Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Απορίας άξιον

 Εκκλησία Κύπρου Κανονικά οι Ακολουθίες -Τι λέει για Θεία Κοινωνία

 Όπως γνωρίζουμε σήμερα είναι να συνέλθει η Ιερά σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου ,κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου να συζητήσουν για το Ουκρανικό.(;)

Δηλ θα προσπαθήσει ο Αρχιεπίσκοπος να επιβάλει την  αυθαίρετη παπικό το τρόπο αναγνώριση του ψευδεπισκόπου και αχειροτόνητου Επιφάνιου ως κανονικού Επισκόπου της Εκκλησίας του Χριστού .

Μακάρι να βρουν το σθένος οι ορθώς διαφωνούντες να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους  και να μην επικρατήσουν λογικές ισορροπιών και διπλωματίας ,στα της Πίστεως δεν χωρούν τέτοια . Πιστεύουμε πως το Ουκρανικό και το μπέρδεμα που έχει γίνει δεν θα το λύσει η κάθε τοπική Εκκλησία ...μονάχη της .

 Όμως, στις μέρες μας υπάρχουν πλέον προβλήματα ποιμαντικής που θα έπρεπε η κάθε Εκκλησία με συμβούλους πιστούς και άδολους επιστήμονες να τα αντιμετωπίσει και να πάρει θέση, για θέματα που άπτονται της ψυχοσωματικός μας υπόστασης .

Τι λέγει η Εκκλησία της Κύπρου για τον φασίστα Κορωνοιο ,τι λέγει κυρίως  για τα εμβόλια που οσονούπω έρχονται και θα αλλάξουν την συμπεριφορά των ανθρώπων;;; 

Αναμένεται ούτως η άλλως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η παρέμβαση ευλαβών και ιδιαιτέρως ευφυων Επισκόπων .

τροοδίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: