Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλος Γιατρός Χίτλερ - Νομική Διάσταση :ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


https://www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/


Εξαιρετικά εκρηκτικό από τη Γαλλία: Σήμερα προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, υποστηριζόμενο από χιλιάδες δικηγόρους παγκοσμίως.

Ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης προετοιμάζεται σήμερα, στο οποίο θα ξεκινήσει μια «ταξική δράση» από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, (υπό την προστασία χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως), ο οποίος θα καταγγείλει το σκάνδαλο Covid-19 που έχει θεσμοθετήσει το Ντάβος. Από αυτήν την άποψη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Reiner Fuellmich ήταν ο δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen στην περίπτωση των συζητηθέντων καταλυτικών μετατροπέων. Και αυτός είναι ο ίδιος δικηγόρος που καταδίκασε την Deutsche Bank ως εγκληματική εταιρεία.