Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Β.Κικίλιας: «Θα "τρυπήσουμε" όλα τα παιδιά από Σεπτέμβριο»! - Με εμβόλιο αντί self test στο σχολείο

Το «καρφί» Δερμιτζάκη για τα νέα περιοριστικά μέτρα | newsbreak 

Κύριο χαρακτηριστώ των υποτίθεται επιστημόνων με όλο αυτό το μπάχαλο που ζούμε ειναι τα μασημένα λόγια ,η όχι ξεκάθαρες κουβέντες η προσπάθεια επιβολής μιας άποψης εις βάρους του συνόλου και ειναι σαφής πια ότι οι "επιστήμονες "ειναι πουλημένοι απλα εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών του φαρμάκου. Μετά την παρέμβαση προ καιρού  από το παπαγαλάκι   Δερμιτζάκης ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια ειναι ασφαλή και για τα παιδιά -μοιάζει ωσάν οι νεοταξίτες τα παιδιά να είχαν στόχο αφού ξεμπερδεύουν για τις επόμενες γενιές ..ειπε συγκεκριμένα:
Έχουν τελειώσει οι κλινικές μελέτες από την Pfizer οι οποίες δείχνουν ότι μπορούν να εμβολιαστούν τα παιδιά από τα 12 έτη. Επομένως μπορεί να προκύψει αυτό το ερώτημα σύντομα και στην Ευρώπη και την Ελλάδα».εδώ

Τον κρίκο τον πήρε ο κικίλιας ,ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σήμερα  εάν τα παιδιά θα πηγαίνουν από Σεπτέμβριο με εμβόλιο στο σχολείο αντί με self test, με τον κικίλια να απαντάει θετικά, σε περίπτωση βέβαια που εγκριθεί τελικά το εμβόλιο για τα παιδιά. 

Κάτι που ίσως και να σημαίνει ότι το εμβόλιο θα αντικαταστήσει το self test, αν και είναι αρκετά δύσκολο να γίνει υποχρεωτικό σε παιδιά. 

Είναι όμως ασφαλή  τα μπόλια τους για τα παιδιά έχουν τελειώσει οι κλινικές μελέτες  ,ο Δημήτρης Ποντίκας ειδικός επιστήμονας αναλύει .

Δεν υπάρχουν σχόλια: