Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο σκοταδιστής Μητσοτάκης θεωρεί οπισθοχώρηση την προστασία των ανυπεράσπιστων αγέννητων παιδιών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.


Προβληματισμένος δηλώνει ο θλιβερός Μητσοτάκης που το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι η έκτρωση δεν αποτελεί ομοσπονδιακό συνταγματικό δικαίωμα! Θεωρεί την εν λόγω απόφαση οπισθοχώρηση όσον αφορά στον αγώνα για τα «δικαιώματα» των γυναικών! Ποιά «δικαιώματα»; Να σκοτώνουν τα παιδιά τους;

Αλλοίμονο αν τα «δικαιώματα» των γυναικών εδράζονται στις δολοφονίες των ανυπεράσπιστων παιδιών που κουβαλούνε στα σπλάχνα τους. Αν μάθαμε και βιώσαμε ένα πράγμα σε όλη μας την ζωή είναι την δύναμη της μητρικής αγάπης, που υπομένει τα πάντα και υπερβαίνει τα ανυπέρβλητα. Εμείς γνωρίσαμε τη μάνα που θυσιάζεται για τα παιδιά της, όχι την φόνισσα που τα θυσιάζει για την πάρτη της.

Η νέα τάξη χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της πυραμίδας για να διαδώσει τον δηλητηριώδη μισάνθρωπο μετανθρωπισμό της που πολεμά οτιδήποτε διαιωνίζει το ανθρώπινο γένος: τις οικογένειες, τους άντρες, τις γυναίκες, τα παιδιά.

Για να το κάνει αυτό χρησιμοποιεί τα πιόνια της στις κυβερνήσεις, τα οποία είτε με δηλώσεις είτε με νομοθετήματα ενσταλάζουν και επιβάλουν δια της βίας τη νεοταξική ατζέντα και στον τελευταίο πολίτη.

Ο γεννημένος πιστός δούλος της νέας τάξης Μητσοτάκης, θεώρησε στο παρελθόν «απώλεια» τον θάνατο της Σιμόν Βέιλ χάρη στην οποία εκατομμύρια παιδιά δεν κατάφεραν να γεννηθούν.

Πως γίνεται σε μία Ορθόδοξη χώρα να βρίσκεται στην κορυφή ένας τέτοιος ασυνείδητος κυβερνήτης; Πώς γίνεται να εκφράζει δημοσίως την δυσαρέσκειά του με την απονομιμοποίηση της αμαρτίας;

ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν η διοικούσα Εκκλησία έπαψε να στηλιτεύει την αμαρτία και τα βρήκε με τον αμαρτωλό κυβερνήτη.

ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν ο ίδιος ο λαός έχει τυφλωθεί από την αμαρτία, και δεν δύναται να ξεχωρίσει το αληθινό από το ψεύτικο, το καλό από το κακό.

Ο καντιποτένιος ψεύτης βρίσκει ευκαιρία και κοροϊδεύει τον λαό μπροστά στα μάτια του. Ένα εξώφθαλμο παράδειγμα είναι το παρακάτω, όπου κρίνεται αναγκαίο να προβάλει θετικά, σε σημείο γελοιότητας, αυτό ακριβώς που έχει βαλθεί να καταστρέψει. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιφατικό και εξοργιστικό για κάποιον που καταλαβαίνει. Με το βιβλίο του μισάνθρωπου ευγονιστή Κλάους Σβαμπ από τη μία, και με τις συνωστισμένες φωτογραφίες μελών της οικογένειας που κοντεύουν να πέσουν από το γραφείο από την άλλη. Έτσι του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι να κάνει. Να βάζει πολλές κορνίζες στο γραφείο του για να παριστάνει τον φίλο του θεσμού της οικογένειας που έχει βαλθεί να καταστρέψει.

Είναι ο ίδιος δούλος του μισόκαλου όφεως που έκλεισε τις Εκκλησίες και τώρα εμφανίζεται πάλι σε αυτές!

Πριν ένα μήνα η διοίκηση του Μπαϊντενάκη αποφάσισε να αντικαταστήσει τη λέξη γυναίκα με πιο «ουδετερόφυλες» εκφράσεις όπως «πρόσωπο που γεννάει». Αυτή είναι η πορεία που διαγράφεται και για εμάς.

«Γυρίστε πίσω» φωνάζει ο Άγιος Πορφύριος. Οδηγούμεθα σε αδιέξοδο. Σε πηχτό σκοτάδι. Στην εδώ και τώρα κόλαση.

«ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ.»


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

ΣΧΟΛΙΟ:ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΩΝ Π@@ΣΤ@Δ@Ν – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΝΑΔΗΔΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ..

3 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...δυστυχῶς, ἡ ἄποψη τοῦ... ἂς ποῦμε λαοῦ...

σὲ κάτι τέτοια θέματα...

ἴσως καὶ νὰ μὴν εἶναι πλέον, αὐτή που... νομίζουμε καὶ ἐλπίζουμε...!

Εμμανουήλ είπε...

Εγώ εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας, και ΓΝΩΡΙΖΩ ότι (ειδικά στους επίμονα και πεισματικά αμετανόητους ανθρώπους), είναι Θεός ΚΑΙ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου, και γνωρίζω αυτό που θα συμβεί στο μέλλον.

GeorGRE είπε...


Όποιος υποστηρίζει τη
δολοφονία των εμβρύων
και την ομοφυλοφιλία
ξεκάθαρα θέτει τον
εαυτό του εκτός Ορθοδοξίας.
Θεμελιώδης δογματικά
ζητήματα αλλοιώνονται.

Δεν υπάρχει κάτι ...ενδιάμεσο.

Όποιος υποστηρίζει τη
συμβίωση εκτός γάμου
ή προτιμάει τον ψυχολόγο
από την Εξομολόγηση
ή δεν Εκκλησιάζεται
ή φοβάται λόγω κόβιντ να
Κοινωνήσει προφανώς
βρίσκεται ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας.
Έχει επίσης σοβαρό ΚΩΛΥΜΑ.

Όλα αυτά με αφορμή τα λόγια
του Μητσοτάκη που εκφράζει
τις αντιλήψεις των νεοεποχιτών.

Δυστυχώς αρκετοί εκεί έξω
έχουν αυτές τις απόψεις.
Αυτό που δεν συνειδητοποιούν
πολλοί είναι ότι βρίσκονται
ΕΚΤΟΣ Ορθοδοξίας παρόλο που
μπορεί λεκτικά να την
υποστηρίζουν.

Δεν ακούμε τη Νέα Εποχή
Ακούμε το Χριστό και την
Εκκλησία μας.