Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

🆘🆘🆘 100 ευρώ το μήνα πρόστιμο βάζουν οι Φασίστες στους άνω των 60 που δεν θέλουν να εμβολιαστούν...

Ο φασίστας Μητσοτάκης άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου: Αντιμέτωπος με την κοινωνική εξέγερση - Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί!
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και φαγητόΑπό σήμερα έχω πένθος!
Πενθώ για την απώλεια τόσων πραγμάτων, που μου είναι αναγκαία, όσο και ο αέρας, το νερό και ο ήλιος!
Για όσα πράγματα θεωρώ ότι είναι αναγκαία, σε όλους τους ανθρώπους και σχετίζονται άμεσα με τη ζωή και όχι με τη νεκροζώντανο κατάσταση που μας έχει επιβληθεί.
Για όσα πράγματα, γενιές γενεών έχουν προσφέρει τις ζωές και τα αγαθά τους.
Άδικες θυσίες!!!
Σκεφτείτε βαθειά και ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός!

 Δημήτριος Κούβελας

Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας στην εταιρεία Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Επσκέπτης Καθηγητής στην εταιρεία Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας -Lab- Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 

 

Η ελληνόφωνη φασιστίζουσα  κυβέρνηση τιμωρεί με τον πλέον ειδεχθή τρόπο τους 520.000 ανθρώπους που δεν τους υπάκουσαν (οι ηλικιωμένοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση), καθώς ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών και πλέον πρέπει να ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμο. 

O φασίστας  Μητσοτάκης με τις σημερινές του ανακοινώσεις παραβίασε κάθε διεθνή νομοθεσία και απέδειξε γι' ακόμη μια φορά ότι αδιαφορεί για το Σύνταγμα, καθώς επέβαλλε υποχρεωτική ιατρική πράξη σε απλούς πολίτες και όχι σε εργαζόμενους, όπως είχε κάνει μέχρι στιγμής. Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο της Αυστρίας, και πλέον μένουν θεωρείται βέβαιο ότι ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός και για τους υπόλοιπους πολίτες. Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στα social media για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, με πολλούς πολίτες -ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους- να παρομοιάζουν τη σημερινή κυβέρνηση με τα πιο ακραία καθεστώτα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα υπάρξουν κινητοποιήσεις από πολίτες οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο αυτή την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις διάφορες δράσεις που πρόκειται να γίνουν θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου», καθώς πλέον έβαλε απέναντι της ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι «εκρηκτικές» στην Ελλάδα.

Θυμήσου Έλληνα !

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΤΊΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΗΜΊΕΣ IMMER MITTEN IN ĐIE FRESSE REIN ΘΕΡΑΠΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΊΕΣ"

3 σχόλια:

Κωνσταντινίδης Βασίλειος είπε...

Ο σατανάς χτύπησε.
100€ μείον από την σύνταξη σου.
Μάλλον είναι η αρχή του τέλους του.
Τα προφητευόμενα έρχονται.
Αλλά ο σκοπός είναι άλλος, να εμβολιαστούν αυτοί που δεν κάνουν 2η και 3η δόση.

Λυκούργος Νάνης είπε...

Μα καλά, δεν σταματούν πουθενά;
Κανείς, υποτίθεται υπεύθυνος πολιτικός, δεν πρέπει και δεν δικαιούται να καλλιεργεί και να υπηρετεί τον εθνικό και κοινωνικό διχασμό και το διαχωρισμό και τη στοχοποίηση των πολιτών.
Επιπλέον το εν λόγω πρωτοφανές και ακραίο μέτρο αποπνέει εκδικητική και τιμωρητική διάθεση, αποκρουστική σε κάθε τίμιο άνθρωπο, είτε υπέρμαχο είτε όχι του εμβολιασμού με τα συγκεκριμένα εμβόλια.
Και διαθέτει το απύθμενο θράσος ο πρωθυπουργός να ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται για ποινή...
QUO VADIS; Πού σκοπεύουν να οδηγήσουν τη χώρα; Αρκετά ως Έθνος έχουμε πληρώσει τους κατά καιρούς εμφανισθέντες εθνικούς διχασμούς. Ας μην προσθέσουμε στη σχετική "συλλογή" μας ακόμη έναν! Δεν έχουμε την πολυτέλεια!

Παυλος είπε...

Να μη ξεχνάμε ότι συνυπεύθυνοι είναι όλο το πολιτικό κατεστημένο ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ,Μερα25 κλπ όχι μόνο ο άθλιος Πρωθυπουργευων, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και άλλοι πολλοί παρατρεχαμενοι συνεργάτες τους και δικαστικοί και αυτοδιοικητικοί και ρασοφοροι και άλλοι που τους στηρίζουν και ιδιαίτερα όσοι το παίζουν υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που τώρα ξαφνικά τυφλώθηκαν .Όλους αυτούς πρέπει να τους θυμηθεί ο λαός όταν ανατραπούν αυτά .Θα ανατραπούν στα πλαίσια του τρίτου παγκόσμιου πολέμου η του Ελληνοτουρκικού πολέμου όταν η συμμορία θα χάσει τα στηρίγματα που έχει απ' έξω.