Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Όπως διακόπηκε για τους νέους σήμερα το Astrazeneca, θα αποσυρθούν και τα πειραματικά mRNA μπόλια.
Μακάριοι όσοι μάς πιστέψετε , έστω και τώρα...
Την υγεία σας θα προστατεύσετε❗...
 
 
Από σήμερα οι κάτω των 60 που κάνανε το εμβόλιο θα έπρεπε να ψάχνουν να "ευχαριστήσουν" όσους τούς έπεισαν ότι ήταν για το καλό τους...

 

4 σχόλια:

GeorGRE είπε...


Η υπόθεση Κορονοϊός δεν
φαίνεται ότι θα μας
απασχολήσει σοβαρά ξανά.

Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν
σε όσους ήδη έχουν εμβολιαστεί
ενώ στο προσκήνιο θα εμφανιστούν
άλλου είδους δοκιμασίες.

Εμείς στον αγώνα μας
για να είμαστε έτοιμοι.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ, η κυβέρνηση τώρα το καλοκαίρι ασχολείται μόνο με τον εμβολιασμό ή κάνει το αυτονόητο, αλλαγές ουσιαστικές στο νοσοκομειακο σύστημα και βελτίωση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αλήθεια θα φέρει τα μονοκλωνικα αντισώματα; θα ετοιμαστεί για το... 4ο κύμα; ή μένει αργή και όταν έρθει το... 4ο κύμα θα ρίξει τις ευθύνες στον ανεμβολιαστους;

Ανώνυμος είπε...

Καναδός ανοσολόγος: "Κάναμε λάθος" (εμβόλια)

Ο Byram Bridle είναι αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου Guelph στον Οντάριο του Καναδά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς και στον σχεδιασμό ανοσοθεραπειών για τη θεραπεία καρκίνων και μολυσματικών ασθενειών.

Τον Μάιο του 2020 η ερευνητική του ομάδα ξεκίνησε έρευνα για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της COVID-19, με φορείς τον ιό avulavirus των πτηνών (AAvV-1) και τον αδενοϊό, το οποίο θα εκφράζει την πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 ως αντιγόνο-στόχο.

Τώρα, λαμβάνοντας υπόψιν νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την επικινδυνότητα της πρωτεΐνης ακίδας και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν αυτά τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό, έχει το θάρρος να παραδεχθεί δημόσια ότι "Κάναμε λάθος"!

https://www.brighteon.com/0351fff0-ef24-4272-b7b5-0486ff4b393d

Ανώνυμος είπε...

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις....