Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΝΤΡΟΠΗ σας τετράποδα ανθρωπάρια...

Στην Deutschland γίνεται πανικός για τους επιχορηγούμενους (εξαγορασμένους) "επιστήμονες" που προσελήφθησαν από το κράτος για να πουλήσουν τρομοκρατία στον λαό και ν'αγοράσουν συναίνεση στα μέτρα. Την ίδια στιγμή Γερμανικά δικαστήρια ακυρώνουν τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταπολέμηση της πανδημίας με την αιτιολογία ότι "δεν έχει τεκμηριωθεί επαρκώς".
Την ίδια στιγμή που στο προτεκτοράτο της, με μακράν χειρότερα μέτρα, μέχρι και στην Διαφάνεια ανεβαίνουν τα ποσά που παίρνουν οι Μαγιορκίνηδες και οι ψάλτες αλλά και ο τελευταίος τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός από φαρμακευτικές εταιρίες ή το ίδιο το (πτωχευμένο) κράτος, και είναι απλά Πέμπτη. Τα δε δικαστήρια παρεμβαίνουν να απειλήσουν και να φιμώσουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που τόλμησε να αποκαλύψει ότι έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ 40χρονη υγιής νοσοκόμα μητέρα 2 παιδιών, μόλις έκανε το εμβόλιο της Pfizer.
Η κυβέρνηση κρατά ένα σφυρί στα χέρια της και νομίζει ότι όλα είναι πρόκες-η καταστολή είναι πανάκεια για κάθε πρόβλημα. Κι όμως υπάρχουν αρκετοί ακόμα που ζουν στον πλανήτη happy νομίζοντας ότι έχουμε δημοκρατία. Πραγματικά μου προκαλείτε τάση για εμετό ασυμπτωματικοί φασίστες...
ΝΤΡΟΠΗ σας τετράποδα ανθρωπάρια...

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πλάνος κάνει τρομερή δουλειά με την πλάνη του,
αλλά όλοι ξέρουμε οτι θα ΗΤΗΘΕΙ πανηγυρικά στο τέλος!
Καλή μετάνοια αδέρφια! Όλοι με το ΧΡΙΣΤΟ μας!!

Ανώνυμος είπε...

Πιθανές αιτίες του εμετού

Ο εμετός, ο οποίος συχνά συνοδεύεται και από τη ναυτία, μπορεί να προκληθεί από πολλές διαφορετικές αιτίες και να αποτελεί οξύ και παροδικό επεισόδιο ή επαναλαμβανόμενο, λόγω χρόνιας ασθένειας ή κάποιας ειδικής κατάστασης όπως η εγκυμοσύνη.

Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες του εμετού είναι οι εξής:

Τροφική δηλητηρίαση
Ιογενής ή βακτηριακή λοίμωξη
Απόφραξη εντέρου
Υπερβολική κατανάλωση φαγητού
Ναυτία λόγω ταξιδιού
Εγκυμοσύνη
Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Καθένας από αυτούς τους παράγοντες οδηγεί σε χημικές μεταβολές στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η λεγόμενη ζώνη πυροδότησης των χημειοϋποδοχέων (CTZ), γνωστή και ως «κέντρο του εμετού», στον εγκέφαλο. Εκεί, αναγνωρίζονται οι τοξίνες που έχουν εισβάλει στον οργανισμό και αποστέλλονται από τον εγκέφαλο τα ειδικά «σήματα» που προκαλούν τον εμετό ως αντίδραση. Περαστικά.