Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Προχθές κάποιοι Πατέρες δικοί μας έκαναν εξορκισμούς σε έναν δαιμονιζόμενο νέο άνθρωπο. Ξέρετε τί έλεγε το δαιμόνιο με το στόμα του δαιμονιζόμενου; "Μωρέ έκανα τους παπάδες ότι ήθελα! Τους εφόβισα με μιαν αρρώστια!!!" YouTube: Μόρφου Νεόφυτος: Ήρθε ή έποχή τής έπιλογής... (25.11.2021) (ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ)"

4 σχόλια:

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Η προώθησις της Παγκοσμιοποίησης με τους επαπειλούμενους κινδύνους να ενταχθούν όλοι στο Παγκόσμιο Σύστημα με την επιβουλή,αντίθετων κ αντιθεων νόμων,θα φέρει την πλήρη αποστασία( το βλέπουμε) αλλά και την ΔΙΑΒΡΩΣΗ ολόκληρης της ανθρωπότητας..

Ο Ιωάννης Προδρομος ,εμπνευσμένος από τον Ησαια,θέτει την ευθύτητα του κηρύγματος,του Φωνή βοωντος εν τη ερήμω,καλεί,ετοιμάσατε Την Οδόν Του Κυρίου,,ευθείας ποιεί σατε τας τρίβους αυτού.

Η υποδούλωση εκλείπει κάθε δυνατότητα σωτηρίας γι'αυτό κ η Αποκάλυψις λέγει το γινου πιστός έως θανάτου κ δώσω σοι τον στέφανον ζωής Άποκ.2-10).
Νομίζω.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Και Αγ.Νειλου ασκητού:
Επιμελεισαι ανδρείας και ου μη σου ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΠΗΡΕΙΑ καθαψηται της ψυχής.
Φιλοκαλία Τομ .Α 6.185 .

Εμμανουήλ είπε...

Ο σατανάς εργάζεται (κάνει τα σατανικά του) σε αυτούς που βρίσκει ότι είναι του "χεριού του" (σε αυτούς που δέχονται τις δαιμονικές επιρροές του).

Οι σωστοί ποιμένες της Εκκλησίας, κατηχούν κατάλληλα και συστηματικά τον λαό, για να απαλλαγεί ο λαός από τα αμαρτωλά πάθη του. Με αυτό τον τρόπο, ο σατανάς δεν θα βρίσκει "έδαφος για να πατήσει" σε ένα λαό που καταπολεμεί συστηματικά τα αμαρτωλά πάθη του.

Εμμανουήλ είπε...

Ας σκεφτούμε ότι στους ΠΡΩΤΟΥΣ αιώνες της Εκκλησίας, υπήρχαν και κάποιοι λαϊκοί που ήταν ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ (έβγαζαν τους δαίμονες από τους δαιμονισμένους).

Σήμερα οι περισσότεροι κληρικοί ΔΕΝ τολμούν να κάνουν εξορκισμό, διότι οι δαίμονες θα τους κοροϊδεύουν (θα τους εξευτελίζουν) για την ζωή που ζούν αυτοί οι κληρικοί.

Κύριε Θεέ, σώσε μας διότι χανόμαστε.