Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΚΥΠΡΟΣ _ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΜΟΛΌΓΗΤΕΣ

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΤΥΛΊΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ

Κύπρος: Με την 3η δόση εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου - Newsbomb 

Τούτες τις μέρες στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου συντελείται ένας πρωτοφανής και απηνής διωγμός εναντίον 25 ιερέων,που το έγκλημα τους είναι ότι δεν δέχονται να κάνουν το πειραματικό* "εμβόλιο" για το covid 19. 

 Οι κληρικοί αυτοί στο σύνολο τους είναι αδαμάντινοι χαρακτήρες, εξαιρετικοί πνευματικοί και άψογοι λειτουργοί του Υψίστου. 

Οι αγωνιστές ιερείς απειλούνται με παύση μισθοδοσίας από αυτόν τον μήνα και άκουσον άκουσον με εξάμηνη αργία!

 Αρκετοί εξ αυτών ανέλαβαν ενορίες και παρέλαβαν ναούς πρόχειρους,σε μορφή λυόμενης παράγκας και ανοικοδόμησαν εκ βάθρων περικαλλείς και μεγάλους ναούς. 

Υπάρχει παπάς υπερπολύτεκνος αλλά και η πληθώρα εξ αυτών είναι πολύτεκνοι και διακρίνονται δια την αφιλοχρηματία τους. 

 Οι ενορίες των πιστών ιερέων είναι ανάστατες και ετοιμάζονται να αντιδράσουν ενώ δακτυλοδείχνουν ως υπαίτιους τον περιβόητο ,τραγικό, διαβολοκινούμενο φασίστα,  Δωδώνης Χρυσόστομο και τον π.Τριφύλλιο Ονησιφόρου εκ του Βατοπαιδίου ορμώμενο .

Θεωρείται ότι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου είναι τέτοια, που αυτοί οι δύο τον επηρέασαν για τα όσα άπρεπα και απάδοντα με το πρέπον εκκλησιαστικό ήθος και ύφος συμβαίνουν...

 Δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη η εκκωφαντική  σιωπή  των λαλίστατων θεολογούντων  της Κύπρου, ακαδημαϊκών, τηλεκουτσομπόληδων και τελεβαντοβουχουκυριακούδων… Μούγκα στη στρούγκα! Αν δεν υπάρχει συμφέρον και ικανοποίηση της οιήσής τους σιωπούν..

τρελο-γιάννης 

Υ.Σ.Ευχαριστούμε τον αδελφό Ι.που μας έστειλε το mail με τις σημαντικές πληροφορίες  

 * Πέρα από το όποιο πνευματικό κομμάτι για όλους μας που προσπαθούμε να μην γείρει ο νους μας, θυμίζουμε και την καθαρά ιατρική πλευρά  βλέποντας την επίσημη ενημέρωση  της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΙ  ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ = 31.014 - ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ = 2.890.600 (έως τις 20 Νοεμβρίου 2021 ) εδώ Το αβίαστο ερώτημα ειναι, θα αναλάβουν  όλοι αυτοί,( Αρχιεπίσκοπος, Δωδώνης ,και π.Τριφύλλιος) την ευθύνη απέναντι στους ιδίους ιερείς και τις οικογένειες τους  εάν πάθουν κάτι από αυτά ;Φυσικά και ΟΧΙ ! 

Ούπς, εμφανίστηκε ο Κυριακού: «Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο μόνος που υποχρεώνει σε εμβολιασμούς»


5 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Υπάρχουν 2 λύσεις :

1. Να ζητήσουν απολυτήριο και να πάνε στον Μόρφου να τους προσλάβει...

ή

2. Να δοξάσουν τόν Κύριο Ιησού Χριστό, να άρουν τον Σταυρό τους (διακοπή μισθοδοσίας) και να περπατήσουν σύμφωνα με το Ευαγγέλιο και τους Ιερούς Κανόνες.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Δεν ξέρω πόσους διωκόμενους ιερείς θα μπορούσε να "αναλάβει" η μικρή

και όχι πλούσια -σε αργύριο- Μητρόπολη Μόρφου...

Είθε ο Χριστός μας να σκέπει τούς ομολογητές διωκόμενους ιερείς... τη(ι) συνδρομή(ι) τών όσων
φιλόθεων Κυπρίων και Ελλαδιτών κληρικών και λαϊκών...!

Ανωνυμος είπε...

Πέστε μας ποιοι είναι αυτοί οι άξιοι ιερείς , έτσι και αλλιώς οι εχθροί ξέρουν ποιοι είναι. Μπράβο τους πάντως.

Dimitris D είπε...

Η ορθόδοξη αντιμετώπιση των προβλημάτων:
44. Εγώ δε λέγω υμίν, αγαπάτε τους εχθρούς υμών, ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς και προσεύχεσθε υπέρ των επηρεαζόντων υμάς και διωκόντων υμάς, 45. όπως γένησθε υιοί του πατρός υμών του εν ουρανοίς, ότι τον ήλιον αυτού ανατέλλει επί πονηρούς και αγαθούς και βρέχει επί δικαίους και αδίκους. 46. εάν γαρ αγαπήσητε τους αγαπώντας υμάς, τίνα μισθόν έχετε; ουχί και οι τελώναι το αυτό ποιούσι; 47. και εάν ασπάσησθε τους φίλους υμών μόνον, τι περισσόν ποιείτε; ουχί και οι τελώναι ούτω ποιούσιν; 48. Έσεσθε ουν υμείς τέλειοι, ώσπερ ο πατήρ υμών ο εν τοις ουρανοίς τέλειος εστίν.
Ο Θεός ημών εν τω ουρανώ και εν τη γη, πάντα όσα ηθέλησεν εποίησεν.

Δημήτρης Ρόδης είπε...

Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου...

Η πλάνη πια εντός της Εκκλησίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Θεός να φροντίζει και στηρίζει τούς άξιους ομολογητές και αληθινούς ποιμένες του Χριστού. Δύναμις!