Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο Σατανάς θα εμφανισθεί με ράσα, με άμφια, με πατερίτσες και μπαστούνες!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ Επικεφ. Εκκλησιαστικών Εξωτ. Υποθέσεων Πατριαρχείου Ρωσίας Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν 20926928 κατά του κορωνοϊού είναι αμαρτωλοί και θα ζητούν μετάνοια για το υπόλοιπο της ζωής τους." 
Έλεγε ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης:
«Ο Χριστόφορος ο Καλύβας, ένας επιστήθιος φίλος μου, σπουδαία φυσιογνωμία, ιστορική φυσιογνωμία, μου έλεγε προ ετών που συζητούσαμε:
“Αυγουστίνε, δεν κατάλαβες τι θα γίνει; 
Ο Σατανάς μεταχειρισθεί όλα τα μέσα για να διαλύσει την Εκκλησία. Θα μεταχειριστεί εις τους έσχατους καιρούς και ένα τελευταίο όπλο. Θα ντύσει παπάδες και δεσποτάδες πρόσωπα της εξουσίας του, θα τους φορέσει εγκόλπια και θα τους δώσει πατερίτσες. Και δια μέσου αυτών των αρχιερέων θα διαλύσει την Εκκλησία”.
Ο Σατανάς θα εμφανισθεί με ράσα, με άμφια, με πατερίτσες και μπαστούνες!»
Ο Αυγουστίνος Καντιώτης είχε αναφέρει ότι οι «ορθόδοξοι» κληρικοί θα είναι το τελευταίο όπλο του Σατανά στα έσχατα χρόνια!

 

10 σχόλια:

salos είπε...

ήρα (ζιζάνιο),
υποταγμένη τω καίσαρι

Ανώνυμος είπε...

Οι δεσποτάδες είναι η τιμωρία του Θεού για τις αμαρτίες μας. Στην Παλαιά Διαθήκη έστελνε ακρίδες, σ' εμάς στέλνει δεσποτάδες. Τόσο απλό είναι.

Και οι ρώσοι δεσποτάδες δεν είναι καλύτεροι απ' τους δικούς μας, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Έχουν δίκιο για το ουκρανικό, αλλά αυτό είναι σύμπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μου καλά, το μαύρο άσπρο δε γίνεται. Δεν πρόκειται όπως λέτε για δέσποταδες, για μάσκες και εμβόλια.... Πρόκειται για μια εκκλησία (ο Θεός να την κάνει) η οποία αποφασίζει να βουτιξει τη λαβίδα στο οινόπνευμα για να μην κολλήσουν οι άνθρωποι covid. Και στη συνέχεια η ίδια εκκλησία (θε μου σχωρα με) λέει αμαρτωλους όσους δεν επιθυμούν να προβούν σε μια αμφιλεγόμενη ιατρική πράξη. Η Εκκλησία αυτή (τρόπος του λέγειν) απέδειξε την εσωτερική της κατάσταση.... Περαστικά σας και ανεξοδα. Α και μην ξεχνιόμαστε αυτές οι πράξεις και δηλώσεις έγιναν εδώ και μήνες και ημέρες και δεν είδαμε μια αντίδραση από το ιστολογιο σας, προφανώς από υστεροβουλη προσκολιση στον Σλαβισμο.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Εννοείται πώς παρά τίς επιμέρους
ιδιαιτερότητες...

και... η ψυχρολουσία
που υπέστησαν από τους...
δικούς τους -κόκκινους- σωτήρες...

τούς συνέτισε μεν... αλλά
με την λευτεριά ήρθε και η...
καλοπεραση... το ξεφάντωμα...

με την εκκοασμίκευση να πάει σύννεφο...

και οι αυθεντικά ορθόδοξες ησυχαστικές τάσεις...
διώκονται και λοιδωρούνται...

όπως και τότε στα χρόνια
τού μέγα Πέτρου...
που...υπήρξε...

η δικιά τους..."βαυαροκρατία"...!


Ανώνυμος είπε...

Οι κληρικοί που χαρακτηρίζουν σαν "αμαρτωλούς" όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, είναι ανισόρροποι και γενικά πολύ επικίνδυνοι για την Εκκλησία.

* * *

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

https://toromaiiko.com/parenergeies-emvolion-ta-dedomena-poy-ofeileis-na-xereis

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς ανωνυμο _10 Ιουλίου 2021 - 4:33 μ.μ.

Είσαι από τους συχνούς εμονικούς με σχόλια πικρόχολα για τους Ρωσους προφανώς θεωρείς ότι όταν υποστηρίζουμε την κανονικότητα της Εκκλησίας υπό τον Ονούφριο στην Ουκρανία και όχι τους αχειροτόνητους ψευδοεπισκοπους δεχόμαστε συλλήβδην τα ατοπήματα των Ρωσσων Εκκλησιαστικών .ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ,πολλάκις έχουμε στιγματίσει και με βίντεο παρουσιάσει τις κακοδοξίες τους ,απλα δεν μας παρακολουθεις τακτικά .

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αναλογα έγιναν και στο αμέρικα...
από κάτι δικά μας μπουμπούκια...
άρα...
τελικά τα... μπουμπούκια...
δεν λείπουν από κανέναν μπαχτσέ...

οπότε... προς τί το...
αλλοιθώρισμα...!

Να πονηρευτούμε πως...
λές ό,τι λες κακόβουλα...

ή... δηλώνεις...αθώος...;

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Αυτό με πάει στο ότι μόνο οι εμβολιασμενοι θα μπαίνουν στις εκκλησίες.
Οπόταν όσοι μείνουν εκτός,θα το μετανιώσουν γιατί δεν θα έχουν μυστηριακή Ζωή.
Και απωλουνται.
Και το ερώτημα

Ας προσέχει ο καθένας πως χτίζει....διότι κανείς μα κανείς λέγει η ΓραφηΑ Κορ 3_11 δεν μπορεί να βάλει άλλο θεμέλιο,εκτός από αυτό που υπάρχει κ που είναι Ο Ιησούς...
Ποια γραφή είπε πως για να είσαι μέλος της Εκκλησίας,πρέπει να είσαι εμβολιασμενος!
Ας μας το πει ο σεβ.Ιλαριων..

Georgios Tatsis είπε...

Τι χρη τα πολλα λέγειν, αδελφοί ;;;εχουμε μια Κρατική, καθεστωτική Εκκλησία... Σεργιανιστικου τύπου... Για να μη πω το πιο βαρύ "ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ =Η ΖΩΣΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΜΟΥ Ή ΣΧΊΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΩΝ"!!! συγγνώμη, πρεπει επειγόντως να ξαναμαθω εκκλησιαστικη Ιστορια της Ρωσσίας των τελευταιων 104 ετων...

Georgios Tatsis είπε...

Τι χρη τα πολλα λέγειν, αδελφοί ;;;εχουμε μια Κρατική, καθεστωτική Εκκλησία... Σεργιανιστικου τύπου... Για να μη πω το πιο βαρύ "ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ =Η ΖΩΣΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΜΟΥ Ή ΣΧΊΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΩΝ"!!! συγγνώμη, πρεπει επειγόντως να ξαναμαθω εκκλησιαστικη Ιστορια της Ρωσσίας των τελευταιων 104 ετων...