Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Πέθανε μετά τον εμβολιασμό με Pfizer 35χρονος

 Πέθανε μετά τον εμβολιασμό με Pfizer 35χρονος«Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν» είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός πατέρα από την Κόρινθο, που έχασε τον γιο του μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer κατά του Covid-19. «Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» λέει ο πατέρας και ζητά από το κράτος εξηγήσεις για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του. 

η συνέχεια..

 Η Σύνοδος ακούει;;

1 σχόλιο:

Βασίλης είπε...

Στο ερώτημα αν ακούει η Σύνοδος η απάντηση είναι η ίδια με αυτή που δίνεται μήνες τώρα στις πολύ σοβαρές και επιστημονικά τεκμηριωμένες κατηγορίες που απευθύνει ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου σχετικά με τη χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα στην έρευνα και παραγωγή των εμβολίων για τον κόβιντ :
"Άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει ... "

Ακούσαμε και το "κουφό" περί θεραπευτικής διακοπής της κύησης για τα έμβρυα εκείνα όπου πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ...

Για τον τριανταπεντάχρονο από τη Κόρινθο τώρα ή τη σαρανταδυάχρονη μητέρα τριών παιδιών από τη Κρήτη ή τα δεκάδες άλλα περιστατικά θα πουν οι παραδοσιακοί : είχε έρθει η ώρα τους . Οι πιο επιστημολάτρες θα παπαγαλίσουν αυτό που άκουσαν από τον Εισαγγελάτο και τον Πρωτοσαλταρισμένο : παρά τους όποιους θανάτους ή παρενέργειες τα οφέλη υπερτερούν ...

Τα οφέλη για ποιους όμως ? Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα που ούτε καν ακούγεται στα βοθροκάναλα : γιατί οι χώρες που έχουν πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμένων ( βλέπε για παράδειγμα την Λευκορωσία ή τη Κίνα όπου κάνουν ένα παραδοσιακού τύπου εμβόλιο και όχι mRna) δεν έχουν πρόβλημα με τον ιό ή τις μεταλλάξεις του , σε αντίθεση με τις χώρες που έχουν υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων και κατακόρυφη αύξηση των μολυσματικών κυρίως με μετάλλαξη του ιού ( βλέπε για παράδειγμα Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία, Ισλανδία , κα. ) ?