Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

- π. Στυλιανός Καρπαθίου_ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ! Θα έχουν την τύχη της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Συνόδου

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου μιλάει για τον προπαγανδιστικό ρόλο υπέρ του ανήθικου εμβολίου της διοίκησης της εκκλησίας στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον Ανδρέα Καψαμπέλη 7.7.2021. 

σχόλιο:Έχουν καταλάβει οι κληρικοί μας ότι εκπίπτουν της ιερωσύνης;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας υποκαθιστά τον ΠΟΥ και το Συμβούλιο της Ευρώπης για τα εμβόλια

Υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας».

Ο Μητροπολίτης τονίζει ότι: «η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο του Covid».

Φαίνεται ότι στην Ελλάδα έχει χαθεί το μέτρο. Όταν οι ιερείς υποκαθιστούν τους επιστήμονες, είτε για να διαφημίσουν είτε για να δαιμονοποιήσουν ιατρικές πράξεις, είναι εξίσου απαράδεκτο.

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος όμως ξεπέρασε τα εσκαμμένα, για προφανείς λόγους, προκειμένου να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση. Προφανώς για να πλασαριστεί κατάλληλα για την «επόμενη ημέρα».

Όταν όμως η εκκλησία εμφανίζεται ως ουρά της ισχύος και της εξουσίας, παραβαίνει την βασική αρχή της ορθόδοξης πίστης. Το δίκαιο. Το δίκαιο το οποίο αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα απέναντι στην ασυδοσία της εξουσίας, απέναντι στην κυριαρχία της δύναμης επί της κοινωνίας. Κάθε μορφής «υποχρεωτικότητα» άλλωστε, είναι ο ορισμός της ασυδοσίας της εξουσίας ενάντια στην ελευθερία του ανθρώπου.

newsbreak.gr,8-07-2021

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους ανθρώπους, με την ΒΙΑ, να κάνουν κάτι.
Ο αληθινός Θεός της Εκκλησίας, ΔΕΝ υποχρεώνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ, με την ΒΙΑ, να κάνει κάτι.


Κρατηθείτε μακριά, με αποφασιστικότητα και χωρίς να έχετε αμφιβολίες, από όσους κληρικούς ζητούν δημόσια τα υποχρεωτικά (με τη βία) εμβόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ αυτό ακριβώς θέλει ο Μεσσηνίας και ο κάθε Μεσσηνίας να διαφημίζεται και να γίνεται το κέντρο της προσοχής έιτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. ...αποβλέπει γαρ εις τον Αρχιεπισκοπικόν θρόνον.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΕ ΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Παυλος είπε...

Και μόνο ότι θέλουν να εμβολιασουν τα μικρα παιδιά με κάποιο εμβόλιο που είναι εκατοντάδες φορές πιο επικίνδυνο για τα παιδιά από ότι η ίδιος ο κορονοιος πρέπει να βάζει σε υποψίες τους πάντες .Εγώ συστήνω και όχι ένα αλλά δέκα υποκοιμενα νοσήματα να έχει κάποιος να μην πάει να εμβολιαστεί .Καθαρά είναι παγίδα ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΩΝ ΔΎΝΑΜΕΩΝ .Θυμηθείτε ότι επιβάλλεται από αυτούς που έκλεισαν τις Εκκλησίες,δεν σέβονται τίποτα,ούτε το Άγιο Φως δεν άφησαν να φτάσει στα σπίτια ,δεν επέτρεψαν τον αγιασμό των υδάτων ,πολεμούν τα Άγια Μυστήρια ,ακόμη και την Αγία Ανάσταση δεν σεβάστηκαν,ποτέ δεν επικαλούνται την βοήθεια του Θεού.Αληθεια είναι κανείς τόσο τυφλός ώστε να μη βλέπει από που εκπορεύονται όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Άαα ρε Καντιώτη που θέλετε, να ανατρέψη την Ιεραρχική σας Χούντα, που επιβάλλεται στον λογικό ποίμνιο Του Χριστού μας.