Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Γ. Καρυστινός: «Η ιστορία με τα εμβόλια δε τους βγήκε γιατί πολύ απλά η φύση έχει τους δικούς της νόμους. Κι αυτοί οι ηλίθιοι, νόμισαν ότι θα βάλουν τη φύση στους νόμους τους»

Προσπαθούν μέσω υπερεθνικών οργανισμών να παρακάμψουν τα έθνη και να επιβάλλουν διεθνή δικτατορία” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός, αναφορικά με την προσπάθεια του ΟΗΕ να μεταφέρει την εξουσία διαχείρισης μίας ενδεχομένης κρίσης, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
«Κανένας αρχηγός κράτους, κανένας πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα, να παραχωρεί εθνική κυριαρχία. Ήδη είναι παράνομο αυτό που κάνουν. Για να καταστεί παράνομο όμως, θα πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ είναι ο Bill Gates και φυσικά δεν το κάνει για ανθρωπιστικούς λόγους. Όλοι οι υποοργανισμοί του ΟΗΕ είναι διεφθαρμένοι. Είναι ο ορισμός της παγκόσμιας δικτατορίας», σημείωσε.

«Έχουν πάρει και τους επικεφαλής της εκκλησίας, ειδικά του Χριστιανισμού, τους χρησιμοποιούν ως ανδρείκελα, για να αφεντεύουν τον κόσμο και μέσω θρησκείας», είπε ο κ. Καρυστινός.

«Η ιστορία με τα εμβόλια δε τους βγήκε γιατί πολύ απλά η φύση έχει τους δικούς της νόμους. Όλοι αυτοί οι ηλί*$οι, οι γελοίοι ότι θα βάλουν τη φύση στους νόμους που ήθελαν. Εκεί που ανακατεύονται οι νομικοί και οι οι πολιτικοί με την ιατρική, πεθαίνουν άνθρωποι. Αναφορικά με τις μάσκες υπάρχουν εκατοντάδες μελέτες, που τις χαρακτηρίζουν βλαβερές, ειδικά για τα παιδιά. Τα φίμωτρα είναι για ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι τα χειρουργεία και η χρήση τους αφορά εξοικείωση με αυτά», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: