Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Δρ.Δημ.Αντωνίου:Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο Απομονώστε τους... Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!

Ο Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου, κάτοχος διδακτορικού στη μοριακή ανοσολογία, καταθέτει τη δική του άποψη για τον τρόπο παρασκευής, τη νομιμότητα των εμβολιασμών, την αποτελεσματικότητα αλλά και την επικινδυνότητα, του εμβολίου για τον Covid-19.

 

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Στον ανάποδο κόσμο που ζούμε - όπως λέει ο κος Βαθιώτης και όπως προειδοποιούσαν στις δυστοπίες που έγραψαν οι George Orwell - Aldous Huxley ( 1984 - Brave New World ) όπου οι έννοιες χρησιμοποιούνται από τα απολυταρχικά καθεστώτα με την ανάποδη έννοια , όπου Ελευθερία θα σημαίνει σκλαβιά ( σας θυμίζει τίποτα ? ) και η Ειρήνη θα σημαίνει Πόλεμος - οι πραγματικοί ψεκασμένοι είναι αυτοί που έχουν φάει αμάσητο τον σανό είτε άδολα , είτε με δόλο και παραπλανούν από τη θέση τους και άλλους.

Κατά αυτόν τον τρόπο , δυστυχώς, όσοι έχουν εμβολιαστεί με mRΝΑ ως πειραματόζωα , χωρίς να έχουμε ακόμα τη πλήρη εικόνα των παρενεργειών αλλά και της λειτουργίας των εμβολίων που επιδρούν στο ανθρώπινο DNA και κατά πόσο γίνονται φορείς μετάδοσης του ιού, είναι αυτοί τους οποίους θα πρέπει να προσέχουμε. Το αντίθετο ακριβώς από ό,τι μεταδίδουν οι επιδοτούμενοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι . Δεν λέω να τους απομονώσουμε , γιατί οι δημοσιογραφίσκοι - γκεμπελίσκοι διαστρεβλώνουν πάντα ό,τι λέμε , αλλά να προσέχουμε !

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας πρότεινε ο ιατρός να κάνουμε εμείς σε όσους εμβολιαστούν αυτό που θα κάνει το σύστημα σε όσους αρνηθούν τον εμβολιασμό! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Να κάνουμε δηλαδή αυτό που απευχομαστε για την ανθρωπότητα; Τον αποκλεισμό και τη στοχοποίηση; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!