Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ. ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Γιατί η Δέλτα χτυπάει πιό πολύ τους δύο φορές εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους στο Ισραήλ


Αφιερωμένο... 
Το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να μη κάνει 3η δόση λόγω ΑDE απο
τα αντισώματα της προηγούμενης παραλλαγής. Στην Ελλάδα έχουμε χούντα και τάγματα ηλιθίων.
Η ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ λόγω ΑDE. Tα παλιά αντισώματα θα προκαλούν επιπλέον μολύνσεις.
π.χ. Πριν τελειώσει η Αλφα εμφανιστηκε η Δέλτα.
Αυτά ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΟΝΟ ΕΔΩ. 
 
 

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΩ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

  • Με τη πύκνωση του αριθμού και του είδους αντισωμάτων, αυξάνει η πιθανότητα να συμβεί ADE.
  • Υπάρχει η δυνατότητα, αντισώματα μιας παραλλαγής να δρουν σαν αντισώματα που προκαλούν ADE σε μια άλλη παραλλαγή. Έχει ξαναγίνει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπει κανείς περισσότερες κακές εξελίξεις σε μια νέα παραλλαγή που ξεκινάει, σε εμβολιασμένους της προηγούμενης παραλλαγής αντί σε ανεμβολίαστους. Αυτό συνέβη στο Ισραήλ και αφορά τη Δέλτα σε σχέση με την Άλφα.

Αν προσθέσουμε στα ανωτέρω και τις λεπτομέρειες που συμβαίνουν σε μικροσκοπικό επίπεδο και τις οποίες δεν κάνω κέφι να αναφέρω προς το παρόν, τα εμβόλια τίθενται εκτός χρήσης. Για μένα το θέμα έχει κλείσει απο τότε που πρωτομίλησα για την κλινική και εργαστηριακή ανάλυση για το ADE απο το Παν/μιο της Οσάκα.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣ. Το εξήγησα.

Όπως βλέπετε ούτε το Ισραήλ έχει φοβερούς επιστήμονες. Αποδεδειγμένα πλέον. Tουλάχιστον αυτοί ακούνε… 

Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον ΚΑΙ οι πλήρως εμβολισμένοι (όπως για παράδειγμα, πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης), ΜΠΟΡΟΥΝ να νοσήσουν από τον κορωναϊό (και συνεπώς ΚΑΙ να μεταδώσουν και σε άλλους τον κορωναϊό), αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο υποχρεωτικός εμβολισμός ΔΕΝ στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα, αλλά είναι μια ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Την ανοησία που έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι δεν χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα όλοι αυτοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του, επειδή ήταν εμβολιασμένοι την κατάλαβε κανένας από τους ανόητους εμβολιασμένους;; Αφού αυτός ο ίδιος ο ανόητους είναι εμβολιασμένος γιατί μπαίνει καραντίνα;;;; Πόσο διαβρώνει τον νου ο εμβολιασμός και η βλακεία άραγε;