Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Το ηχηρό χαστούκι κατά της διεθνούς και εγχώριας «φιλελεύθερης» πτέρυγας που κόπτεται για τα «αναπαραγωγικά δικαιώματα» της γυναίκας τους έχει φέρει απίθανη ΠΑΡΑΖΑΛΗ!

 Μετά την χθεσινή ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, διαμορφωτές της κοινής γνώμης και λοιποί δημοσιολογούντες βρίσκονται σε ένα άνευ προηγουμένου ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! 

Με μένος πρωτόγνωρο ξέχασαν αίφνης κάθε σεβασμό σε ένα από τα κορυφαία Δικαστήρια του δυτικού κόσμου και εξαπολύουν μύδρους κατά των Δικαστών επειδή τόλμησαν να αποφανθούν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ! 

Πρόκειται για την ίδια «δημοκρατική» και «φιλελεύθερη» συνομοταξία που ΕΠΕΧΑΙΡΕ με το αυταρχικό κατέβασμα των αφισών στους σταθμούς του μετρό της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2020 επειδή είχε μήνυμα υπέρ του ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! Θα περάσει καιρός για να συνέλθουν... 

2 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Μήπως θυμάται κανείς ποια ήταν η αντίδραση της διοικούσας Εκκλησίας όταν η νεοταξίτικη κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του υπουργού Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα διέταξε την αφαίρεση από το μετρό της Αθήνας των αφισών υπέρ του δικαιώματος στη ζωή των ανυπεράσπιστων ανθρωπίνων εμβρύων;
Μήπως η ένοχη σιωπή;
Εξέδωσε καμία ανακοίνωση ή εποίησε την νήσσαν;

κροκόδειλος είπε...

Σκίσαν τα καλτσόν τους ! ! !