Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ένα βαθύ άρθρο που αξίζει να διαβαστεί για τον πραγματικό ρολό των ανεμβολίαστων στην πανδημία: «Ένα Άρθρο Γνώμης Από Έναν Εμβολιασμένο Αυστραλό Συγγραφέα»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο«Αν ο Κόβιντ ήταν πεδίο μάχης, θα ήταν ακόμα ζεστό από τα σώματα των ανεμβολίαστων. Ευτυχώς οι υποχρεωτικότητες υποχωρούν και οι δύο πλευρές του πολέμου επιστρέφουν παραπατώντας στη νέα κανονικότητα.
Οι ανεμβολίαστοι είναι οι ήρωες των δύο τελευταίων ετών, καθώς μας επέτρεψαν να έχουμε μια ομάδα ελέγχου στο μεγάλο πείραμα και να αναδείξουμε την αδυναμία των εμβολίων κατά του κόβιντ.
Οι ανεμβολίαστοι φέρουν πολλές ουλές μάχης και τραυματισμούς, καθώς είναι οι άνθρωποι που προσπαθήσαμε να τσακίσουμε ψυχολογικά.
Ωστόσο κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το τι τους κάναμε και τι ανάγκασαν «Tην Επιστήμη» να αποκαλύψει.
Γνωρίζαμε ότι η φθίνουσα ανοσία των πλήρως εμβολιασμένων είχε το ίδιο προφίλ με άλλους μέσα στην κοινωνία, όπως η μειοψηφία των ανεμβολίαστων και όμως τους σημάδεψαμε για ειδική δίωξη.
Βλέπετε είπαμε ότι δεν είχαν «κάνει το σωστό για το ευρύτερο καλό», παραδίδοντας τα σώματά τους και την ιατρική αυτονομία τους στο κράτος.
Πολλοί από τους λεγόμενους ειδικούς υγείας και πολιτικούς ηγέτες στην Αυστραλία παραδέχθηκαν ότι ο στόχος ήταν να κάνουν σχεδόν αβίωτη τη ζωή για τους ανεμβολίαστους, κάτι που πολλαπλασιάστηκε πολλές φορές από τον συλλογικό όχλο, με τον καυγά να μεταφέρεται στους χώρους εργασίας, στις φιλίες και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Σήμερα, η σκληρή αλήθεια είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικαιολογημένο, καθώς διολισθήσαμε γρήγορα από το αίσθημα δικαίου στην απόλυτη βαναυσότητα.
Μπορεί να απευθύνουμε το «κατηγορω» μας στους ηγέτες μας και στους ειδικούς υγείας για την πίεση, αλλά κάθε άτομο μέσα στην κοινωνία πρέπει να καταστεί υπόλογο γιατί έπεσε μέσα μέσα στην καλά τοποθετημένη παγίδα.
Το κάναμε αυτό παρότι γνωρίζαμε πολύ καλά
ότι η αντίθεση σε ζητήματα αρχής είναι ανεκτίμητη όταν πρόκειται για το τι μπαίνει μέσα στα σώματα μας και αφήσαμε τον εαυτό μας να εξαπατηθεί και να πιστέψει
ότι το να πάμε σε ένα ακόμα αναποτελεσματικό λοκντάουν θα ήταν λάθος των ανεμβολίαστων και όχι λάθος της τοξικής πολιτικής
των αναποτελεσματικών εμβολίων.
Πήραμε ικανοποίηση κάνοντας τους ανεμβολίαστους αποδιοπομπαίους τράγους γιατί μετά από μήνες
προκατασκευασμένων λοκντάουν από πολιτικούς ηγέτες τυφλωμένους από την εξουσία, νιώθαμε καλά έχοντας κάποιον να κατηγορήσουμε και να ρίξουμε στην πυρά.
Πιστέψαμε ότι είχαμε τη λογική, την αγάπη και την αλήθεια με το μέρος μας, οπότε ήταν εύκολο να ευχηθούμε θάνατο στους ανεμβολίαστους.
Όσοι από μας γελοιοποιήσαμε και κοροϊδέψαμε τους μη συμμορφούμενους, το κάναμε επειδή νιώσαμε αμηχανία με το θάρρος και τις αρχές τους και δεν πιστέψαμε ότι οι ανεμβολίαστοι θα κατάφερναν να μείνουν αλώβητοι και μετατρέψαμε τους αντιρρησίες σε σάκους του μποξ.
Ο Lambie, ο Carr, ο Chant, ο Andrews, ο McGowan, ο Gunner και το υπόλοιπο καστ εκατοντάδων άλλων σε εξέχοντες ρόλους πρέπει να λογοδοτήσουν για τη δημόσια δυσφήμιση των ανεμβολίαστων και την πυροδότηση των θυμωμένων όχλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι όχλοι, οι Ναζί της μάσκας και οι πιστοί ακόλουθοι του εμβολίου έχουν έρθει σε δύσκολη θέση «ποντάροντας» εναντίον των ανεμβολίαστων, γιατί οι υποχρεωτικότητες είχαν μόνο τη δύναμη που τους δώσαμε.
Δεν ήταν η συμμόρφωση που τερμάτισε την κυριαρχία των μεγάλων φαρμακευτικών, του Μπιλ Γκέιτς και των πολλών οργανώσεων του, και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ... Ήταν χάρη στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να ντροπιάσουμε να γελοιοποιήσουμε, να κοροϊδέψουμε και να κάνουμε να καταρρεύσουν.
Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βρούμε λίγη εσωτερική ευγνωμοσύνη για τους ανεμβολίαστους, καθώς τσιμπήσαμε το δόλωμα μισώντας τους, γιατί η επιμονή και το θάρρος τους μας έδωσαν το χρόνο να δούμε ότι κάναμε λάθος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει τόλμη και εξυπνάδα,για να παραδεχτείς ότι πιάστηκες κορόιδο.Δυστυχώς υπάρχει και συνέχεια στο έργο.Φοβάμαι για πιο άγριες καταστάσεις.Ο Θεός είναι μεγάλος.Για να λέμε την αλήθεια και οι ανεμβολίαστοι,φερθήκαμε άσχημα.Ήταν αυτό που ήθελαν οι κρατούντες και το πέτυχαν.Τώρα που έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα ας κάνουμε απολογισμό.

GeorGRE είπε...


Καταρχήν όχι μόνο δεν
είμαστε ψεκασμένοι αλλά
ούτε καν... ανεμβολίαστοι
μιάς και έχουμε κάνει του
κόσμου τα εμβόλια, παιδιόθεν.
Τα συγκεκριμένα δεν θέλαμε.

Και κατά δεύτερον δεν είμαστε
κατά της επιστήμης αλλά
είμαστε υπέρ της ανεξάρτητης
επιστήμης, μακρυά από
συμφέροντα και λεφτά.

Διότι αν γουρλομάτη μου
βαψομαλλιά που το παίζεις
επιστήμονας σε δωροδοκούσαν
όχι υπέρ αλλά κατά του
εμβολίου, τότε κάθε μέρα
θα έλεγες τα ανάποδα.
Αυτό λέγεται επιστήμη;;;

Και αν εσένα ταλαίπωρε
Υπουργέ, χρήσιμε ηλίθιε,
σου ανάθεταν να υπερασπιστής
την ελευθερία της επιλογής
θα το έκανες μετά χαράς.
Άρα γνωρίζεις ότι αυτά
που λες είναι αυτά που
θέλουν τα αφεντικά σου
να λες.



Ανώνυμος είπε...

Σωστό το άρθρο , όμως δεν θα έπρεπε να αναφέρει και το όνομα του Αυστραλού συγγραφέα για να είναι αξιόπιστο;Προσυπογράφω το σχόλιο του GeorGRE!

Εμμανουήλ είπε...

Πριν από κάποιες μέρες, ο ΕΟΔΥ δημοσίευε καθημερινά τα στοιχεία σχετικά με την ασθένεια του κορωναϊού. Δημοσίευε και πόσοι νοσηλεύονται καθημερινά διασωληνομένοι στις ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), και πόσοι από αυτούς (διασωληνομένοι στις ΜΕΘ) ήταν ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι και πόσοι (διασωληνομένοι στις ΜΕΘ) ήταν μερικώς εμβολισμένοι ή ανεμβολίαστοι. Από αυτά τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι διασωληνομένοι στις ΜΕΘ ήταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από το ΣΥΝΟΛΟ των μερικώς εμβολιασμένων και των (λίγων) ανεμβολίαστων, διασωληνομένων στις ΜΕΘ.

Μετά ο ΕΟΔΥ ΑΛΛΑΞΕ τον τρόπο δημόσιας παρουσίασης των στοιχείων σχετικά με την ασθένεια του κορωναϊού, και ΔΕΝ παρουσιάζει τώρα το ποσοστό των ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένων και των μερικώς εμβολιασμένων και των (λίγων) ανεμβολίαστων, που βρίσκονται διασωληνομένοι στις ΜΕΘ.

Αυτή η αλλαγή του τρόπου παρουσίασης των στοιχείων που έγινε από τον ΕΟΔΥ, έγινε προφανώς ΕΠΙΤΗΔΕΣ, για να μην βλέπουν οι άνθρωποι τα ποσοστά των ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένων και των μερικώς εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, που είναι διασωληνομένοι στις ΜΕΘ.

Εμμανουήλ είπε...

Εάν ζούσε σήμερα ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας Galileo Galilei (ήταν συνειδητός πιστός Χριστιανός και είχε ΔΥΟ κόρες Μοναχές σε Μοναστήρι), πολλοί σημερινοί ψευτο-επιστήμονες (είναι παπαγαλάκια του διεθνούς πολιτικού-οικονομικού συστήματος), θα τον καταδίκαζαν και πάλι σαν δήθεν "αιρετικό".