Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Τί εννοούσε ο Νομπελίστας Μοντανιέ όταν συνέδεσε το AIDS με τα εμβόλια του κορωναϊού

ΟΙ ΣΥΧΝΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ
1. Σε εξαφάνιση Ενδημιών
2. Σε επανεμφάνιση Ενδημιών
2. Σε εμφάνιση Νέων ασθενειών
3. Σε εμφάνιση Νέων παραλλαγών υπαρχόντων ιών
Τα εμβόλια εξασθενούν με τη συνεχή χρήση τους το ανοσοποιητικό της αγέλης.
Τα εμβόλια του Μπουλά είναι Άχρηστα και Επικίνδυνα. Η Ελληνοισραηλινή φιλία δρά πάντα εις βάρος της Ελλάδας.

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

Το AIDS (Acquired ΙmmunoDeficiency Syndrome - Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας) είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από δυνητικά απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις και ασθένειες που συμβαίνουν όταν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη π.χ. από έναν ιό.

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε απο τον θανόντα Νομπελίστα Λουκ Μοντανιέ πως τα εμβόλια του Μπουλά προκαλούν AIDS. Πολλοί διερωτήθηκαν πως συνδέεται ο ιός HIV με τον κορωναϊό. Η απάντηση είναι στον ορισμό του ΑIDS που μόλις σας έδωσα.

Όπως το ADE μπορεί να εμφανίζεται με διαφορετικούς μηχανισμούς σε ιούς και εμβόλια προκαλώντας μολύνσεις και φλεγμονές ή θρόμβους έτσι και το ΑIDS σαν όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις ιών και εμβολίων. Το σημείο αναφοράς είναι αν προκαλείται ή προκύπτει σοβαρή βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο συνεχής εμβολιασμός και τα κακά εμβόλια εμπόδισαν και εμποδίζουν την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και το είδαμε αυτό. Τα εμβόλια του Μπουλά είναι άχρηστα, αναποτελεσματικά, προκαλούν μολύνσεις και είναι επικίνδυνα.

Θα μου πείτε πού είναι ο ιός; H απάντηση είναι έμμεση. Η κακή λειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει μολύνσεις απο ιούς, μύκητες, εμβόλια που εμφανίζουν το φαινόμενο ΑDE όπως αυτά του Μπουλά κλπ

Πολύ σωστά λοιπόν ο Λουκ Μοντανιέ μίλησε για την πρόκληση AIDS απο εμβόλια. Και με την έννοια που σας ανέπτυξα οι επιπλέον θάνατοι διεθνώς οφείλονται σε AIDS.

Απο τον Αριθμό Ένα.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Νέα προσπάθεια απενοχοποίησης της κυβέρνησης για τα λάθη της σε θεραπεία λοιμώξεων, ειδικά μέτρα και τρόπο εμβολιασμού, απο σιτιζόμενους. Δεν φταίει πως έχει πέσει το ανοσοποιητικό της αγέλης που προκαλεί νέες λοιμώξεις και AIDS, για τις οποίες από χρόνια έγραφα πως έρχονταν και ήλθαν αλλά κάποια πολυανθεκτικά μικρόβια (που υπήρχαν πάντα στα νοσοκομεία, που λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, ασχετοσύνης και επιστημονικού εξοπλισμού μέσα στην βρώμα). Αυτοί που λένε αυτά θα ήταν καλύτεροι σαν δικηγόροι. Για γιατροί δεν κάνουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: