Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Επειδή κάποιες μισανθρωπικές υπάρξεις είναι γυναίκες, τι πρέπει να γίνει;! Να τραβάνε την κοινωνία από την μύτη, ντουγρού για τον εξαφανισμό του ελληνικού λαού;!;!

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας & Αναπαραγωγικής Αυτονομίας Όρια & Επιλογές
Είναι αδύνατον να δεις το trailer του Συνεδρίου υπογονιμότητας και να καταλάβεις αυτό που κατάλαβαν οι φεμινίστριες.εδω
Να γίνει και ένα συνέδριο για την εγκεφαλική υπογονιμότητα μπας και απαλλαχτούμε από αυτή την μισανθρωπιά.
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κωννα(ν)ηΒάρβαρη Βάρβαρη Κωννα(ν) @kroellaki ΕΛΕΓΘΕΡΙΑ καλύτερα μιας ώρας ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΣΟΥΛΙ παρά του έθνους να'μαι η παιδομηχανή ΣΚΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ 5:58μ.μ. 13louv21 Twitter for iPhone"
 
 
 
Δυνάμεις του Φεμιναζισμού, ψηφολιγούρηδες, επαγγελματίες δημοσιοσχετίστες και λοιποί παρατρεχάμενοι της Βαβυλώνας μας, ενωμένοι κατάφεραν να ματαιώσουν το συνέδριο για τη γονιμότητα και το δημογραφικό, όπως και κάθε άλλη δράση που έχει κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση. Στην άμμο δεν χτίζονται παλάτια λέει ο λαός, πόσο μάλλον σε ιδεολογικά βοθρολύματα.
Ας μην παραπονιόμαστε για το ότι έχουμε πατώσει στην ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Η χούντα της φίμωσης κάθε γνώμης που στηρίζει υψηλά ιδανικά, πηγάζει από την ίδια την κοινωνία, από τους απλούς πολίτες. Οι συστημικοί δημοσιογράφοι, απλά ακολουθούν το ρεύμα. Οι κατάρες, τα αναθέματα και τα λοιπά "λόγια αγάπης" είχαν την τιμητική τους χθες.
Το γνωστό ρητό έχει αλλάξει πλέον: "Διαφωνώ με όσα λες, άλλα και θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα ΜΟΥ να ΜΗΝ το λες".
Η δημοκρατία στα καλύτερα της.
Ας μας ελεήσει ο Θεός, για τις αποφάσεις μας ως χώρα...

 Ελευθέριος Ανδρώνης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απλά τα πράγματα με το συγκεκριμένο συνέδριο. Άκουγα το πρωί σήμερα σε πρωινό τον καθηγητή παντο να λέει πως σκοπός του συνεδρίου ήταν να ενημερωθούν οι γυναίκες ποτε πρέπει να καταψυχουν τα ωαρια του. Ήμαρτον δηλαδή!!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Πράγματι...

μάλλον οι... καταψυξάδες
τραπεζίτες... γονιμότητας...

που φυτεύουν πέντε...έξι...
..."κομμάτια".. και...μετά... ..."τερματιζουν"...
ό,τι... πάνω από δύο...
...

από μιά ...παρεξήγηση(;)
γίναν στοχος τών...

..."δικαίωμα στην... τσουλωσύνη"(!)
φανατικών φεμινιστριών...

αφού η γέννηση ενός ανθρώπου
πλέον,
τείνει φαίνεται στο...να
... ποινικοποιηθεί...


Ανώνυμος είπε...

Όταν λοιπόν θέτε δεν θέτε μαντάμ ΓΚΑΡΜΠΗ φέρεται στον κόσμο τον καρπό της κοιλίας σας από αυτούς που θα βοηθήσουν στο μέγα πρόβλημα της υπογεννητικότητας, τότε θα καταλάβετε πόσο δίκαιο είχαμε εμείς οι γραφικοί....
Τώρα θα ρωτήσει κάποιος...τι 30 τι 40 τι 50....σιγά τα ωά.
Διότι ο καρπός της κοιλίας σας θα προέρχεται από πράξη βιασμού.
Και τότε θα καταλάβετε θέλετε δεν θέλετε τι ολοκληρώνει την γυναίκα....η καριέρα ή η μητρότητα....
Και αφου δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να υποστείτε τον βιασμό, σας προτείνω τουλάχιστον να τον απολαύσετε....

Diavatis είπε...

Να κάθεσαι σε μια γωνιά και να τους βλέπεις όλους να τρέχουν πανικόβλητοι και να κάνουν δηλώσεις εναντίον του "σεξιστικού βίντεο"!! Είναι πολύ παράξενο να βλέπεις πως λειτουργεί η πολιτική ορθότητα!!! Πολύ λυπηρές οι αντιδράσεις τους...