Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ _Τυχαία και αυτός , ο κατάλογος δυστυχώς μεγαλώνει !

Νεκρός 42χρονος αρχιλοχίας πατέρας δυο παιδιώνΝεκρός 42χρονος Αρχιλοχίας πατέρας δύο παιδιώνΌταν δεν αναφέρετε στα βοθροκάναλα  ότι ήταν με έμφαση  "ανεμβολίαστος" τότε, να είστε  σίγουροι ότι είχε κάνει το μπόλι! Στους τυχαίους θανάτους κι αυτός...ο Θεός να τον αναπαύση.

Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των δραματικών απωλειών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε καιρό ειρήνης χάνεται ένας άνθρωπος κάθε βδομάδα.
Αυτή την φορά έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος Αρχιλοχίας που υπηρετούσε στο Λ.Σ. της 96 ΑΔΤΕ.
Ο 42χρονος; Χιώτης Αρχιλοχίας, Γ.Π. έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που αθλούνταν με το ποδήλατό του στην περιοχή του Ανέμωνα
Ο άτυχος Αρχιλοχίας άφησε πίσω του γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά.
Εμείς εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, στους φίλους και συναδέλφους του.
Οι νεκροί με αυτά τα ηλικιακά χαρακτηριστικά αυξάνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά κανείς δεν ασχολείται.
ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ανακαλύφθηκαν στην ιατρική οι δυο νέες αιτίες θανάτου: τυχαίος!!!!!!! ξαφνικός!!!!!!"

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...γενοκτονικό
μαρτύριο τής σταγόνας...!

Βασίλης είπε...

Στρατιωτικός γιατρός , χειρούργος σε αναστολή λόγω της άρνησής του να εμβολιασθεί , έκανε σήμερα μια συνταρακτική αποκάλυψη που αποκρύπτουν όλοι οι "ειδικοί" . Τα εμβόλια που κυκλοφορούν με όρο conditional και όχι με κανονική άδεια κατά του κόβιντ αποδεικνύεται με μελέτες που έχουν δημοσιευτεί ότι για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δ που επικρατεί έχουν 32 τοις εκατό αποτελεσματικότητα όταν πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50 τοις εκατό για να δικαιολογείται η κυκλοφορία τους, πόσο μάλλον η υποχρεωτικότητα.
Η μεγαλύτερη δε απάτη είναι ότι η κυβέρνηση προωθεί τη τρίτη δόση που δεν θα έχει για τον παραπάνω αναφερθέντα λόγο κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τρίτη δόση που δεν εγκρίνει ούτε καν ο ΕΜΑ .
Την αποκάλυψη την έκανε μαζί με άλλον ένα γιατρό στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό focus 103,6 από τη Θεσσαλονίκη και θα επανέλθουν αύριο το πρωί στον ίδιο σταθμό στις 09.15.
Στην ίδια εκπομπή οι δύο γιατροί αναφέρθηκαν στα εμβόλια mRNA που δοκιμάζονται από το 1970 και στο γεγονός ότι ξαφνικά τα έριξαν στην αγορά για την αντιμετώπιση του κόβιντ έχοντας κάνει περιορισμένο αριθμό κλινικών μελετών από τις οποίες είχαν εξαιρέσει καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, αλλεργικούς , κα . Ένα παγκόσμιο πείραμα οι παρενέργειες του οποίου και οι θάνατοι αποκρύπτονται επιμελώς .