Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΚΥΠΡΟΣ _ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΩΣΤΡΙΚΗ ΕΤΟΣ 2000 : " ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ "

 


Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ Λεόντιος Κωστρίκης, Κύπρου ήταν Επικεφαλής Επιδημιολογικής Επιτροπής Κύπρου ( O αντίστοιχος ιεραρχικά Τσιόδρας της Κύπρου το έτος 2000).
"Σκοπός μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΟΥΜΕ τον ιό από την Κύπρο, δεν θέλουμε μηδενικά κρούσματα, διότι με τα μηδενικά κρούσματα δυστυχώς ο κόσμος αρχίζει να χαλαρώνει ".
--------------------------------
Μία δήλωση που οφείλει να προβληματίσει ως προς την εργαλειοποίηση του φαινομένου του κορώνα ιού ως αυτοσκοπού υπό συνθήκες παράλογης και ελεγχόμενης ροής των πραγμάτων από τους διαχειριστές ( Δημιουργία προβλήματος, αντίδραση, πρόταση λύσης πειθαναγκασμού/εκβιασμού).
Γιατί δεν επιθυμούμε την εξαφάνιση του φαινομένου του κορώνα ιού; Γιατί δεν θέλουμε μηδενικά κρούσματα; Γιατί η επιστήμη υποκαθιστά τον ρόλο της πολιτικής εξουσίας; Γιατί πρέπει να διατηρήσουμε το πρόβλημα;
Μία δήλωση που οφείλει να θέσει αμείλικτα ερωτήματα ως προς την εργαλειοποίηση και διατήρηση του "αόρατου εχθρού" από τις εκάστοτε πολιτικές εξουσίες για τις πειθαναγκαστικές και δη εκβιαστικές λύσεις μονόδρομού που αυτές προτείνουν στην μεσαιωνική, καταπιεστική, ολοκληρωτική αυτοαποκαλούμενη Νέα Εποχή της Νέας τάξης πραγμάτων. Μία δήλωση που ζητά απαντήσεις, για το πνευματικό υπόβαθρο των σύγχρονων ανθρωποθυσιών και διογκωμένων υγειονομικών κρίσεων από τις πολιτικές εξουσίες και την "διαβασμένη" επιστημονική κοινότητα....
----------
Ο Λεόντιος Κωστρίκης είναι Καθηγητής Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών και επικεφαλής του Εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Ιολογίας. Σπούδασε στις ΗΠΑ. Σήμερα είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έλαβε το B.Sc. (1987), M.Sc. (1989), Μ.Ρh. (1990) και Ph.D. (1993) από το New York University. Ακολούθησε μεταδιδακτορική έρευνα στο Ερευνητικό Κέντρο Aaron Diamond AIDS Research Center του Πανεπιστημίου Rockefeller σχετικά με τη μοριακή ιολογία του Ιού της Ανθρώπινης Aνοσοανεπάρκειας (HIV).

1 σχόλιο:

Philotheos είπε...

Όλοι αυτοί δουλεύουν επί πληρωμή για τους Νεοταξίτες σατανιστές.