Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Όλα μπίζνες...Τι όχι;;

 Πάνδημη η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - Ορθοδοξία News Agency Γραφει ο Bless Gree

Εικόνες, λείψανα, γύρω γύρω..

Δεν ντρέπονται ούτε οι Επίσκοποι, ούτε προφανώς ο Εφραίμ από το Βατοπέδι...

Επί της παράνοιας κόβιντ που το κατάπιαν αμάσητο οι πεφωτισμένοι  , θα μας έσωζαν οι μπιστήμονες και όχι οι Λιτανείες! Τώρα, σου λέει, ας κάνουμε το σόου μας ήσυχοι, να μας κάνει και μια ωραία παρουσίαση η ρομφαία.

Στην πρώτη σειρά, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, των ανωμάλων κυβερνώντων. Και οι γυναίκες που, χωρίς ντροπή, προώθησαν και προωθούν την εκπόρνευση και τον κιναιδισμό...

Θα μπουν οι Τούρκοι, που θα πάει... Θα παίξουν τον ρόλο των Φιλισταίων.

"Απολαύστε.. "

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κυριακή Ζ΄ Λουκά": Σχόλια στο αντίστοιχο Ευαγγέλιο, από τον Μητροπολίτη Λεμεσού, Αθανάσιο (5-11-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=oYH2sbzpoCU

Δημητριος Κ είπε...

Αν η Αγία Ζώνη της Παναγίας μας ερχόταν και λιτανευόταν σε όλη την Ελλάδα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού πόσα θαύματα θα είχαν γίνει; Πόσοι άνθρωποι θα είχαν γλιτώσει τον θάνατο; Όμως κάποιοι δεν επέτρεπαν τότε τέτοιες μετακινήσεις και λιτανείες, κηρύσσοντας τα αντίθετα από αυτά που τώρα λένε, περί σωτηρίων θαυμάτων της Αγίας Ζώνης σε παλαιότερες πανδημίες.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οι κληρικοί που υποστήριξαν δημόσια τους εμβολιασμούς για τον κορωναϊό, παρασύρθηκαν από τους ιατρούς που τους συμβουλεύουν.

Το γιατί πολλοί ιατροί παρασύρονται εύκολα σε κάποιες δήθεν "επιστημονικές" πλάνες, είναι μια πολύ βαθιά υπόθεση που δεν θα θίξω αυτή την στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΒΕΣ Α Γ Γ Ε Ι Ω Ν ΚΑΙ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Ν, ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ 'mRNA': Α Δ Ι Α Μ Φ Ι Σ Β Η Τ Η Τ Ε Σ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΙΤΙΟΤΗΤΟΣ. / Β Ι Ν Τ Ε Ο.

https://odysseiatv.blogspot.com/2022/11/mrna.html