη Ελλάδα, η αισχρή και ελεεινή προπαγάνδα της βδελυκτής ομοφυλοφιλίας, προωθείται σκανδαλωδώς από κρατικούς και μη φορείς καθώς και από βρωμερά ΜΜΕ και, δυστυχώς, τα σχολεία.
Ναι, τα ελληνικά σχολεία έχουν καταστεί βήματα προπαγανδήσεως της ομοφυλοφιλικής διαστροφής, σε συντονισμό με τις επιταγές του νεοταξίτικου κινήματος της λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας".
Οι νεοταξίτες που λυμαίνονται ΗΠΑ και Δυτική Ευρώπη ευλόγως έχουν εξαπολύσει ένα λυσσώδη πόλεμο σε βάρος του προέδρου Πούτιν και της Ρωσίας γενικότερα.
Γιατί, επιλογές του Ρώσου προέδρου και της κυβερνήσεώς του, όπως η συγκεκριμένη, αντιτίθενται και ανθίστανται στην επιχείρηση διαφθοράς και διαστροφής των Εθνών και των λαών την οποία απεργάζεται η δυσώνυμη Νέα Τάξη.