Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "κάπληρώνουν το τίμημα της σιωπής τους... Οινοσηλευτές ιατροί, στην πρώτη καραντίνα πήραν επίδομα και το χειροκρότημα καισιώπησαν για τα άδεια νοσοκομεία... Μετάοιστρατιωτικοί, σιώπησαν κατασκευή του τεμένους σε στρατιωτική περιοχή- σιώπησαν στην συμφωνίατ Πρεσπών... δεχτήκαν τους καφέδες και χειροκροτήματα για τονπόλεμο χωρίς σφαίρες με τους λαθρομετανάστες... Οι εκπαιδευτικοί σιώπησαν μη επανδρωμένα σχολεία από καθαρίστριες και απολυμάνσεις... ΚΥΡΙΟΙ, στο χέρι σας είναι να ανατρέψετε την κατάσταση..πολύ απλα ανοιξτε αστόματακα ΠΕΙΤΕ τηναλήθεια ...και αφηστε τον ΛΑΟνακαθαρίσει ΚΟΠΡΙΑ... ΕΑΝ ΟΧΙ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.. ΣΜΡΟΣ ΠΝ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ"

8 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τα... κατ'όνομα σχολεία, πάντως,

έχουν ανάγκη, από άλλου είδους
απολυμάνσεις

σημαιοφόρε τού πολεμικού μας
ναυτικού.

Διδάσκοντας, κυρίως,
την καφρίλα και το

α γ ε λ α ί ο ...πνεύμα...

κάτι που το συναντήσαμε
στίς τελευταίες τάξεις
τού εξατάξιου τότε γυμνασίου

ενώ, σήμερα,
ήδη έχει απλωθεί, εως και στις
πρώτες τάξεις τού δημοτικού...

...

"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία
που δεν τα φαντάζεται
ανθρώπου Νους"...

μάς είχε προειδοποιήσει
ο πατροΚοσμάς

και ήδη το πρωτοζήσαμε προ ετών
με την καμουφλαρισμένη
χυδαιότητα να εισάγεται...
υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ή...
(κι επί μια εβδομάδα
κατ'αποκλειστικότητα...)
σε Γυμνάσια-Λυκεια

κι από φέτος,
με την διαστροφή
διδαδκόμενη από το νηπιαγωγείο
υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά...!




Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεία που δεν διέπονται από τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας, είναι επικίνδυνα.

Η πραγματική και μοναδική λύση που μπορεί να δοθεί, είναι η συνολική εξυγίανση ολόκληρης της κοινωνίας, η οποία θα εξυγιανθεί μέσα από πολλές και σκληρές θλίψεις.

Έχει τελειώσει η περίοδος των αναποτελεσματικών λόγων, και άρχισε ήδη η πολύ πιο αποτελεσματική περίοδος των θλίψεων.

Ανώνυμος είπε...

"Απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λένε"...δεν σιωπήσαμε αδερφέ όσοι πήραμε την απόφαση να μην εμβολιαστούμε. Απλά δεν έστησες κι εσύ το αυτί σου να μας ακούσεις, αφού ως ισχνές μειοψηφίες μέσα στους συλλόγους μας, προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στις τάξεις να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε, με όσες δυνάμεις είχαμε, τους μαθητές μας από την πανικόβλητη υστερία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Η ομολογία,

ήδη εξαπλώνεται...

συχνά και ως μαρτύριο τής
συνειδήσεως...

είθε ο Θεός να στηρίξει

τούς τολμηρούς...!

GeorGRE είπε...


Συνυπογράφω στον 11:20 π.μ.
Είμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Γιαυτό θα γίνει ...χαμός
μέχρι να γυρίσει ο Έλληνας
πίσω.

Δεν υπάρχει η Ελλάδα που ξέραμε.
Έχει μείνει όμως η μαγιά
για να ξαναφτιαχτεί αλλά
...θα γίνει χαμός.

Unknown είπε...

Μιλάμε συνάδελφε του Π Ν, φωνάζουμε όμως μείναμε λίγοι και κανείς δεν ακούει . Ναι μας χειροκρότησαν και τώρα μας θεωρούν επικίνδυνους και ψεκασμενους ..... Κοιτάζω τα χέρια μου και σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι πόσες ψυχές πέρασαν από αυτά τα χέρια 25 χρόνια τώρα (έχω χάσει το μέτρημα). Σήμερα ζήτησε η υπηρεσία τα ονόματα όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.... Έχω εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Θεού . Όπως Εκείνος ορίζει θα γίνει, εμείς απλά διαλέγουμε στρατόπεδο! Καλό αγώνα σ' όλους τους υγειονομικούς .Ο θεός και ο Άγιος Νικόλαος μαζί μας όπως λέμε στο Ναυτικό. Ανθστης (νοσ/α) Δέσποινα Ευαγγέλου.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες τους δικαστικους που οταν τους θυμισαν τον νόμο προτιμησαν την εξουσία, τους μητροπολιτες οταν προτιμησαν τον επιγειο μισθό απο τον ουρανιο και τους δημοσιους υπαλληλους που εβαλαν τα μαυρα γυαλια οταν καποιοι εβαζαν χερι στο ταμειο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λανθασμένη η τοποθέτηση σας κύριε Τσάκαλη. Προφανώς τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξατε, δεν προέρχονται από πληροφορία που έχετε μέσω γνώσης αλλά μέσω εντύπωσης. Και μάλιστα μέσω εντύπωσης που σας δημιούργησαν όλα αυτά που ακούτε και βλέπετε στο χαζοκούτι!!!

Μετά βεβαιότητας μπορώ να μιλήσω για τους νοσηλευτες οι οποίοι δεν πήραμε κανένα επίδομα και δεν δεχτήκαμε κανένα χειροκρότημα από μπαλκόνια και τηλεοράσεις.
Σας δικαιολογώ όμως καθώς ούτε οι ίδιοι μας οι γονείς στο χωριό, δεν μας πίστευαν ότι δεν πήραμε επίδομα.
"Αφού το είπαν στις ειδήσεις, πως εσύ μου λες δεν πήρατε κανένα επίδομα" Η απορία της μάνας μου...
Το λυπηροτερο όλων είναι το να στρέφεται ο ένας εναντίον του άλλου και μάλιστα και εναντίον ομοϊδεατών, όπως εσείς κάνετε με την ανάρτηση σας αυτή, την οποία δυστυχώς ο Τρελογιάννης προβάλει...
Ανήκω στη γενιά εργαζομένων που δεν έζησαν στη golden εποχή των επιδομάτων του δημοσίου, έχω μόλις 18 χρόνια προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια,έχω υποστεί ανεργία μετά την απόκτηση του πτυχίου, εξευτελιστικούς μισθούς σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, διορισμό μετά και την απόκτηση παιδιού, οικονομική κρίση, μείωση προσωπικού (αφού η προηγούμενη golden γενιά εργαζομένων βγήκε στη σύνταξη με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, για να μην χάσειτην παχυλή σύνταξη), εξαντλητικά ωράρια, στέρηση την εβδομαδιαίων ρεπό, αντιμετώπιση πανδημίας, συνέπεια αυτής να σηκώνει ο κάθε νοσηλευτης την ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ, στέρηση κανονικών αδειών, ψυχολογική βία, υποβολή του οργανισμού μου σε συνεχή τεστ για τον κορωνοϊό, εκφοβισμό στην εργασία εξαιτίας της ελεύθερης επιλογής να μην εμβολιαστώ, απειλές διότι δεν εμβολιάζομαι, και τελευταία ανακοίνωση ότι από 1η Σεπτέμβρη βγαίνω σε υποχρεωτική άδειά ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΏΝ...κι εσείς μου λέτε ότι δεχθήκαμε χειροκροτήματα και σιωπήσαμε σε τόσο φοβερές καταστάσεις, οι οποίες συμβαίνουνεδώ και χρόνιακαι σταδιακά κλιμακώνονται;; Αυτό λετε!! Αν καταλάβατε όμως καλά, αυτά που γράφω, θα διαπιστώσετε ότι η Νοσηλευτική κοινότητα φωνάζει χρόνια τώρα για όλα αυτές τις αδικίες και δεν ακουγόμαστε πουθενά!! Ούτε σε κανάλια, ούτε σε τηλεοράσεις...ΠΟΥΘΕΝΆ!! Δεν μας βγάζουν. Διότι το επάγγελμα μας είναι διακονία κύριε και όχι image. Δεν πουλάμε. Θα προβληθεί το καλό, η αρετή, η αυτοθυσία κι αυταπάρνηση....και ΔΕΝ τους κάνει!!Είμαστε εκεί για τούς άρρωστους μας κι όχι για το θεαθήναι της TV. Μας αρκεί το ευχαριστώ από τα χείλη των απλών ανθρώπων που το λένε μέσα από την καρδιά τους.

Κάντε μας τη χάρη λοιπόν.
Μιλήστε για τον εαυτό σας και τον κλάδο σας.
Και μην κρίνετε τόσο εύκολα εάν δεν γνωρίζετε. Εκτίθεστε.

Μ.Κ. Νοσηλεύτρια ΤΕ