Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση ΣΟΚ: PROFESSOR DOLORES CAHILL: «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ m-RNA, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50-80% ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ »!!!


Η Professor Dolores Cahill αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

Η  Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το φασιστικό youtube το απέσυρε συνοπτικά:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν».

«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα».
«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι, πνευμόνια, νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα».

Δυστυχώς πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί η Cahill καθώς ο κόσμος έχει ήδη κάνει το εμβόλιο σε κάποιο ποσοστό.

 

πηγή

 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=rTwsEl5A5zo

Αφιερωμένο...

Ιννοκέντιος

Ανώνυμος είπε...

Είτε κάνουν το εμβόλιο είτε όχι, όλοι θα πεθάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

αν αυτα που λεει ειναι αλήθεια τοτε,
Η εχουν δοσει αλλο εμβολιο της φαηζερ στο Ισραήλ
ή το κρατος του Ισραήλ θα σβυσει, την στιγμη που το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου του ειναι εμβολιασμενο ήδη με το εμβολιο της Φαηζερ που ειναι του τυπου για τον οποιο μιλαει η επιστήμων αυτη.
Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε τον πλανήτη χωρις ιατρικο προσωπικο, μια και στα περισσοτερα κρατη το ιατρικο ανθρωπινο δυναμικο εμβολιαστηκε με εμβολιο της φαηζερ ή Μοντερνα (οχι η Κινα, ουτε η Ρωσσια), καθώς και ο Αμερικανικός στρατος.
Οι μελετες που δημοσιευτηκαν για τα εμβολια αυτα στα πιο σοβαρα περιοδικα, εδειξαν οτι οι εμβολιασμενοι προστατευτηκαν απο λοιμωξη απο κορωνοιοι σε ποσοστα πανω απο 90%. Πώς λοιπον λεει η κυρια αυτη οτι δεν θα εχει κανεις ανοσια απεναντι στον ιο και θα πεθανουν ολοι απο αυτοανοσα νοσήματα?
Το 2000, ο κοσμος μας θα γινοταν ανω κατω με το προβλημα που θα δημιουργουνταν απο οτι τα κομπιουτερ δεν θα μπορουσαν να διαχειριστουν την αλλαγη στα μηδενικα. Ειδαμε οτι δεν εγινε τίποτε. Υπαρχει ψυχοσυνθεση στον ανθρωπο που αρεσκεται στο να δημιουργει απο το πουθενα την αισθηση του πανικου, και μετα να λεει οτι η κυβερνηση την δημιουργει αυτην την αισθηση για να βαλει δηθεν ελεγχους ολοκληρωτικων καθεστώτων. Οπως και ναναι ο Θεός εχει το σχεδιο Του και θα γίνει ο τι Εκείνος επιτρέψει. Εχει η ζωή την αξία της αλλά πιο πολύ απο ολα αξία εχει να μην χασουμε την ψυχή μας. Προτεραιότητα ας μην ειναι το πώς να μην πεθανω σε ενα χρόνο απο το εμβολιο αλλα το να ζήσω την καθε μου ημέρα μαζι Του

Καλλιόπη είπε...

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΚΟΩΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ.
ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...