Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Μέ αὐτό τό πατσαβουρόχαρτο - καί μέ τήν ἐπίσημη βεβαίως στήριξη τοῦ ξετσίπωτου μπακογιαννομητσοτακέικου - ἡ γνωστή συνομοταξία/προμετωπίδα τοῦ δυστοπικοῦ νεοεποχίτικου φασισμοῦ διαφημίζει τή γιορτή πρός τιμήν τῆς…ἀγάπης πού δημιούργησε, λέει, τίς «οἰκογένειές» της!

Μπορεί να είναι καρτούν άτομο, παιδί και κείμενο

Μία ἀκόμη ἐφιαλτική πτυχή τοῦ ἀνάποδου κόσμου, ὁσονούπω βέβαια καί θεσμικά κατοχυρωμένη (μέ «γάμους» καί τεκνοθεσίες) μέσω τοῦ ἑλληνέζικου ἀντίχριστου κυνοβουλίου. 

Καί ἐνῶ ἡ πάλαι ποτέ ἁγιοτόκος πατρίδα μεταβάλλεται ραγδαῖα σέ ἀποτρόπαιο θεσμικό σκουπιδοντενεκέ ὅλης τῆς νεοεποχίτικης σαβούρας καί σέ ἐπίσημο διαβολότοπο τῆς πλέον ἀκραίας βλασφημίας καί ἀποστασίας, ἀπό τήν ἄλλη ἐλάχιστοι θλίβονται καί πονοῦν πραγματικά. Ἡ συντριπτική πλειονότητα εἴτε ἐπιχαίρει γιά τόν ζόφο, εἴτε ἔχει πλέον ἐθιστεῖ καί περί ἄλλα τυρβάζεται, βλακώδη καί ἀνούσια. Ἀκραῖες εἰκόνες φρικώδους παρακμῆς και δαιμονικῆς κατάπτωσης μιᾶς κοινωνίας πού ἀγνοεῖ με ἐωσφορική ἀμετανοησία τά ἐκκωφαντικά πλέον σημεῖα τῶν Καιρῶν καί ἀρνεῖται πεισματικά νά βγεῖ ἀπό τόν βοῦρκο. Κυριολεκτικά εἰκόνες μιᾶς νέας Πομπηΐας, λίγες μόνο στιγμές πρίν ἐκραγεῖ ὁ Βεζούβιος…

 Νεκτάριος Δαπέργολας

σχολιο: Ντροπή για την Αγιοτόκο πατρίδα μας να επιτρέπουμε τέτοια αίσχη. Ο λογαριασμός θα είναι πάρα πολύ βαρύς.

5 σχόλια:

Εμμανουήλ είπε...

Όταν ο επερχόμενος Αντίχριστος, μπορεί να επηρεάζει τα εσωτερικά της Εκκλησίας.

Πατέρας Θεόδωρος Ζήσης, καθηγητής Πατρολογίας στο ΑΠΘ: «Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο, για τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας».

https://focusfm.gr/pateras-theodoros-zisis-o-mitropolitis-neas-ionias-tha-eprepe-na-odigithei-se-synodiko-dikastirio-gia-tis-apopseis-toy-peri-omofylofilias

GeorGRE είπε...


Δυστυχώς μπλέκουν και τα
μικρά παιδιά, οι
αμετανόητοι ανώμαλοι.
Πέσαν με τα μούτρα να
αμαυρώσουν και τη λέξη
που κάποτε απέφευγαν.
την "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Βρήκαν ευκαιρία μίας και
οι κυβερνώντες έχουν δώσει
τα διαπιστευτήριά τους
στην παγκόσμια
Σιωνιστική ελίτ.

Ο κόσμος συμφωνεί;;;;
Σκασίλα μας, σου λένε!!!!

Και τα διαόλια χαίρονται
ενώ οι αθεολόγητοι θολολόγοι
τολμούν να μιλάνε για "αγάπη".


Εμμανουήλ είπε...

Ο Αντίχριστος, μέσα στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού.

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: περί Αντιχρίστου.

"Ποιός όμως είναι αυτός (ο Αντίχριστος); Άραγε ο Σατανάς; Βεβαίως όχι. Αλλά κάποιος άνθρωπος που θα δέχεται όλη την ενέργειά του. «Και αποκαλυφθή ο άνθρωπος», λέγει, «ο υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα», δηλαδή ο αντίχριστος. Διότι δεν θα φέρη μίαν ειδωλολατρικήν θρησκείαν, αλλά θα είναι ένας αντίθεος και θα καταλύσει όλους τους Θεούς και θα διατάξει να τον προσκυνούν αντί του Θεού, και θα εγκατασταθή (ο Αντίχριστος) εις τον ναόν του Θεού, όχι μόνο τον εν Ιεροσολύμοις, αλλά και εις όλας τας τοπικάς χριστιανικάς Εκκλησίας. Και «αποδεικνύοντα» , λέγει, «εαυτόν ότι εστί Θεός». Δεν είπε ότι θα ονομάζει τον εαυτό του Θεόν, αλλά ότι θα προσπαθή να αποδείξη ότι είναι Θεός. Διότι και μεγάλα έργα θα κάνη και σημεία θαυμαστά θα αποδείξη...".

Πηγή:
https://www.impantokratoros.gr/7A64E48A.el.aspx

Stefanos είπε...

Που βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος να μιλήσει τώρα που βάλλεται επισήμως η οικογένεια στην Ορθόδοξη Ελλάδα; Εκκωφαντικά απών. Αίσχος.

Λυκούργος Νάνης είπε...

Η εκκωφαντική σιωπή της λεγόμενης διοικούσας Εκκλησίας διευκολύνει τα μέγιστα τους νεοταξίτες που λυμαίνονται τη διακυβέρνηση της χώρας μας, προκειμένου να υλοποιήσουν τους βρώμικους και σκοτεινούς σχεδιασμούς τους.
Τρίβουν τα χέρια τους και μειδιούν έχοντας δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως εκ των πραγμάτων επιβάλλεται, έναν τέτοιο, βολικό για το σύστημα αρχιεπίσκοπο και μια σιωπηλή, κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία, Ιεραρχία.
Δυστυχώς, και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έχει αποχαυνωθεί από τη δαιμονική φωλεά που ακούει στο όνομα "τηλεόραση και ΜΜΕ", τη λεγεώνα αυτή των δαιμονίων, τη φωνή του Άδη.
Λίαν ορθώς, στο τόσο εύστοχο σχόλιο που προηγείται του υπέροχου κειμένου του κ. Δαπέργολα, γίνεται επιτυχέστατα λόγος για τα "εκκωφαντικά σημεία των καιρών".
Δυστυχώς, οι δέκτες των πνευματικών αισθήσεων των πολλών υπολειτουργούν ή δεν ανταποκρίνονται διόλου στα μηνύματα που προσπίπτουν σε αυτούς.
Τα αξιολογικά κριτήρια του πλήθους των συνανθρώπων μας έχουν στρεβλωθεί ή /και διαστραφεί.
Μονάχα μια οδός απομένει για την αναστροφή αυτής της τραγικής κατάστασης : η εν συντετριμμένη καρδία και εν πνεύματι ταπεινώσεως, δια της μετανοίας όλων μας, επιστροφή στον Πατρικό οίκο από τον Οποίο θεληματικά απομακρυνθήκαμε.
Ο περί συλλογικής μετανοίας αφυπνιστικός αυτός λόγος θα έπρεπε να κυριαρχεί στο στόμα και τη γραφίδα των ποιμένων και όχι η πληθωρική αγαπολογία, έκφραση και έκφανση, της σύγχρονης θεότητας που ακούει στο όνομα "πολιτική ορθότητα".