Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η εποχή των επικίνδυνων τσαρλατάνων

Η εποχή των επικίνδυνων τσαρλατάνων

από Stefano Karganovic - 27/11/2022


Έχοντας χάσει την ηθική και πνευματική της πυξίδα, η δυτική ανθρωπότητα δύσκολα μπορεί να αποφύγει την καταστροφή αν συνεχίσει να ακολουθεί τους επικίνδυνους τσαρλατάνους.

Ο Έλον Μασκ , ο κορυφαίος βρέφος τρομερός του παγκοσμιοποιητικού συνόλου, δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Στο πρόσφατο επιχειρηματικό φόρουμ των G20 στην Ινδονησία, χωρίς προφανή λόγο που να σχετίζεται με το ράλι, δήλωσε ότι "ίσως βρούμε εξωγήινους πολιτισμούς ή ανακαλύψουμε πολιτισμούς που υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια". Η περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε σε ένα κατάλληλα μυστικιστικό σκηνικό, συμπεριλαμβανομένου ενός κρυστάλλινου μπολ που βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον Μασκ να κάθεται στο σκοτάδι, φορώντας ένα παραδοσιακό ινδονησιακό μπατίκ πουκάμισο και περιτριγυρισμένο από κεριά, καθώς πρόσφερε ένα «όραμα» για το μέλλον. εκτός από εξωγήινους περιελάμβανε επίσης βαθιές σήραγγες και πυραυλοτουρισμό.

Δεν υπάρχει κανένα αρχείο από κανέναν παρών να ρωτά τον Musk το προφανές ερώτημα:  Τι τον επιτρέπει να κάνει εικασίες για αυτά τα θέματα;  Υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα επιτεύγματα του Μασκ, αν εξαιρέσουμε το ευρέως γνωστό γεγονός του ξαφνικού, ανεξήγητου και θεαματικού πλουτισμού του, στο ίδιο επίπεδο με παρόμοιες «ιστορίες επιτυχίας» που περιλαμβάνουν την εμφάνιση μεγιστάνων «από το πουθενά» στη δεκαετία του '90. Ρωσία.

Τα πενιχρά βιογραφικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα για τον Musk περιλαμβάνουν στοιχεία εκκολαπτόμενης ιδιοφυΐας, όπως η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Όσον αφορά την πραγματική εκπαίδευση, το 1997 ο ​​Μασκ λέγεται ότι έλαβε το πτυχίο του στην Πενσυλβάνια «στη φυσική και τα οικονομικά». Ο πολύμαθος Μασκ στη συνέχεια εγγράφηκε στο Στάνφορντ για να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσική, τις οποίες εγκατέλειψε μετά από μόλις δύο ημέρες παραμονής επειδή «αισθάνθηκε ότι το Διαδίκτυο είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες να αλλάξει την κοινωνία παρά να εργαστεί στη φυσική».

Μπιλ Γκέϊτς

Είναι αυτονόητο ότι ο Έλον Μασκ δεν είναι ο μόνος επιφανής σύγχρονος μας στις μέρες μας που χρησιμοποιεί στρατηγικά τη φήμη και τα χρήματα για να «αλλάξει την κοινωνία».
Ο διαβόητος Bill Gates είναι ένα άλλο γνωστό παράδειγμαΑπό τεχνογνωσία, οι ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο είναι εντυπωσιακές. Όπως ο Μασκ, ο Γκέιτς δεν έχει σημαντική εκπαίδευση ή εμπειρία σε τίποτα. Είναι απλώς αυτό που ήταν περιφρονητικά γνωστό στην Αμερική (αλλά τέλειο στην περίπτωση του Γκέιτς) ως άτομο που εγκατέλειψε το σχολείο. Όπως ο Μασκ, έτσι και ο Γκέιτς ασχολήθηκε με την τεχνολογία των υπολογιστών από νεαρή ηλικία, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αναζήτησε ή απέκτησε κάποια ειδική εκπαίδευση ή γνώση σε οτιδήποτε, είτε πρόκειται για ιατρική, ευγονική, φαρμακολογία ή οποιονδήποτε από τους άλλους τομείς που είχε. . είχε κρίσιμο αντίκτυπο με τα τεράστια χρηματικά ποσά που συγκεντρώθηκαν υπό τον έλεγχό της. Μάλιστα, εκτός από τη διπλή διασταύρωση των επιχειρηματικών του συνεργατών για προσωπικό όφελος,Η Kim Kardashian και η Angelina Jolies κυριαρχούν στην κοινωνία της διασκέδασης,  στην οποία έχει γίνει η συλλογική Δύση . Οι ενθουσιασμένοι καταναλωτές του BIll είναι πολύ απογοητευμένοι για να ζητήσουν να δουν τα διαπιστευτήρια, είτε πρόκειται για αστέρες του Χόλιγουντ είτε για πλούσιους «φιλάνθρωπους» μεγιστάνες που θέλουν να καλύψουν το εσωτερικό τους κενό εμπλεκόμενοι στην επικίνδυνη επιδίωξη της κοινωνικής μηχανικής.   

Η έννοια της εξουσίας, στο ευρύ της φάσμα που κυμαίνεται από το πολιτικό έως το ακαδημαϊκό, έχει καταρρεύσει εντελώς στη δυτική νεοφιλελεύθερη κοινωνία.  Η φθηνή φήμη και τα άφθονα χρήματα σε αυτήν την κοινωνία είναι επαρκή προσόντα για να πας σε κάθε θέμα.

 

Ενώ ένας πλούσιος  όπως ο Μπιλ Γκέιτς δωροδοκεί ιδρύματα για να υποστηρίξει τις ανίδεες ανοησίες του, ένας σεβαστός και διάσημος ιατρός όπως ο Δρ. .   

Η θλιβερή πραγματικότητα των δυτικών κοινωνιών είναι ότι στο ένα πολιτικό ζήτημα μετά το άλλο οι τόνοι δίνονται και η αφήγηση διαμορφώνεται από τσαρλατάνους, αυτοαποκαλούμενες ψεύτικες αρχές, απατεώνες και απατεώνες του είδους των Musk and Gates, κάθε λέξη των οποίων απορροφάται με ανυπομονησία. ένα απροετοίμαστο και εξαπατημένο κοινό. Αυτοί οι τσαρλατάνοι επηρεάζουν τα μυαλά και διαμορφώνουν τα γεγονότα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής, όχι μόνο στην ψυχαγωγία που τους έχει χρησιμεύσει ως αποτελεσματικό εφαλτήριο για τη διαφθορά των συνηθειών και των ηθών, αλλά και στην πολιτική, στη δημοσιογραφία και στην επιστήμη. , παρακμιακή τέχνη, ψεύτικη υποτροφία και ούτω καθεξής.  

Το σημαντικό ζήτημα της έκτασης της αποτελεσματικής ισχύος και επιρροής των απατεώνων μπορεί να παραμεριστεί προς το παρόν. Η συγκλονιστική παρατήρηση του κοινωνιολόγου Andrey Fursov θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη, ότι αν έχετε ακούσει για κάποιον, πιθανότατα είναι απλώς ο πράκτορας κάποιου, ένα μέτωπο για κρυφούς σκηνοθέτες, παρά ένας πραγματικός διευθυντής. Αλλά ως εργαλεία ή ως λιγότερο πιθανοί αυθόρμητοι ηθοποιοί, η ζημιά που προκάλεσαν αυτοί οι υπέροχα πλούσιοι απατεώνες, άνθρωποι με αμφίβολη ακεραιότητα και σκοτεινές βιογραφίες, ήταν τεράστια.

Τζορτζ Σόρος

Αρκεί να αναφέρουμε  τον Τζορτζ Σόρος,  πρωτότυπο των υπηκόων μας, κυνικό προδότη του λαού του και άπληστο συνεργάτη των απαγωγέων τους και αδίστακτο χειριστή της χρηματοπιστωτικής αγοράς που το 1997 προκάλεσε τεράστια καταστροφή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Νοτιοανατολική Ασία με την ψυχοπαθή εξήγηση ότι σκοπός του είναι να βγάλει χρήματα και όχι να προστατέψει την υλική ευημερία των θυμάτων του. Το απατηλό Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της ανατροπής στις περισσότερες χώρες του κόσμου και έχει απαγορευτεί και εκδιωχθεί από πολλές από αυτές.

Οι κακές πρακτικές της διεστραμμένης κοινωνικής μηχανικής που παραδειγματίστηκαν από τον Σόρος ακολουθήθηκαν με ανυπομονησία από τους Γκέιτς και Μασκ. Όπως ο Σόρος στους τομείς του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του, και ακόμη και αφού αγόρασε τον εύηχο τίτλο του «φιλάνθρωπου», ο Γκέιτς έχει αντλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μια ποικιλία αντιανθρώπινων έργων. Τεχνητά συσκότιση του ήλιου, εκστρατείες στείρωσης στην Αφρική που μεταμφιέζονται ως διανομή δωρεάν εμβολίων, παράνομες ιατρικές δοκιμές σε ανυποψίαστους αγρότες στην Ινδία και η έντονη προώθηση του παγκόσμιου πληθυσμού στην Ινδία έρχονται στο μυαλό, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. που στοχεύει να εξαλείψει φυσικά τους περισσότερους από τους σημερινούς κατοίκους της γης. Ένα πολύ φιλόδοξο αγόρι λυκείου που εγκαταλείπει σίγουρα, αλλά που γίνεται φιλάνθρωπος!

Όταν ένας κορυφαίος πολιτικός πρότεινε πρόσφατα ότι οι δυτικές ελίτ ήταν «σατανικές» ως προς την έμπνευσή τους, δεν φαίνεται ότι ήταν εκτός στόχου.

Όπως τα αδέρφια του Σόρος και Γκέιτς, ο Έλον Μασκ χρησιμοποιεί επίσης τα τεράστια χρηματικά ποσά που έχει στη διάθεσή του για να παρέμβει επιθετικά σε κάθε τομέα που μπορεί να φανταστεί κανείς, από πραξικοπήματα στη Νότια Αμερική έως λεηλασίες τοπικών ορυκτών πόρων και προβολή στην αγορά της Ουκρανίας. σε αντίθεση με τη δορυφορική τεχνολογία που ελέγχει και, όπως είδαμε παραπάνω, στρίβει τα μυαλά του ερωτευμένου κοινού της με εξωγήινες φλυαρίες.

Μάλλον εν αγνοία του, στην ομιλία του στο G20, ο Μασκ έθιξε ένα θεμελιώδες σημείο της Ορθόδοξης εσχατολογίας, τη διδασκαλία ότι στους έσχατους καιρούς η έλευση του ψεύτικου μεσσία και η ψευδής σωτηρία που φέρνει θα αναγγελθούν από δαίμονες με το πρόσχημα της εξω- επίγειους. Από αυτή την άποψη, ο Άγιος Γαβριήλ Οργκεμπάτζε της Γεωργίας εξέδωσε την ακόλουθη προειδοποίηση ότι ο Μασκ και όλοι όσοι τον παίρνουν στα σοβαρά θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά προτού εμπλακούν άλλους στον ιστό της εξαπάτησής του:

«Στην εποχή του Αντίχριστου, ο ισχυρότερος πειρασμός θα είναι η προσμονή της σωτηρίας από τον κόσμο, από ανθρωποειδή, εξωγήινους που είναι στην πραγματικότητα δαίμονες. Σπάνια θα πρέπει κανείς να κοιτάξει ψηλά στον ουρανό, καθώς τα σημάδια θα μπορούσαν να είναι παραπλανητικά και επομένως να καταστραφούν».

Έχοντας χάσει την ηθική, διανοητική και πνευματική της πυξίδα, η δυτική ανθρωπότητα, μπερδεμένη και χειραγωγημένη, δύσκολα θα αποφύγει την καταστροφή αν συνεχίσει να ακολουθεί τους επικίνδυνους τσαρλατάνους που έχουν σφετεριστεί τις θέσεις της πρώτης σειράς στη δημόσια αρένα του ετοιμοθάνατου κόσμου τους.

Πηγή: Strategic Cultures 

Μετάφραση: Λουτσιάνο Λάγκο

 
Πηγή: Αντιπληροφόρηση
ariannaeditrice

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: