Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Δεν Παραιτήθηκα

 Αυτόν τον κόσμο που μου φτιάξαν τον σιχάθηκα, δεν υπακούω σε παράλογα και άδικα. Μικροί κι ασήμαντοι το παίζουνε σπουδαίοι σ' ένα γυαλί, που τον εγκέφαλό σου καίει. 

 Είπε ο Λιαντίνης πως "οι δάσκαλοι πεθάνανε". Οι παπαγάλοι της T.V χαζό σε κάνανε. Όπλο μεγάλο να ελέγχουν το μυαλό σου κι εσύ πιστεύεις ότι θέλουν το καλό σου. 

 Κοίτα τον πλούτο κάτι λίγοι πως μαζέψανε, παιδιά πεθαίνουν απ' την πείνα, σε τι φταίξανε... Δείτε ποιες χώρες και γιατί φτωχοποιούνται, όλα αγοράζονται με χρήμα και πωλούνται. 

Πόσα παιδιά σ' όλο τον κόσμο εξαφανίζονται κι όσοι μιλάνε για αλήθειες φυλακίζονται. Έτσι σε θέλουν, μη μιλάς και υποτάξου, μέσα στη μάζα των αμνών και συ εντάξουν.  

Δεν είσαι άνθρωπος, το είδωλο σου βλέπεις, μια αλυσίδα στον λαιμό σου επιτρέπεις. Άμα το πνεύμα, την ψυχή σου έχουν κλέψει δεν είσαι άνθρωπος, το τέρας σε έχει θρέψει. 

 Είναι βαριά ξέρω η αλήθεια, δεν αντέχεται, ποιος είπε η λύτρωση αναίμακτα πως έρχεται; Είναι η αφύπνιση μια δύσκολη ανηφόρα μαζί λουλούδια και αγκάθια έχει για δώρα. 

 Όμως δεν πρόκειται να πω πως παραιτήθηκα! Όμως δεν πρόκειται να πω ότι φοβήθηκα! Θα πω ως το τέλος με τους δαίμονες πως πάλεψα! Σ' αυτόν τον πόλεμο πλευρά ξέρω ποια διάλεξα.... 

 Λευκό σεντόνι τη συνείδηση σου κράτα στης αλλαγής και της αγάπης βγες τη στράτα. Είμαι ο σπόρος των Ελλήνων που δεν λύγισαν. Όλα αρχίζουν από δω, όπως ξεκίνησαν. 

 Εδώ το Φως, εδώ οι ήρωες γεννήθηκαν, από το Θείο οι αγώνες ευλογήθηκαν. Έχω Ελύτη, έχω Ρίτσο, Σολωμό κληρονομιά και λόγους για να πολεμώ....

 

σχόλιο.Σέβας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: