Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Η άγνωστη διάσταση του φασιστικού τάγματος Αζόφ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "VKCOM"Το Τάγμα Αζόφ έχει και άλλη διάσταση άγνωστη στους πολλούς, Πνευματική, η οποία επηρεάζει κατά πολύ και την στρατιωτική του διάσταση.
Σχεδόν η πλειοψηφία (πάνω από το 90%) των στρατιωτών του Αζόφ δεν είναι Χριστιανοί αλλά είναι οπαδοί ενός Ουκρανικού εθνικιστικού τύπου Rodnovery (Σλαβική ιθαγενής πίστη δαιμονικών πνευμάτων), από όπου αντλούν μέρος του συμβολισμού τους (όπως μια παραλλαγή του συμβόλου της σβάστικας).
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, φωτιά και εξωτερικοί χώροιΜισούν θανάσιμα τους Χριστιανούς και οτιδήποτε έχει σχέση με τον Χριστιανισμό, τον οποίον έχουν ορκιστεί να εξαλείψουν από τον τόπο τους. 
 
Εκτός την στρατιωτική βία, χρησιμοποιούν ακόμη και ''Πνευματιστικά Μέσα-Αποκρυφισμό'' για αυτό τον σκοπό τους.
(Θέλει μεγάλη ανάλυση αυτό το θέμα και δεν είναι της παρούσης).
 
Τα χιλιάδες θύματα που φόνευσαν από το 2014 και μετά ήταν κυρίως Ένθερμοι Χριστιανοί.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε να σταυρώνουν και να καίνε ζωντανό έναν Χριστιανό.
Και δεν είναι ο μόνος, τριών ετών παιδάκι σταύρωσαν μπροστά στα μάτια της μάνας του.
Θυσιάζουν Χριστιανούς στους δαιμονικούς θεούς τους.
 
Εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν συνδέσει το τάγμα Αζόφ με Εγκλήματα Πολέμου.
Μπορεί να είναι εικόνα γλυπτό 
Έχουν ιδρύσει Ιερά Ρόντνοβερ (Rodnover) σε πολλά μέρη της Ουκρανίας για τις θρησκευτικές τους τελετές και μάλιστα το Μητροπολιτικό τους θα λέγαμε Ιερό είναι στην Ελληνική Μαριούπολη αφιερωμένο στον θεό Perun (η τρίτη φωτογραφία με τους κεραυνούς στα χέρια).
Να μην ξεχνάμε ότι αυτό το Τάγμα ιδρύθηκε στη Μαριούπολη την 5 Μαϊου 2014.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντροΣτο Τάγμα Αζόφ υπηρετούν και πάρα πολλά μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της Ουκρανίας, με τον πιο γνωστό και εξέχοντα τον Νάθαν Κχαζίν, τον ηγέτη των «Εκατοντάδων Εβραίων» κατά τις διαδηλώσεις του Euromaidan το 2013 στο Κίεβο.
 
Ήδη αυτό το ΝεοΝαζιστικό Τάγμα-μόρφωμα έχει αναβαθμιστεί σε Σύνταγμα και από Παραστρατιωτική Οργάνωση, συνιστά πλέον Ειδικό Τμήμα της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.
Ο Λεβ Γκολίνκιν έγραψε στο The Nation ότι «Η Ουκρανία μετά το Μαϊντάν είναι το μόνο κράτος στον κόσμο, που έχει νεοναζιστικό σχηματισμό στις ένοπλες δυνάμεις του».
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι 
Ο Μάικλ Κόλμπορν του Foreign Policy το αποκάλεσε «ένα επικίνδυνο εξτρεμιστικό κίνημα φιλικό προς τους Νεοναζί με «Παγκόσμιες Φιλοδοξίες».
Η εμφάνιση και ομιλία Αζοφιτών στην Ελληνική Βουλή, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ!

Υ.Σ. Όταν ακούτε δεσποτάδες κυρίως ή λαϊκούς ευαισθητούληδες μεταπατερικούς καθηγητάδες της δαιμονικής ακαδημίας Βόλου  να λεν ότι οι κακοί Ορθόδοξοι Ρωσοι "σφάζουν" τους καλούς Ορθόδοξους Ουκρανούς του τάγματος Αζόφ να έχετε υπόψιν σας και τα όσα μοιραστήκαμε..

2 σχόλια:

δον κιx ο τις είπε...

Αποκαλυπτική ανάρτηση...

γιά να μην τρώμε τον σανό...ωμό
και κάθε σαπιλα...
από τα... ομοκάναλα...
τής ομογενοποίησης...

ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε...!

Διονύσιος είπε...

Ευχαριστούμε........