Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Εγινε επεξεργασία 9:51 MM ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ" 
 
Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως σας είχαμε υποσχεθεί ξεκινάμε το πρώτο κάλεσμα βοήθειας στους υγειονομικούς για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη 16/11, στις 5 έως 5.30 μ.μ. θα σας περιμένουμε στην περιοχή Καυτατζογλείου για συγκέντρωση ειδών ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά και κατεψυγμένα λαχανικά, γαλακτοκομικά, κρέατα, τυριά......). Όπου υπάρχει δυνατότητα ας δοθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες για θέρμανση, λογαριασμούς κ.α...... 
Καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλ. συνεννόησης με τον κο Δημήτρη 6977429570.
 
Σχετικά με την συγκέντρωση ειδών στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, Θέρμης και την ευρύτερη περιοχή αυτών, επικοινωνήστε το αργότερο, μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι στις 16/11 με την κα Θεοφανώ στο τηλ. 6978030675.
Για όσους βρίσκονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη: συνεισφέρουμε με τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, χρήματα.
Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΚΡΕΑΤΑ, ΤΥΡΙΑ.
Σας περιμένουμε, από 17:00-18:30 την ΤΡΙΤΗ 16/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/11 στα ΔΑΚ .Πολίχνης, μπροστά στο ΕΠΑΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (υπάρχει χώρος για να παρκάρετε) . Μπορείτε να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση στο 6979920568.
Ελάτε συνάδελφοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μπορείτε να ενημερώσετε και όποιους έχουν καλή προαίρεση, και πιστεύετε ότι επιθυμούν να συνεισφέρουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: