Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Κύριε φύλαξε μας από την ανο-η-σία...

Μπορεί να είναι καρτούν ‎κείμενο που λέει "‎NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ NA ΚΑΝΟΥΝ RAPID TEST ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ IQ TEST. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ! ت E ΓΜΙΤΙΔΗΣ‎"‎ 
"Ο εργαζόμενος μπορεί να εργάζεται το πρωί και το απόγευμα με rapid test αλλά το βράδυ δεν μπορεί να πάει σε κλειστό χώρο να φάει.
 
Ο σερβιτόρος μπορεί να σερβίρει με ραπιντ , αλλα του απαγορεύεται η είσοδος στο ρεπό του στο ίδιο που σέρβιρε.
Αν εορτάσεις την Ανάσταση 12 τα μεσάνυχτα, την τρίτη ημέρα "κατά τας Γραφάς", κολλάς... Αν κάνεις Ανάσταση, με τις ίδιες συνθήκες, στις 9 μ.μ. τότε δεν κολλάς!
 
Το 17χρονο μπορεί να πάει στο σχολείο, στο φροντιστήριο, σε αθλητική δραστηριότητα με self test, αλλά για να πάει στη καφετέρια θέλει rapid test.
 
Στα λεωφορεία του ΟΑΣ στην Αθήνα μπαίνεις ελεύθερα, δεν κολλάς ούτε μεταδίδεις κορονοιό... ενώ στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ όμως δεν μπαίνεις ελεύθερα, εκεί θες rapid test γιατί έχουν άλλο σχήμα και άλλο χρώμα.
 
Στον Προαστειακό ως τραίνο εντός Αθήνας κολλάς κορονοίο και θέλεις rapid test... ενώ στο μετρό (που δεν είναι τραίνο 😆) στην ίδια διαδρομή με αυτή του προαστιακού, δεν κολλάς και μπαίνεις ελεύθερα.
 
Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν συχνά τεστ για να μην κολλήσουν τους "προστατευμένους" εμβολιασμένους, οι οποίοι κυκλοφορούν παντού ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις και τεστ, ώστε να μην γνωρίζουν αν είναι θετικοί και να κολλάνε τους πάντες."
 
ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ IQ, ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ. 
 
ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, 
ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ, 
ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Luc Montagnier (Ιολόγος, Νόμπελ Ιατρικής): Έχουμε υγειονομική δικτατορία. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

https://enromiosini.gr/arthrografia/luc-montagnier-nompel-iatrikis-2

δον κιx ο τις είπε...

η...ανοησία τής αγέλης...

αλλά κυρίως,
η...φυσική(!)...
"δύναμη αδρανείας" τών μαζών...

μας υποχρεώνει ν'αναζητήσουμε τίς λύσεις, στούς...μόνους

απαγορευμένους κι εξοβελισμένους από τον δημόσιο διάλογο
λ ό γ ο υ ς
α λ η θ ε ί α ς

που έτσι κι αλλιώς η
μεγάλη μάζα...τών τάχα πολιτών,
μάλλον δεν αντιλήφθηκε ποτέ
πώς αποτελούσαν... το

πρακτικό εργαλείο...

για ένα μέλλον...
αληθινά ανθρώπινο...!ν η φ ά λ ι ο υ ς
λ ό γ ο υ ς