Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου παίρνει δημόσια θέση για την Κιβωτό , τον πατήρ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστα τα λεει ο πατερας Στυλιανος! Στόχος τους ειναι ο ίδιος ο Χριστος και φυσικα ο οίκος του, η εκκλησια!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο π. Στυλιανέ ! Αν μου επιτρέπεται νά λέω " μπράβο" σε ένα σεβάσμιο κληρικό .

Ακόμα ένας κληρικός , απο τους ελαχίστους που έχουμε , που εγείρει φωνή και δημόσιο λόγο , για νά υποστηρίξει μέ παρρησία τα δίκαια του Θεού και της εκκλησίας .

Ένας άνθρωπος κατασπαράσσεται απο τα αδηφάγα μέσα μέ μένος και αγριότητα . Όμως δεν μας ξεγελάνε . Είναι εκπληκτικό πώς λειτουργεί η συνείδηση και η διαίσθηση της εκκλησίας .

Λές και είναι τόσο δύσκολο οι βυσσοδομούντες νά εξαγοράσουν την συνείδηση ενός ευάλωτου παιδιού νά στραφεί εναντίον του ευεργέτη του . Είναι πολύ αρχαίος ο νόμος της αχαριστίας .

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ είπε...

Αλήθεια τρελογιάννη.
Με τι ασχολούνται τα πορνοκάναλα πολλοί το γνωρίζουν λίγοι το καταλαβαίνουν.
Ποιός θυμάται σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης, την τσατσά....αυτήν που διατηρούσε παράνομο μπορντέλο και που προσήλθε αυτοβούλως στην εισαγγγελία με ένα στικάκι κουνώντας το και λέγοντας μπροστά στις κάμερες ΄΄ εδώ τούς έχω, ας με καλέσει ο εισαγγελέας να δώσω κατάθεση, θα γίνει σεισμός με τα ονόματα΄΄.....
Ουδείς γνωρίζει τι έγινε τελικά με το συγκεκριμένο στικάκι, ούτε η συγκεκριμένη έχει κληθεί να καταθέσει.
Πάντως το μπορντέλο από όσα γνωρίζω συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά.
Κατά τα άλλα τα πορνοκάναλα προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να προστατέψουν από τους΄΄ανήθικους΄΄ αθώες ψυχές....όπως ας πούμε απο τις γκεϊ παρελάσεις, την σαρία, την ομοφυλοφιλία, τους αδελφάτους παρουσιαστές, την αστρολογία την πορνεία και πολλά ακόμα.
Και έπεται η στάση της Ελλαδικής εκκλησίας η οποία ανέχεται για μιά ακόμα φορά να προσβάλλεται και να αποδομήται από τις καρδιές των Ελλήνων η ορθοδοξία.
Ντροπή και αίσχος σε όλους τους ιεράρχες οι οποίοι απροκάλυπτα προωθούν πλέον τα σκοτεινά σχέδια της ΝΤΠ.
Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να μιλάμε και να πέφτουν και καρπαζιές.

Ανώνυμος είπε...

Μή μου πεί κανείς , οτι ο αρχιεπίσκοπος δεν ξέρει άν ο π. Αντώνιος είναι αθώος ή ένοχος . Και όμως τον έρριξε στην πυρά ως " πρόστυχο " !

Δεν φοβούνται Θεό !

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένουμε κάτι άλο από τον αρχιεπίσκοπο, από το κεφάλι βρομάει το ψάρι, κρίμα έμειναν δυστυχώς λίγη ιερείς και αυτούς προσπαθούν να τούς αφανίσουν ,όπως και το πάτερ Δημητρίου από τούς αγίους Ισίδωρους .

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό Έχετε δίκιο όταν υπάρχει ένας καλός όλο τον κυνηγούν είναι ντροπή τους και ντρέπομαι εδώ στη Γερμανία και Ντρέπομαι για αυτά που ακούω στην πατρίδα μου και γίνονται κυνηγάνε τους καλούς ανθρώπους και αφήνουνε όλα τα γαϊδούρια και αυτοί στα κανάλια να φωνάζουν και να κάνω για να βγάζουν λεφτά ντροπή τους Ντρέπομαι για αυτά που γίνονται στη χώρα μου και ο Θεός να τους βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα πολύ συμπαθητικός ο πάτερ Αντώνιος και ο πάτερ Δημήτριος που το διώξανε από το Λυκαβηττό ακούγαμε λειτουργία κάθε μέρα εδώ στο εξωτερικό τώρα δεν έχουμε τίποτα ντροπή τους

Ανώνυμος είπε...

Ό Θεός μαζί σας πατήρ.Σωστος

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ο Ιερώνυμος βγήκε από τ νιρβάνα που βρισκόταν ή τον ξύπνησαν για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των "φίλων του?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά μιλάει ο π Στυλιανος

π. Δ είπε...

Εύγε πατέρα Στυλιανέ!
Κάνατε την πλέον σωστή ανάλυση των γεγονότων από την αρχή ως το τέλος.
Αχ, αυτός ο λαός που γίνεται όχλος!
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρίμα!
Πότε θα γίνουμε πρόσωπα;
Πότε θα πάψουμε να αγόμαστε και να φερόμαστε και να πέφτουμε στους "βόθρους" ;
Τζάμπα κι εμείς που πήγαμε σχολείο και διδαχθήκαμε υποτίθεται ήθος μέσα σ' αυτό.
Τζάμπα, όλα!
Και τα χρόνια και οι σπουδές και οι εμπειρίες...
Γίναμε μάζα...
Στην πλειοψηφία ίσως...
Αλλά, έχει ο Θεός!
Πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που αντιστέκονται, πάντα θα υπάρχει το μικρό ποίμνιο που εμπιστεύεται Τον Θεό και δεν παρασύρεται.
Και σύμφωνα με τον σπουδαίο λόγο του Αγίου Παϊσίου, το χρυσάφι είναι δυνατό σε αξία, και οι τενεκέδες απλά κάνουν πολύ θόρυβο.
Στις μέρες μας η αλήθεια, πλήθαιναν οι "τενεκέδες "!
Όμως, έχει ο Θεός...
Πόνος δυνατός υπάρχει μέσα μας,για τα τόσο κακώς τεκταινόμενα, απελπισία όμως όχι!
Δόξα τω Θεώ για όλα!
Εκείνος είναι η Ελπίδα ημών!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε σας πάτερ σωστά τα λόγια σας!

Ανώνυμος είπε...

Πλατιαζει ο Πατήρ Στυλιανός με όλο τον σεβασμο και μπερδεύει την αξία της ορθοδοξίας με τους αντιπροσώπους της οι οποίοι είναι άνθρωποι και μπορούν να σφαλουν. a priori όμως τους δικαιολογεί για όλα φταίνε τα παιδιά....άρα ποιο το έργο τους 25 χρόνια
Λίγες φορές έχουν ξεσπάσει σκάνδαλα με ιερωμενους; αντίθετα πόσα με παιδια υπευθυνα;
Είμαι 35 χρόνια εκπαιδευτικος αγάπη έδωσα και αγάπη μου ανταποδιδουν τα παιδιά. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΤΟ ΣΦΑΛΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τα βοθροκαναλα κανουν την δουλειά τους και εμείς με πιο καθαρό βλέμμα οφείλουμε να βλέπουμε την αλήθεια. Είμαστε σίγουρα σε έσχατους χρόνους και πρέπει να, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί η εκκλησία του Χριστού μας έχει κυνηγηθεί και Θά συνεχίσει να την κυνηγάει ο διάβολος. Ειδικά τους καλούς ιερείς που κάνουν έργο στην εκκλησία. Τα μάτια μας λοιπόν ανοιχτά και να μην καταπίνουμε αμασιτη τροφή που μας προσφέρουν. Λυπάμαι τόσο πολύ για την εκκλησία του Χριστού μας, αλλά έχει ο θεός στο τέλος θα ρίξει φως στην αλήθεια και το σκοτάδι δεν μπορεί ποτέ να γίνει φως.