Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

*** Νέα προπόνηση ενόψει μελλοντικών (εγ)κλιματικών λοκντάουν ***

Μπορεί να είναι εικόνα βουνό
Τα νεοταξίτικα φερέφωνα αποφάσισαν νέο κλιματικό λοκντάουν (τούτη τη φορά λόγω του μ π α μ π ο ύ λ α χιονιά) διάρκειας δύο ημερών, το οποίο δεν αποκλείεται με άλλη ευκαιρία να επεκταθεί για μια εβδομάδα και μετά για έναν μήνα. Κι έχει ο... διάβολος!
Κάποια στιγμή τα π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α του B.F. Skinner και οι β ά τ ρ α χ ο ι του Olivier Clerc, που συνεχίζουν να κάνουν καθημερινά ό,τι τους έμαθαν οι νεοταξίτες δυνάστες, θα θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.
Θαυμάστε ασύλληπτη υποκρισία του αυταρχικού, υγειοναζιστικού καθεστώτος της Νέας Δικτατορίας:
Ενώ δείχνει μηδενική ανοχή απέναντι στον “λευκό εχθρό”, γιατί φυσικά με αυτόν τον τρόπο μπορεί και στραγγαλίζει τις ελευθερίες των πολιτών, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την υγεία και τη ζωή τους, τις οποίες παίζει κορωνοϊό-εμβόλιο-γράμματα σε διαλυμένα νοσοκομεία, αδιαφορώντας για τη συναίνεση των πολιτών σε πειραματικές και δυνάμει υγειοβλαπτικές-θανατηφόρες ιατρικές πράξεις.
Οι καραγκιοζοπαίκτες έβγαλαν φιρμάνι:
«Απευθύνουμε ι σ χ υ ρ ή έκκληση προς τους πολίτες να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν κάθε μη α π α ρ α ί τ η τ η μετακίνηση για τις επόμενες 48 ώρες. Η απότομη αλλαγή του καιρού πρέπει να μας προβληματίσει πολύ στις μετακινήσεις μας, γιατί μπορεί να φύγουμε από το σπίτι μας με αίθριο καιρό, αλλά όταν θα επιστρέφουμε να είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Επίσης, απευθύνουμε ι σ χ υ ρ ή σύσταση προς τους πολίτες των περιοχών όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».
Είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο ότι η διαχείριση της πανδημικής κρίσης μάς κληροδότησε διάφορα ορολογικά φ ε τ ί χ, τα οποία φυσικά διαπλάσθηκαν από τους ολιγάρχες της παγκόσμιας ελίτ και μεταφράσθηκαν αυτούσιες στην ελληνική από τους κυβερνώντες Ανθέλληνες. Ένα από αυτά τα φετίχ είναι η ισχυρή σύσταση, η οποία αξιοποιείται πλέον και στον πόλεμο που κηρύσσει το ιατροφασιστικό μάπετ σόου ενάντια στα στοιχεία της Φύσεως. Τώρα σκαρφίστηκαν και την ισχυρή έ κ κ λ η σ η (sic)!
Αηδία, εμετός, θλίψη και οργή για το κατάντημα της κοινωνίας μας.
Βρεφοποιημένοι πολίτες παραδομένοι σε ένα κράτος-μπέιμπι σίτερ (Nanny-State) που θα ορίζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ο ύ κράτους που κρατά αιχμάλωτο τον λαό.
Για περαιτέρω αναλύσεις σχετικά με τη βρεφοποίηση των πολιτών, τα ανθρωποπειράματα, το δικτατορικό προφίλ της παρούσας φρικτής κυβέρνησης και άλλα πολλά βλ. από αύριο το βιβλίο:
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να χιονίσει για να χαρούμε σαν μικρά παιδιά. Προ περίπου 100 ετών, ο ημερήσιος Τύπος κάλυπτε το ρεπορτάζ των χιονοπτώσεων με περιγραφές που μετέφεραν γλυκύτητα στον αναγνώστη:
«Το χιόνι για την Αθήνα είναι μια ε υ τ υ χ ί α η οποία, όπως και όλες οι άλλες, δεν διαρκεί παρά ολίγες ώρες. Και οι Αθηναίοι βρέθηκαν εχθές προ της παλλεύκου εκπλήξεως, καταβάλλοντας φιλότιμη προσπάθεια να απολαύσουν όλα τα θέλγητρα της σεμνής κόρης του Βορρά, της αγνής και λευκής ως… χιόνος. Οι πρώτες χιονόσφαιρες εκσφενδονίστηκαν νύχτα ακόμη από τους γλεντζέδες της Ομονοίας, όταν τα ίχνη της διαβάσεως στους δρόμους αποτυπώνονταν στο λευκό παχύ ταπέτο των δρόμων ως νότες στο πεντάγραμμο. Οι πρώτες αψιμαχίες άρχισαν με το άνοιγμα των παραθύρων από τα οποία προβάλαν ακτένιστα ακόμη πρόσωπα ή προσωπάκια και των οποίων το “μαχμουρλήδικον” ύφος μεταβλήθηκε αμέσως σε ευχάριστη έκπληξη» (εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, Ιανουάριος 1920).
Σήμερα, αντιθέτως, όποτε προβλέπεται ότι θα χιονίσει σφοδρώς, επιλέγεται τ ρ ο μ ο λ α γ ν ι κ ή ορολογία με στρατιωτικούς όρους που ποτίζουν φαρμάκι την ψυχή των πολιτών: π.χ. φονική επέλαση του χιονιά. Έτσι, ο κόσμος ταμπουρώνεται στα σπίτια του και, αντί να παίξουν χ ι ο ν ο π ό λ ε μ ο, ανοίγουν τη διαβολική τηλεόραση για να υποστούν από τα χρυσοπληρωμένα γρανάζια του ολοκληρωτικού καθεστώτος την ανελέητη προπαγάνδα περί του π ο λ έ μ ο υ που τους έχει δήθεν κηρύξει η Φύση!
- Πώς μα-ςκα/τα-ντήσανε έτσι;
- Κι ακόμη δεν έχετε δει τίποτε..
 Κωνσταντίνος Βαθιώτης
 
ΥΓ: Παλιάτσοι με το χιτλερικό μουστάκι, διαθέτετε κάποιο σοβαρό κριτήριο για να προσδιορίσετε ποια είναι η μη απαραίτητη μετακίνηση;

 

3 σχόλια:

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Ας δέσουμε τον δίκαιο γιατί μας είναι δισκολομεταχειριστος.
Ιερεμία κε 6).-

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Μετά το σχόλασμα βγαίνω για χιονοπόλεμο! Είναι, νομίζω, σοβαρός λόγος εξόδου. Έτσι, κε Στυλιανίδη;

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Για όλα φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη!