Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ελλάδα 2021
Η χώρα όπου οι παπάδες κάνουν ιατρική και οι λοιμωξιολόγοι κατήχηση!!!

4 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...θα υπάρχουν όμως πάντα
οι λίθοι έστω, να κράζουν...

οταν οι ηλίθιοι παριστάνουν
τούς λογικούς...

Unknown είπε...

Να πάνε αυτοί λοιπόν να κάνουν τις βάρδιες στα νοσοκομεία τώρα που θα βγούμε σε αναστολή εργασίας οι υγειονομικοί! Πρόταση κάνω....

Ανώνυμος είπε...

Καλά σ' αυτό που λέει ο φίλος για τους υγειονομικούς έχει πολύ δίκιο. Τα δημόσια νοσοκομεία είναι ούτως ή άλλως τα τελευταία δέκα χρόνια σε ακραίο βαθμό υποστελεχωμένα, με νοσηλευτές αξιολογότατους, έμπειρους και αξιοσημείωτης νοοτροπίας οι περισσότεροι. Με το χαμόγελο να αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μια νοσοκόμα όλη κι όλη βραδυνή εφημερία σε τίγκα όροφο μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών. Και να κρατάει την ψυχραιμία της αντιμετωπίζοντας δύσκολους ασθενείς, φωνές, ύβρεις. Όσοι έχουν νοσολευτεί, είτε οι ίδιοι είτε κοντινοί τους άνθρωποι τα τελευταία δέκα χρόνια (δηλαδή όλοι μας!), είμαι βέβαιος τα ίδια έχουν δει.

Και τώρα θα διώξουν τους μισούς, και θα κάνουν τι; Θα φέρουν νέους και άπειρους; Σφαγή θα γίνει από λάθη νοσηλευτών.

Εύχομαι να κρατήσουν όσο περισσότεροι γίνεται, και νοσηλευτές και εκπαιδευτικοί και στρατιωτικοί αν μπορούν, να φανεί ότι δεν δουλεύει αυτό το πράμα, μήπως τα πάρουν πίσω. Αλλά εγώ τα λέω από θέση, προς το παρόν, ανέσεως γιατί δεν είμαι τίποτα απ' τα παραπάνω.

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Ως γνωστοί .. παντογνώστες οι Έλληνες, εκπληρώνουμε την … αποστολή μας, πάσης δοθείσης ευκαιρίας. Γνωρίζουμε τα πάντα, εκτός της ταπεινοφροσύνης, δυστυχώς. Εύχεσθε αδερφοί.