Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων και η μαρτυρία της 'Αννας

«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ_Ρένα Γρίβα «Το παιδί μου έπεσε σε λήθαργο μετά το Pfizer»

Η Άννα είναι μια 19χρονη φοιτήτρια, με όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ενός κοριτσιού της εποχής της. Για τα επόμενα χρόνια, το πανεπιστήμιο θα είναι ο χώρος στον οποίον θα περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της. Αυτό τουλάχιστον ήταν το σχέδιο της, μέχρι την απόφαση της κυβέρνησης να περιορίσει την πρόσβαση στις σχολές σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αν δεν κάνουν δύο rapid test την εβδομάδα.

Η επιλογή ήταν δύσκολη αλλά αναπόφευκτη. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο, η οικονομική της κατάσταση δεν επέτρεπε να πληρώνει τουλάχιστον 80 ευρώ το μήνα για τα τεστ. Έτσι, στις 2 Σεπτεμβρίου η Άννα έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο Μαρούσι.

Για τον εφιάλτη της που συνεχίζεται επί δύο εβδομάδες μίλησε η μητέρα της, Ρένα Γρίβα, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Όπως επισημαίνει, από τη δεύτερη μέρα η κοπέλα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο, λήθαργο και ατονία. Μια εβδομάδα αργότερα πρήστηκαν και οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης και τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να γίνει η σωστή διάγνωση και να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία. «Αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» έδειξαν οι εξετάσεις, για την οποία, μετά από επικοινωνία με την Pfizer, η κα Γρίβα έμαθε ότι είναι μια σπάνια παρενέργεια της τάξης μόλις του …20%.   

Η κα Γρίβα συμπληρώνει ότι ένα πέπλο συγκάλυψης εμποδίζει τους ανθρώπους που προσπαθούν να καταγγείλουν τις παρενέργειες του εμβολίου. Μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα όταν ζήτησε ραντεβού για να εξετάσει την Άννα και αφού της εξήγησε περί τίνος επρόκειτο, ενώ συστημικά ΜΜΕ όπως το Mega, ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1 αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Για την Άννα ο αγώνας να βρει ξανά την υγεία της συνεχίζεται. Η αντιβίωση που της έχει χορηγηθεί βοηθά, αλλά ελάχιστα, ενώ το ψυχολογικό κόστος για την 19χρονη και τους γονείς της είναι αβάσταχτο. «Είμαστε σε άγνωστα νερά» λέει η μητέρα της.

Δείτε τη συνέντευξη στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Νάκος, για την περιπέτεια της υγείας του μετά το εμβόλιο: Νόμιζα ότι θα πεθάνω! Εξετάστε εμένα για να μην πάθουν και άλλοι το ίδιο – Βίντεο Focus FM.

www.mixcloud.com/Focusfm/γιαννης-νακος-170921

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ (ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ) || 15/09/2021.

https://www.youtube.com/watch?v=XuEWTsqSB8k

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνουν που έμπλεξαν και οι γονείς και η κυβέρνηση με τον εμβολιασμό των παιδιών.
Σήμερα πολλοί γονείς έχουν ένα και καλό παιδί γιατί το έκαναν σε μεγάλη ηλικία και τα υπόλοιπα τα έκαναν έκτρωση για μια καλύτερη ζωή. Αν πάθει κάτι το μοναχοπαίδι θα πάθουν ψυχολογικά και θα γίνουν ερινύες για τους πολιτικούς με χρόνιους αγώνες εναντίον τους.
Για τον ίδιο λόγο σε ένα πόλεμο με την Τουρκία θα χάσουμε. Οι γονείς δεν θα θέλουν το μοναχοπαίδι να πεθάνει στον πόλεμο, ούτε το παιδί θέλει να κάνει τέτοια θυσία. Να θυσιαστεί για να έχουν καλύτερη ζωή τα αδέλφια που δεν έχει; Συν ότι το 10% των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα είναι από αλλοδαπούς και το 10% των παιδιών δεν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Δηλαδή έχουμε αντικατασταθεί σε ποσοστό τουλάχιστον 20%.