Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;

 Έκτακτη Αναζήτηση - Εμβόλιο = Χάραγμα; - YouTube 

-Αδελφή Χριστοδώρα είναι τα εμβόλια το σφράγισμα; 

-Ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να καταργήσει όχι μόνον την πίστη και το βίωμα των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και όλων των θρησκευμάτων του κόσμου για κάθε Θεό ή σέβασμα που πιστεύει έκαστος άνθρωπος πάνω στην γη. «καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα».(Β΄Θεσσ. β 2-4) Γι’αυτό και οι ιθύνοντες έχουν μελετημένα φροντίσει τα εμβόλια να περιέχουν συστατικά όχι μόνο από κύτταρα εκτρωθέντων παιδίων,αποτρόπαια πράξη για εμάς τους Χριστιανούς,αλλά και στοιχεία από χοίρους , απαγορευμένους για βρώση από τους Ισραηλίτες και Μουσουλμάνους , αγελάδες, επίσης απαγορευμένες για τροφή από τους Ινδουϊστές και άλλα. Θέλει λοιπόν ο ρυπαρός Αντίχριστος να καθαιρέσει κάθε ιερό και όσιο από την ψυχή των ανθρώπων, όπου και αν πιστεύουν αυτοί, ούτως ώστε να βρει χώρο για να θρονιαστεί μετά αυτός. Άρα με την σειρά αυτή το εμβόλιο είναι ουσιαστικά η κατήχηση και η οικειοποίηση του διαβόλου και της βασιλείας του –όπως και στην κατήχηση της Βαπτίσεως αναφωνεί ο μελλοβαπτιζόμενος το «αποτάσσομαι» και το «συντάσσομαι». Έπειτα αφού δεχτούν οι άνθρωποι μέσα στις φλέβες και τα κύτταρά τους την άρνηση της πίστεώς τους θα έρθει αμέσως ο αντίχριστος απλά και μόνο για να τους επισφραγίσει στο όνομά του με το 666.Όπως μία υπηρεσία επισφραγίζει μόνον τα δικά της έγγραφα και όχι ξένα.

 -Και όλοι αυτοί που από άγνοια ή εξαναγκασμό εκβιάστηκαν να εμβολιαστούν τι θα απογίνουν; 

 -Ο Θεός δεν θα ζητήσει από τους ανθρώπους το ίδιο μερίδιο της ευθύνης.Ας πούμε αν αύριο υποχρεώσουν όσους κάνουν χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις, όσους θα πρέπει να εγχειριστούν…ή αν απειλήσουν τους φτωχούς οικογενειάρχες με παιδιά πως θα τους πετάξουν στον δρόμο ….τι θα γίνουν όλοι αυτοί; 

-Τι; 

 -Να μην επιτρέψει ο Χριστός μας σε όσους πραγματικά Τον αγαπούν να μαγαριστούν από τα Ηρωδιακά εμβόλια του Αντιχρίστου, αλλά όπως ο Άγιος Θεόδωρος φρόντισε και έδωσε εναλλακτική λύση με τα κόλλυβα στην πείνα που θα ερχόταν στους Χριστιανούς από τα μολυνθέντα φαγητά που είχε μαγαρίσει ο Ιουλιανός ,έτσι και τώρα να δώσει διέξοδο στο δαιμονικό αδιέξοδο των εμβολίων.

 -Μακάρι να ομολογήσουμε. 

-Η ομολογία και το μαρτύριο τώρα είναι φρικτότατο και όχι όπως των παλαιών Χριστιανών. Τότε μαρτυρούσαν σκληρά μεν αλλά είχαν μαζί και την ευλογία,συγκατάθεση και συμμαρτυρία της Εκκλησίας και των Επισκόπων που και αυτοί μαζί τους έπεφταν στην φωτιά.Τώρα και να θέλει να αντισταθεί και να ομολογήσει κάποιος απλός Χριστιανός, μαζί με τον απηνή διωγμό που θα δεχτεί, θέλει κηρυχθεί και κατατρεχθεί ως πλανεμένος και από την διοικούσα Εκκλησία. Ας μην μας αφήσει λοιπόν η Παναγία να Την αφήσουμε αλλά να συναντήσουμε κάποτε Τον Χριστόν με την δική Του σφραγίδα επάνω μας και να μην ντροπιαστούμε όταν τον δούμε κάποια μέρα στα μάτια. 

-ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ-

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας στειλει το γρηγοροτερο ο Ιησους Χριστος τον Προφητη Ηλια να ενθαρυνει και οδηγησει τους Χριστιανους διοτι ηρθε μεγαλη πλανη ακομη και μεσα στο χωρο της Εκκλησιας.

Βλεπεις ακομη και μεγαλα ονοματα (ας μην πω) που τοσα χρονια πεταλωναν τον ψυλλο σε δογματικα και ηθικα θεματα, οχι μονο τωρα να εμβολιαζονται αλλα να τα διακηρυττουν κιολας.

Ανώνυμος είπε...

μην μοιάζουμε με τους αδελφούς παλαιοημερολογίτες που μιλούν για Αντίχριστο και χάραγμα
ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας έχει μιλήσει γι αυτό το θέμα
αυτά που γίνονται τώρα ένα ταρακούνημα είναι γερό
και θα έρθει κι άλλο

οι έσχατες μέρες όπως λέει το ευαγγέλιο είναι για τον κάθε ένα από εμάς η κάθε ημέρα
μόνο ο Θεός πατέρας γνωρίζει το τέλος
εξάλλου έχουμε δρόμο ακόμη
δεν έχουν ευαγγελιστεί τον Λόγο του Θεού όλοι οι άνθρωποι

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Στην θέση τού πραγματικού

Ι α τ ρ ο ύ

των ψ υ χ ώ ν
κ α ί ...τών σωμάτων...

ποιούς μάθαμε να εμπιστευόμαστε...;

(πλήν αμόρφωτων τινών (φεύ)
"κουτσιάκαρων"
- ήτοι γραϊδίων - ... ;)

Και μάλιστα , τα τελευταία
χρόνια, όλο και περισσότεροι

παραδίδονταν στά χέρια...
τών... επίσημα. και ξεκάθαρα
ψευδοεπιστημονικών
απωανατολικής προελεύσεως

...ταϊτσίδων...!

Παντού λοιπόν πλην τού Ενός
δώσαμε την επιστοσύνη μας
αναζητώντας ... γ ι α τ ρ ε ι ά...

Ήταν κι ο κοινωνικός περίγυρος

πού πίεζε... ασφυκτικά μεν
αλλά...πάντα... δημοκρατικά(!)
προοδευτικά...
κι...εν...ελευθερία(;)

γιά νόμιμες ιατρικές

πράξεις

όπως...ε κ τ ρ ώ σ ε ι ς...
...μ ε τ α μ ο σ χ ε ύ σ ε ι ς...

και άλλα ...εκσυγχρονιστικά...

...

Τί ωραία ατμόσφαιρα...

πού είμασταν

τ ρ ο μ ά ρ α μας...;

αναστασης είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο Μ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ!!!
ΚΙ ΟΣΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΚΙ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΣΑ. Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι εγώ περί των εσχάτων προσπαθώ να ακούω τις ερμηνείες του π. Αθανασίου Μυτιληναίου. Απ' ότι καταλαβαίνω από κει, πρώτα θα δούμε τον ίδιο τον αντίχριστο, ως παγκόσμιο κυβερνήτη θα τον δούμε, θεό θα ανακηρύξει τον εαυτό του, προσκύνηση θα ζητήσει, και μετά θα τεθεί θέμα χαράγματος. Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, θα δούμε και τον Ηλία που θα τον καταγγείλει ποιος είναι πραγματικά αυτός ο "πεφωτισμένος" κυβερνήτης μας. Και άλλα θα γίνουν που θα μας διαλύσουν κάθε αμφιβολία. Φυσικά, ελπίζω και εύχομαι ο Θεός τότε να μας δώσει, εκτός από τον Ηλία, και κάποια ιεραρχία της προκοπής να μας καθοδηγήσει, γιατί αν περιμένουμε να πορευθούμε στα έσχατα με δεσποτάδες τον Τζερόνιμο των Απάτσι, τον Black Sabbath, τον υποτακτικό του Ζουμπουλάκη, το γαύρο Πειραιώς, τον μπαρμπα-Τζέρυ με τις ζακέτες του, τον, τον, τον... ζήτω που καήκαμε...

Εξάλλου, υπάρχει κι ένα "τεχνικό" θέμα: εάν δείτε τις φωτογραφίες, σε πολλούς το εμβόλιο γίνεται στο αριστερό μπράτσο, όχι στο δεξί, ούτε στο μέτωπο.

Να είμαι σαφής: είμαι κι εγώ πολύ σκεπτικός ως προς τα εμβόλια που μας λανσάρανε και προπαγανδίζουνε. Δεν το έκανα, δεν έκλεισα ραντεβού και θα προσπαθήσω να το αποφύγω. Η όλη μεθόδευση δε, πράγματι βρωμάει πολύ. Πράγματι φαίνεται να στήνεται ένας μηχανισμός ελέγχου του τι έχεις κάνει και τι δεν έχεις κάνει, με συνέπειες αν δεν έχεις κάνει ό,τι θέλουν, συνέπειες που βεβαίως ομοιάζουν με το "ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι". Αν κάποιος μου πει ότι προσπαθούν να συνηθίσουν τον κόσμο να λειτουργεί μ' αυτόν τον τρόπο και να θεωρεί φυσιολογική μια τέτοια αντιμετώπιση απ' την πλευρά του κράτους, δεν θα είχα ισχυρή αντίρρηση. Νομίζω όμως ότι δεν συντρέχουν επί του παρόντος οι προϋποθέσεις να μιλάμε για το χάραγμα που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Ανώνυμος είπε...

Μα δε αναφέρει το κείμενο ότι το εμβόλιο είναι το χάραγμα. Λέει ότι το εμβόλιο έχει μέσα συστατικά προσβλητικά προς τους πιστούς όλων των θρησκειών ώστε να αποτελεί μια πρώτη άρνηση της πίστης σου το να το κάνεις, και αυτό πνευματικά να σε φέρνει πιο κοντά στο να δεχτείς το χάραγμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, εξαιρετική η τοποθέτηση τής μοναχής Χριστοδωρας, μέσα σε 5 γραμμές τά είπε όλα

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Δεν ξέρω εάν τα εμβόλια είναι το χάραγμα,δεν έχω προορατικο χάρισμα,εδώ παίζονται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,αυτό φαίνεται ,αυτό βλέπω εις βάρος τώρα πια λαών και θρησκειών,με το πρόσχημα πάλιν κ ξανατουμπαλιν της αγάπης!
Δύο γερονταδες ο μακαριστός π.Σαββας Αχιλλέως κ ο άγιος γ.Παισιος μίλησαν ο πρώτος ο οποίος για μένα είναι άγιος διότι έβγαζε δαιμόνια ,είπε πως τα εμβόλια είναι θάνατος!
Ο δεύτερος κ άγιος της Εκκλησίας μας,είπε πως έχουν χάραγμα τα δόλια εμβόλια.
Εγώ όμως γνωρίζω από τη Γραφή πως πριν την πτώση επικρατεί αλαζονία.
Και φυσικά όταν ο γ.Παισιος έλεγε για όλους αυτούς ότι δεν έχουν ψύχα ούτε φλοιό αγάπης, όλο αυτό το σύστημα τελικά γιατί όλα αυτά συνδέονται με τα παγκόσμια δρωμενα




Δεν τον κατανοούσε κανεις!
Είναι ημέρες της εποχής αντιχρίστου,αντιχρίστοι πολλοι αιώνες τώρα υπήρχαν κ υπάρχουν κ θα υπάρχουν!
Στο δια ταύτα,
...για τα εμβόλια κ για τα τεστ ,
...δεν έχουμε κανέναν εγωισμό να πούμε μπράβο στους κατασκευαστές,αλλά να που πέθαναν πολλοί,να που παρέλυσαν,κάποιοι,να που διασωληνωθηκαν άλλοι,να που ανέβασαν πίεση και παθαν θρομβώσεις χιλιάδες λαού,να πουμαθαμε πως οι εμβολιασμενοι θα μεταδίδουν την ασθένεια,να που δεν γνωρίζουμε τι θα απογινει η ανθρωπότητα στο μέλλον κ να και που γιατροί ασθένησαν από κοβιτ μετά τον εμβολιασμό.
Οποταν,
Δεν υπάρχει περίπτωση να θριαμβολογησουμε για το οποιο εμβόλιο από τη στιγμή που ακόμα κ μια ψυχή έχει φύγει από τη ζωή!
Είναι θέμα αγάπης του πλησίον!
Και φυσικά βρείτε μου μια επιστήμη που από τη μια να θέλει το καλό του άλλου κ από την άλλη να σκοτώνει έμβρυα,να θεωρεί επιτυχία επιστημονική την ευθανασία,τις μεταμοσχεύσεις κ την τεχνολογία μέσω εμβολίων ,αργότερα τον αριθμό του θηρίου στο χερι κ στο μέτωπο.
Η ερώτηση εάν περιέχει νανοστοιχεια κ πως ενεργούν κυρίως πως ,πώς αποβάλλονται από τον οργανισμό γιατί παλαιά κάναμε εμβόλιο γρίπης αλλά είχαμε πολλοί προβλήματα.
Άλλος όλο τον χρόνο εβηχε,άλλος από τη μετάλλαξη είχε προβλήματα στα αυτιά με φλεγμονές,άλλος πάθαινε λαρυγγοτραχειιτιδες,αποτέλεσμα πολλοί κόψαν τα εμβόλια.
Είχαν αυτή την ελευθερία!
Εδώ προωθείται κάρτα εμβολιασμού,πάσο για τις εργασίες και για να ταξιδέψεις,κάθε χρόνο πρέπει επειγόντως να το κάνεις γιατί η κάρτα σου δεν θα ισχύει!
Που είναι η ελευθερία?
Έχεις δεσμευτεί με το εμβόλιο_ συμβολαιο εφόρου ζωής ?
Έχεις δοσοληψίες κάτι σαν το χρήμα ως αιώνιο χρέος ?
Και ,μετά όλα αυτά ,
Δεν πειράζει μωρέ που έπαθε ο κόσμος όλα αυτά,προσπάθησαν !





Μετριασαμε την διασπορά,αλλά ο ιοςβοσκει στα εμβόλια!
Και μετά λέει έχασε την πίστη του!




Ανώνυμος είπε...

Εύγε, πολύ καλό!!!

The Cave Dweller είπε...

Αναστάση,

Μιά ερώτηση :

Η χαρισματική Γερόντισσα σε ποια Μητρόπολη υπάγεται ;

Από την απάντηση θα αποκαλυφθούν πολλά....

The Cave Dweller είπε...


Για να ξεκαθαρίσει το θεματάκι στο μυαλό όλων μας :

Αυτοί που έκλεισαν τους Ιερούς Ναούς και βλασφήμησαν το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, τώρα σας λένε ότι νοιάζονται για εσάς και σας προτρέπουν να κάνετε το εμβόλιο για το καλό σας !!!

Σας φαίνεται λογικό να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που υβρίζουν από φυλακής πρωΐας μέχρι νυκτός τον Κύριο Ιησού Χριστό και την Εκκλησιά Του ;

SCRIPTA MANENT είπε...

Πολλοί εκ των Επισκόπων πρόδωσαν το ποίμνιο. Μην περιμένουμε από αυτούς βοήθεια. Ο καθένας μας ανάλογα με τον αγώνα της Αλήθειας του, θα φωτίζεται κατευθείαν από Τον Κύριο για τις αποφάσεις του.
Το εμβόλιο είτε είναι χάραγμα είτε όχι, μας προκαλεί να πάρουμε μια απόφαση, ο καθένας μας για τον εαυτόν του.
Εάν το εμβόλιο είναι επιζήμιο για την ψυχή, λόγω και των κυττάρων εκ των εμβρύων των εκτρώσεων, ήτοι είναι μίασμα εκ των Εβραίων όπως τα είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, τότε θα πρέπει με την Χάρη Τού Κυρίου να πούμε ΟΧΙ και ο, τι κοστίσει στην κατά κόσμο ζωή μας.

Αυτό το ΟΧΙ θα μας βγάλει από πολλές παγίδες στο μέλλον, γιατί θα έχουμε απλόχερη την Χάρη Τού Κυρίου μαζί μας, και θα μας φυλάξει από πιθανή επερχόμενη Φοβερή Θεομηνία για τις προδοσίες που γίνονται.
Εάν είναι μίασμα ψυχής και πούμε ναι, τότε αδυνατίζουμε περισσότερο και γινόμαστε επιρρεπής στις δικαιολογίες για να τα δεχτούμε όλα τα επόμενα πάνω μας, και θα λέμε σαν τις φτηνές και ψεύτικες δικαιολογίες που εκφράζουν όσοι Επίσκοποι έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ας διαβάζουμε και την διεθνή Δικτυογραφία που λέει πως η Εκκλησία τού Σατανά στην Αμερική κάνει δικαστικό αγώνα, να θεωρηθεί επιτρεπτή νομικα η έκτρωση ως θυσία στο Σατανά, διότι το παρουσιάζουν ως ένα από τα επτά δόγματα της Εκκλησίας του Σατανά.
Άρα εφόσον οι σατανιστές θέτουν την έκτρωση ως θυσία στο Σατανά, πως μπορούν οι Χριστιανοί να γίνονται μέτοχοι υλικού της ουσίας της θυσίας του Σατανά, στο θεόσδοτο dna;
Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά καλύτερα, και ας δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Κύριο.
Αυτή η Πίστης θα μας σώσει, όπως η Παναγία το είπε στην Βίκυ Πλεξίδα στην πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, και όχι τα εμβόλια.

Ο αγώνας μας είναι εσωτερικός, και αν ενωθούμε με Τον Κύριο, όλα γίνονται ευκολότερα.

Ανώνυμος είπε...

Από το 30 περίπου και μετά μιλάει ο γιατρός Χριστοδουλίδης για τον κορονό..https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-05042021/

Ανώνυμος είπε...

I pet goat 3, για να καταλαβετε τα "σχεδια" που προωθουν...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ διαφωτιστικό το άρθρο.Ευχαριστουμε Τρελλογιαννη.Απο που είναι η Μοναχή Χριστοδώρα.Την ευχή της να έχουμε.

Δ. είπε...

Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Γιατί για να προδώσεις, είναι πιο ευκολο να σου το φέρουν σιγά σιγά. Όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι πιο μακριά από την Εκκλησία, θα αντιδρούσαν αν η επίθεση ήταν κατά μέτωπο. Αυτό είναι ύπουλο, αν και σε θέτει απέναντι στη συνείδησή σου. Εκεί γίνεται η πρώτη αντίσταση. Ίσως αυτοί που το έκαναν τώρα, να καταλάβουν στο επομενο βήμα του σχεδίου ότι έκαναν λάθος και να ξυπνήσουν. Ας ευχόμαστε για τους αδερφούς μας γιατί το ζητούμενο είναι να σωθούμε όλοι.