Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA

Ο εμβολιασμός για μια παραλλαγή πρέπει να προηγείται της παραλλαγής και όχι να έπεται. Τα εμβόλια του Μπουλά φτειάχτηκαν μόνο για την Αλφα. Με εξουδετερωτικά εμβόλια ανοσία δεν υπάρχει. Πολλά τα ΨΕΜΜΑΤΑ.

 



1. O εξαερισμός είναι για την αφαίρεση του αεροζόλ του κορωναϊου απο ένα χώρο π.χ ΜΜΜ, δωμάτιο νοσοκομείου, χώρο εστίασης, δωμάτιο του παππού κλπ. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και ανεξαρτήτως παραλλαγής. Δεν εχει γίνει αντιληπτό στην Ελλάδα.
2. H μάσκα για παραλλαγές με πολύ ιικό φορτίο δεν προσφέρει προστασία. Για την Αλφα είχε νόημα, γιαυτο και στην Ιαπωνία δούλεψε καλά. Την ίδια περίοδο η επιτροπή επι 7 μήνες σας έλεγε να μη τις φοράτε. Αυτό ήταν έγκλημα.
3. Οι μαύρες καμπύλες στα γραφήματα του video εκφράζουν τον αριθμό των ασθενών στη διάρκεια ενός κύματος απο μία παραλλαγή του κορωναϊού.
4. To θέμα της αχρηστίας των εξουδετερωτικών εμβολίων το έχω θίξει πολλές φορές. Πονάει.
5. Εμβολιασμό δεν ξέρουν να κάνουν. Αποτυχία στην αποτυχία είναι.
Αντιλαμβάνεσθε τί σας έχει κάνει η παρέα της Βουλής: Μια παρέα είναι όλοι με γεμάτο πορτοφόλι.

 Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

1 σχόλιο:

Εμμανουήλ είπε...

Από τα σημερινά (3/7/2022) επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον κορωναϊό, υποθέτοντας ότι τα στοιχεία δεν έχουν αλλοιωθεί επίτηδες:

"Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), 39 (39.8%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 59 (60.2%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι."

Πηγή:
https://www.naftemporiki.gr/story/1879121/koronoios-megali-anodos-stous-thanatous-13826-krousmata-98-se-meth