Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!


Θα διδάξει στους εργαζομένους ενσυναίσθηση η τεχνητή νοημοσύνη; - ΤΑ ΝΕΑ
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΙΟΥ*
Αν πάτε πίσω στα πρώτα μας άρθρα περί πανδημίας covid 19, 5G, Εμβολιασμούς κλπ, θα διαβάσετε ξανά αυτό, που γράψαμε τότε, ότι δηλαδή, όλα, πανδημία -κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων- κατευθυνόμενη ειδησεογραφία- εμβολιασμοί- 5G- ηλεκτρονικές ταυτότητες- ψηφιακό νόμισμα-, όλα αυτά, καταλήγουν στην τεχνητή νοημοσύνη.
Η τεχνητή νοημοσύνη, όπως λέγουν και οι ίδιες οι λέξεις, θα είναι η τηλεκατευθυνόμενη μηχανική νοημοσύνη, η οποία μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, των 5G και των νανοβιολογικών εφαρμογών στον άνθρωπο, θα του στερήσει την εκ Θεού δοθείσα ελευθερία επιλογών και αποφάσεων (το αυτεξούσιο). Θα μετατρέψει τον άνθρωπο σε ένα μηχανικό εξάρτημα, του οποίου οι διαθέσεις, οι αποφάσεις, οι επιλογές, οι ενέργειες κλπ, θα κατευθύνονται από τα προγράμματα Η/Υ μιας κεντρικής διακυβέρνησης.
Σε προηγούμενα άρθρα μας εξηγήσαμε με ποιο τρόπο πρέπει να προηγηθούν επαναληπτικοί εμβολιασμοί με διοχέτευση nanobots στον ανθρώπινο οργανισμό, τα οποία nanobots για να τα δεχθεί και να μην τα απορρίψει το κυκλοφοριακό σύστημα του ανθρώπου, πρέπει να συνδυαστούν με τις M-RNA ουσίες, που θα επηρεάσουν (μεταλλάξουν ) ανάλογα το ανθρώπινο γονιδίωμα. Εννοείται, ότι η όλη “συνεργασία” Η/Υ—Νanobots (και αργότερα, εμφυτευμένου microchip -χάραγμα) επιτυγχάνεται μέσω των κεραιών 5G, οι οποίες σε κάποιο στάδιο, σύντομα, θα ενισχυθούν με τις υπέρυθρες ακτίνες, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να εντοπίζουν, αλλά και να εξουδετερώνουν σε χρόνο dt όποιον θέλουν.
Ενώ, λοιπόν, η παγκόσμια εκστρατεία των εμβολιαστών της Ν.Τ.Π. για τον εμβολιασμό των πληθυσμών συνεχίζεται και εντείνεται, ενώ οι προετοιμασίες για τον ερχομό του ψηφιακού νομίσματος προχωρούν, όπως η ίδια η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ ομολόγησε, ώστε «ουδείς δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι παρά μόνον ο έχων το χάραγμα». Είχαμε τώρα (στις 21 Απριλίου 2021) την ανακοίνωση της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Μαρκρέτε Βεστάγκερ, ότι άρχισαν οι λειτουργίες για νομοθετική ρύθμιση για εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης. Με σκοπό, είπε, να προστατευθούν τα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ειδικά σε ό,τι αφορά την χρήση των βιομετρικών αναγνωριστικών.
Να προσθέσω εδώ, ότι οι βιομετρικές αναγνωρίσεις θα εφαρμοστούν υποχρεωτικά με δικαιολογία την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών και θα είναι το όχημα (ο δούρειος ίππος, καλύτερα) που θα εισάξει την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινή ζωή των σκλαβοποιημένων πολιτών της Ν.Τ.Π..
*Οικονομολόγος, πρώην αρθρογράφος της Εφημερίδας «Ρωμηοσύνη».
apo Mic. Michael

 

1 σχόλιο:

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Αγαπητέ Τρελο - Γιάννη, Μπορώ παρακαλώ να ρωτήσω από πού είναι αυτό το άρθρο;