Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ξύπνα Έλληνα!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ 400 ΝΕΚΡΟΙ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ME ΕΜΒΟΛΙΑ 9.500 ΝΕΚΡΟΙ. mIERE ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΟΥ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ"

Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. 
 
Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. 
 
Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ.
 
 Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου.
 
 Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο; Δεν νομίζουμε..
 Συνολικά λοιπόν, 7 δόσεις... χαρακτηριστικά, την 7η δόση την ονομάζουν "tattoo", το οποίο σημαίνει "χάραγμα", χωρίς να σημαίνει ότι είναι το καθαυτό χάραγμα...
 
Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. 
Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία, ή αγωγός στο σώμα για ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα σας στην 7η δόση. 
 
Ο Μπουρλά μίλησε σήμερα για 3 δόσεις κάτ’ έτος, μέχρι το τελικό χάραγμα. 
Η Σουηδία έχει τεστάρει το τσιπ σε πειραματόζωα, τώρα περνάνε το εμβόλιο στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτά θα ενωθούν στο τελικό χάραγμα.
ομάδα υγειονομικών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποδείξεις;
Αναφορά στις πρωτότυπες πηγές;
Η κυβέρνηση υποσχέθηκε νέες ταυτότητες το 2022:
https://www.bankingnews.gr/oikonomia/articles/583012/poioi-dinoun-tin-maxi-stis-taftotites-stoxos-i-anathesi-apo-tin-kyvernisi-stis-arxes-tou-2022