Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τώρα επιστρατεύουν σαλταρισμένους δεσποτάδες (Πειραιώς ,Λαρίσης ,Δημητριάδος ,Αλεξανδρουπόλεως ,Μυτιλήνης ...) μήπως και πιάσουν τους Χριστιανούς.
Όμως
📌 Ξέρετε γιατί το Lοckdοwn, αργά ή γρήγορα, θα είναι Ολικό❓ 
 
✅ Γιατί πολλές χιλιάδες δεν εξαπατώνται παρολη την αισχρή προπαγάνδα   είναι αυτοί που ΔΕΝ θέλουν 3η δόση...

 

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν προπαγανδίζουν απλώς ,δεν μένουν εκεί ΑΠΕΙΛΟΎΝ !!!

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Και ρώτησε Ο Χριστός τον παράλυτο: «Θέλεις υγιής γενέσθαι;».Θέλεις να γίνεις καλά; Παράξενη ερώτηση, θα έλεγε κανείς. Και με το δίκιο του. Ποιος άρρωστος δεν θέλει την υγεία του; Ποιος νηστικός δεν θέλει ψωμί; Ποιος διψασμένος δεν θέλει νερό; Παράξενη φαίνεται η ερώτηση, που έκανε ο Κύριος στον παράλυτο. Φαίνεται παράξενη, αλλά δεν είναι.

Γιατί; Γιατί τίποτε ο Ιησούς δεν κάνει στον άνθρωπο, αν πρώτα ο άνθρωπος δεν το θελήσει. Ο Ιησούς σέβεται την ελευθερία μας. Θέλει να μας κάνει πολλά καλά. Αλλά για να μας τα κάνει, πρέπει να το θελήσουμε κι εμείς.

The Cave Dweller είπε...

Πορτοσαλταρισμένοι ρασοφόροι...

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον διεθνώς οι άνθρωποι αρνούνται επίμονα και πεισματικά τον φιλάνθρωπο (αλλά και δίκαιο) Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, θα δοκιμάσουν αναπόφευκτα την συμπεριφορά του ανθρωποκτόνου και κακούργου σατανά.

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Λοιπόν,γνωρίζοντας οι Ιεράρχες ότι Το Σώμα Και Το Αίμα Του Κυρίου μας, είναι φάρμακο αθανασίας, θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικό σε όλον τον κόσμο, πάει και τελείωσε.
Πρέπει να βγούν με σεντόρεια φωνή, μαζί με τον πρωθυπουργό, όλους τους πρωθυπουργούς των κρατών,να αναγκάσουν τον κόσμο να κοινωνήσει.Αλλιώς έχει λοκ ντάουν,περιορισμούς......

Ανώνυμος είπε...

Και πολλοι με 2πλοτσιμπημενοι λενε δεν θα κανουν την 3η, για να δουμε...

Ανώνυμος είπε...

Το Σώμα Και Το Αίμα Του Κυρίου μας, είναι φάρμακο αθανασίας, ΜΟΝΟ για τους συνειδητούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, και ΟΧΙ για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους.

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Έτσι όπως καλά το γράφεις εν Χριστό αδελφέ, επειδή θέλουμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι Χριστιανοί,δεν θέλουμε την υποχρεωτικότητα. Δεν κατάλαβες τον συνειρμό.
Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν.