Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Τιγκας:Μολύνουν το αίμα οι εμβολιασμένοι με mrna

Ο επόπτης Υγείας Τίγκας Ιάκωβος μιλησε στο Radio amazonios στις 10/05/21 και αναφέρει οτι το αίμα μολύνεται στις αιμοδοσίες από τους εμβολιασμένους με τα εμβόλια mrna..H Koινη λογική το λεει αυτο.Δεν ειναι εμβόλιο είναι ενα σκεύασμα γενετικής τροποποίησης.. 

 


Οπως εχει αναφέρει και ο Καθηγητής Κλεάνθης Γριβας Οποιαδήποτε παραγωγή στα μιτοχόνδρια που βρίσκονται μεσα στα κύτταρα… θα έχει ολέθριες επιπτώσεις ..

Οταν έχουμε τέτοια φρικαλέα παρέμβαση στο γενετικό κώδικα και εχει υποστεί την μετάλλαξη αυτη και πάει και δίνει αίμα δινει αίμα μεταλλαγμένο γενετικά τροποποιημένο..

Αυτος που θα λάβει το αίμα τι θα γινει..;; Θα πρέπει να απαντήσει η Κυβέρνηση,αλλα αυτή και ολοι αυτοι που ασχολούνται με την Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα ακολουθούν εντολές σφαγιασμού των Λαων.. Τα σκευάσματά των εμβολίων δεν έχουν αδεια ειναι πειραματικά. Θα εμφανιστούν Μαζικές παρενέργειες και θάνατοι..

Ζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και μονο το γεγονός που αποφάσισαν να γινει μετάλλαξη στον άνθρωπο ειναι αδιανόητο. Οσο για τους Γιατρούς που εκτελουν εντολές με πρωτόκολλο της Κυβέρνησης ..

Ο Γιατρός εχει ενα πτυχίο και ακολουθεί μια κρίση ο ιδιος και με τους Γιατρούς και τον Διευθυντή της Κλινικής του…

Δεν μπορεί ο Γιατρός να λέει εκτελώ πρωτόκολλα του Υπουργείου ..Η διάγνωση βγαίνει σύμφωνα με την Ιατρική κρίση τους και οχι με εντολές της Κυβέρνησης..και πρωτόκολλα.Τα τεστ ειναι αναξιόπιστα και δεν κάνουν διάγνωση Κορωνοιού..και αφηνουν ασθενεις σε κλινικές κοβιντ.. 

Οι Ιατροδικαστές εχουν αναφέρει οτι δεν εχουν το γονιδίωμα του ιου.Ολα αυτα που λενε οτι διεγνώσθη με κοβιντ οτι πέθανε απο η με κοβιντ ειναι ολα στον αερα.Πως διαγνώστηκε απο ποιους διεγνώσθη και με ποια μεθοδο; Το κρούσμα σημαίνει συμπτώματα..Οταν κάνουν αναξιόπιστα Τεστ ..

Ο ιδιος ο εφευρέτης των εχει πει οτι δεν εχει καμία διαγνωστική αξια απο την στιγμη που δεν υπάρχουν συμπτώματα..Βγάζουν ψευδώς θετικά και αρνητικά αποτελέσματα..Αλλα και να υπήρχαν συμπτώματα εχει ποινικοποιηθεί το συνάχι το φτέρνισμα;;

 Αυτα είναι εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας..Δεν μπορείς να λές οτι ενας υγιής άνθρωπος μεταδίδει κατι…και οτι ειναι ασυμπτωματικός αυτα ειναι Τσαρλατάνικα..

Το εχουν πει σωρεια Γιατρών οτι ειναι τελείως Αντιεπιστημονικό οτι υγιείς χωρις συμπτώματα μεταδίδουν κατι… 

Με αυτα τα ψευδή στοιχεία μας εχουν καταστρέψει..

Εδω φθάσαμε να έχουμε Κυβερνητική Ιατρική!!! 

Μιλάμε για μια εκτεταμένη κατάσταση διαφθοράς και εγκληματική σε βάρος των ανθρώπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: