Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιόζεφ Μένγκελε ζει, είναι ανάμεσα μας! Τι άλλο θα δούμε με τους πο@στηδες που μπλέξαμε!

 "Επιστήμονας" του κώλου, ζήλωσε δόξα μικρού φύρερ... Βάλανε νταβατζή στο μυαλό μας!

 

 Για την πορεία της "πανδημίας" του κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μίλησε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. 

Σύμφωνα με τον φασίστα που παριστάνει τον καθηγητή , στη δεύτερη βδομάδα του σκληρού lockdown που διανύουμε, δεν έχουν αλλάξει πολλά. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ανεξέλεγκτη αύξηση κρουσμάτων, υπάρχουν όμως αναζωπυρώσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Ο στόχος είναι να μην καταρρεύσει το σύστημα Υγείας, ο οποίος και επετεύχθη. Όπως είπε, τα επιδημιολογικά δεδομένα θα αξιολογηθούν αύριο, οπότε και θα παρθούν αποφάσεις.

Μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς με την προϋπόθεση της τρίωρης κυκλοφορίας των πολιτών με αποστολή μηνύματος υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο είχε τεθεί ως πρόταση από τα Χριστούγεννα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

«Αφού υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας ο καθένας πρέπει να ελέγχεται πόσες ώρες βγήκε από το σπίτι του», είπε σχετικά.

πηγή

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Στείλτε τον θαλάσσιο ελέφαντα στον πάτο του ωκεανού

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί "ειδικοί επιστήμονες", είστε πλανεμένοι όπως είναι πλανεμένο και το μεγαλύτερο μέρος του λαού.
Από που πηγάζει η πλάνη σας, όλων εσάς (λαού και "ειδικών επιστημόνων"); Πηγάζει από την απιστία σας ή την ολιγοπιστία σας προς τον αληθινό και ζωντανό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Εάν μετατρέψετε ολόκληρη την κοινωνία σε ένα απέραντο νεκροταφείο (με καραντίνες και άλλους περιορισμούς), όλοι γνωρίζουν ότι στα νεκροταφεία δεν κυκλοφορούν πολλοί ιοί και πολλές ασθένειες.

Γεωργός... είπε...

Tov τριτο μηνα [μαρτιο] θα κυκλοφορουμε εως τρεις ωρες μεχρι τρια ατομα και εως τρια μυνηματα την εβδομαδα....μια του κλεφτη μια του ψευτη τριτη και κακη του μερα ...

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς φίλε το μαχαίρι έφτασε στο λαιμό! Ανεχτήκαμε τα παιδιά μας να είναι άνεργα , να παίρνουν 400 ευρώπουλα , να παίρνουν επιδόματα οι νόμιμοι φίλοι μας ''μετανάστες" ενώ εμείς που πληρώνουμε φόρους να λαμβάνουμε "μέζεα μετά ριγάνεος" και σε λίγα χρόνια που θα αλώσουν τα φιλάνθρωπα Τραπεζικά ιδρύματα τίς πλύστες οικίες των συνΕλλήνων να κοιμόμαστε στους δρόμους (δεν είναι και κακό, ίσως έτσι να μοιάσουμε του Διογένη). Δεν μας πείραξε που μειώσανε τις συντάξεις κανονικές αναπηρικές χηρείας και λοιπές, ούτε που κάνατε τα νοσοκομεία κοτέτσια, ούτε που αυξάνουν συνεχώς τους παχυλούς μισθούς τα χοιρινά της "ΒΟ-υ-ΛΗΣ" , ανεχτήκαμε ανεχτήκαμε ανεχτήκαμε πολλά, πάρα πολλά , αλλά ως εδώ και μη παρ΄έκει δεν θα μας κόψετε και τον κάφε. Ηρθε το τέλος σας Καφές η Θάνατος,,, ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα σπίτια , καλύτερα μιας ώρας ελεύθερος Καφές παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά σπιτική.. ήρθε το τέλος σας , κανείς δεν πατάει τα υψηλά ιδανικά του Έλληνα , επαναστατούμε, το Κίνημα του Καφέ φέρνει την αλλά γή, Ξύπνα Ελλην, πάμε να πιούμε ενα φρεντουτσίνο στις Πλατείες των Φιλοσόφων! FANCULO τα αιδοία των μητρών που εκκόλαψαν τα ανώμαλα των βουλευτικών εδράνων, εμπρός λοιπόν Έλληνα αντιστάσου ουδέ καφέ δεν θα σε αφήνουν να πιείς, οσονούπω!!!