Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΚΟΡΩΝΑΣ-ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ-ΑΚΙΔΕΣ.


ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΙ ΗΟΑΧΕΣ.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο 
1. Δεν είναι επιστήμονες 😂
2. Δεν είναι δημοσιογράφοι 😂
3. Οτι εμφανίστηκαν να κάνουν τον αστυφύλακα στο fb πριν σκάσει ο κορώνας... μαζί με τον Μόσιαλο. Τυχαίο;
4. Ενδιαφέρον είναι πως παραδέχτηκαν πως οι ακίδες με τα λιπίδια έφτασαν στους ιστούς!!! 😂 Εξαφάνιση λιπιδίων στους ιστούς δεν σημαίνει πως κάποιος έφαγε τις ακίδες. 😀 Αυτές κάπου κόλησαν στα καρδιαγγειακό σύστημα. Δεν εξαφανίστηκαν... και ο ΕΜΑ δεν εχει πληρώσει να βγεί καμμιά μελέτη που να εξηγει την εξαφάνιση 😂, προκειμένου οι έμποροι να συμεχίσουν να πουλάνε εμβόλια.
5. Πως η φράση "οι ακίδες απο εμβόλια δεν μπαίνουν στα κύτταρα" είναι όρος αμόρφωτου σε βιοχημεία. Οπως βγαίνουν απο τα κύτταρα έτσι και μπορούν να μπούν! Απλα τα περισσότερα λόγω διάχυσης (θα με μάθουν για αυτό;) βγαίνουν έξω απο τα κυτταρα 😂
5. Το ότι η δόση που μπήκε στα ποντίκια ήταν πολύ μεγάλη στην Ιαπωνική μελέτη είναι άλλο και ότι οι ακίδες εντοπίστηκαν σε όργανα είναι άλλο. Αυτο ενδιέφερε στη μελέτη και αυτό διαπιστώθηκε. Να φανεί που θα πάνε να κάτσουν γιαυτο το λενε και βιοΚΙΝΗΤΙΚΗ ή βιοΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ μελέτη. Θέε μου με ποιούς ασχολούμαι!!!
6. Το πότε μια μελέτη γίνεται είναι ασήμαντο. Πότε χρησιμοποείται, τι λέει και το πώς το λέει είναι το σημαντικό ποντίκες. Μιλάω για την Ιαπωνική μελέτη. Το αν ο Bridle πήδηξε τη γυναίκα του εστιάτορα δεν τον καθιστά απατεώνα! Το ότι άλλαξε ότι έλεγε σημαίνει πως κάποιοι τον πίεσαν.
7. Υπάρχει και το μηχανικό κομμάτι της κίνησης των ακίδων μέσα στα αγγεία - που δεν το αντιλαμβάνονται οι Hoaxes χωρίς πτυχίο - και που ήδη το εξήγησα σε προηγούμενη ανάρτηση. Προσκόληση ακίδων στα αγγεία σημαίνει bonding και αυτό φλεγμονή. Δεν χρειάζομαι το τι θα πεί o Bridle και ο κάθε βλάκας που κάνει τον ντετέκτιβ.
8. Πως εν τέλει τις φλεγμονές κάτι τις δημιουργεί στα αγγεία και το μόνο ενεργό μέρος είναι οι ακίδες είτε του ιού είτε εκ του εμβολίου. Φυσικά μπορεί να υπάρξουν και άλλες επιπλέον ερμηνείες για το θέμα των θρομβώσεων και αναφέρονται στη βιβλιογραφία. Αλλα οι φλεγμονες δημιουργούνται απο τα εμβόλια και αυτό είναι γεγονός. Η έκταση τους και η συνολική διαχρονική βλάβη δεν είναι γνωστή. Φλεγμονές σημαίνει θρομβώσεις.
9. Η παρουσία του ADE σαφώς συνδέεται με την ανάπτυξη των φλεγμωνών. Πως αποδεικνύεται; Θα έλεγα κάτι...
Τι ηλίθιοι! 😂 Για δικηγόροι ΔΕΝ κάνουν.

 Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: