Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Εκπληρώνουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι κουμουνιστές και δεν κουνιέται φύλλο ...Πάλι καλά να λέμε που οι αστυνομικοί δεν κουβάλησαν και το πανώ των στελεχών του ΚΚΕ.

Ξεκίνησε η πορεία του ΚΚΕ για το πολυτεχνείο - Δεν τους ενοχλεί κανείς - 28η Οκτωβρίου είχαν προσαγάγει δεκάδες πολίτες

 

 Συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Ένας νόμος για όλους τους Έλληνες, ένας άλλος νόμος για το ΚΚΕ, το οποίο έκανε τελικά πορεία εκθέτοντας την κυβέρνηση αλλά και τους επικοινωνιακούς απολογητές της, για δεύτερη φορά.

Η αστυνομία σε ρόλο θεατή  έκανε συστάσεις, χωρίς να βεβαιώσει την παράβαση στους συγκεντρωμένους, να διαλυθούν. Η ΕΛ.ΑΣ. που λίγες ώρες πριν κυνηγούσε και συνελλάμβανε κυπρίους φοιτητές που πήγαν να βάλουν ένα πανώ κατά των τουρκικών προκλήσεων στην Αμμόχωστο. Η ΕΛ.ΑΣ. που δεν διστάζει να μπαίνει σε σπίτια πολιτών και να τους καταστρέφει οικονομικά, έκανε τα στραβά μάτια στις παραβιάσεις του ΚΚΕ...

Της ΕΛ.ΑΣ. που την 28η Οκτωβρίου είχε συλλάβει δεκάδες πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο. Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, μέλη του ΚΚΕ με διάθεση επαναστατικής γυμναστικής, πραγματοποίησαν πορεία προς της αμερικανική πρεσβεία.
Με πανό που έγραφε «Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά. Τιμάμε τον Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα», περίπου 80 μέλη του ΚΚΕ, φώναξαν συνθήματα έξω από την αμερικανική πρεσβεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, όπου κατέθεσαν στεφάνι. Παρών στη συγκέντρωση είναι και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.Χωρίς να πέσουν "πρόστιμα", χωρίς να γίνουν προσαγωγές, χωρίς να ακολουθηθούν οι οποιεσδήποτε προβλεπόμενες διαδικασίες. Η πορεία λοιπόν έγινε και το μόνο που μένει είναι οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης για τους απλούς πολίτες που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. 

Τζάμπα οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης όλες τις τελευταίες ημέρες περί "προστασίας της δημόσιας υγείας" καθώς όλοι παρακολουθήσαμε τα μέλη του ΚΚΕ να κάνουν πορεία. Παρά τις εξαγγελίες  του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, παρά τα λόγια του Κ. Μητσοτάκη,  το ΚΚΕ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις κυβερνητικές αποφάσεις και πραγματοποίησε την πορεία που είχε προαναγγείλει. Αναμενόμενο μεν, αποκαλυπτικό για το πώς σκέπονται στην κυβέρνηση δε. Πού είναι τώρα οι βουλευτές της κυβέρνησης που μας έλεγαν ότι "πορεία δεν θα γίνει;" Μήπως περιμένουν το non paper από το Μαξίμου, το οποίο θα τους υποχρεώνει να εξάρουν την τήρηση "υγειονομικών μέτρων" από το ΚΚΕ; Όπως είχε γίνει την πρωτομαγιά;

 πηγή

 

Σχόλιο :Πόσο δίκιο είχες Ζανέτα μας  εδώ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To 5% του ελληνικού λαού. Πόση φασαρία κάνουν; Καλά λένε ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο.

Αθ. Δημητριαδης είπε...

ΩΡΑΙΟΣ φιλε !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη και στους αστυνομικούς μας γιατί αυτοί όπως κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα θα κάψουν , θα σπάσουν , θα καταστρέψουν. Καλή δύναμη!

Αναστασια είπε...

Ναι, ρε παιδιά, σύμφωνοι....άδειοι τενεκεδες.Αλλά, πεστε μου, δεν σας πιανει μια θλίψη,ενας θυμος, μια αγανακτηση για την επιμονή τους στα οποια πιστευω τους, για την αντιδρασή τους μερες τωρα, για τις φωνες των αρχηγών τους και εν τέλει για την τολμη τους που - τι περιεργο- ολοι ξεραμε οτι εν τελει υα επιδειξουν? Δεν σας πιανει θλιψη που περασε το Πασχα και τωρα θα περασουν Χριστουγεννα χωρις ν ανοιξει ρουθουνι? Που δεν ακουστηκε ουτε μια θαρραλεα φωνη μηνες τωρα να υπερασπιστει τους πιστους? Δεν σας πιανει αγανακτηση για το ποσο δεδομενη εχουν την αδικαιολογητη υπακοη μας? Μερες τωρα παρακολουθω τον αγωνα που δινουν οι αριστεροι και ελεγχομαι, γιατι μας λειπει και η οργανωση και τα κοτσια.Κι οσο κι αν στην δευτερη καραντινα εχουμε απιφασισει πολλοι να βρισκομαστε μεσα στους ναους με οποιο κοστος, δεν παυει να ειναι λυπηρη η χλιαρη " αντιδραση" της επισημης εκκλησιας αλλα και ημων.Διαβαστε π.χ το κειμενο του σεβ.Μεσογαιας για την ετοιμασια των Χριστουγεννων.Παραπονα, αιχμες και μεχρι εκει.Ο Θεος να δωσει να παραδειγματιστουμε απο το ΚΚΕ! Εκει φτασαμε!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Κομουνιστές...

Οικουμενιστές...


...προσταυευόμενες
...ονομασίες
...παρατρεχάμενων

...ΠΟΠ...

(της κάθε εξουσίας...)

Κάποιος είπε...

Συμμετέχουν όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ! Πόσους χριστιανούς βλέπατε μέχρι πέρσι στις Εκκλησίες;

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω τους φίλους που αναρωτιούνται γιατί όχι κι εμείς, αλλά η σκέψη μου είναι ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος μας. Θα φάμε τα μούτρα μας αν πάμε έτσι. Ο τρόπος μας είναι της πρώτης Εκκλησίας, πριν τα Μεδιόλανα. Χαμηλούς τόνους. Η Εκκλησία υποστασιοποιείται στην Ευχαριστιακή Σύναξη, όχι στη διαδήλωση. Λοιπόν, όπως μπορούμε τηρουμένων των συνθηκών, όσο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να λειτουργούμαστε και δεν χρειάζονται άλλα πολλά. Εγώ λέω, βδομάδα τη βδομάδα, ακόμα και με τις παρούσες συνθήκες, σε όλη την Ελλάδα, Κυριακές ή καθημερινές, σε ναούς ή όπου αλλού, λειτουργούνται πολλοί περισσότεροι απ' όσους έκαναν πορεία σήμερα. Άλλωστε το ξέρουν και οι (παρα)κρατικοί, γι' αυτό έχουν λυσάξει κάτι ακρίδες και κάτι δερμιτζάκηδες.

ΥΓ Δον κιχ, αυτός στη φωτογραφία εσύ είσαι; Μοιάζεις σαν να το έσκασες από διήγημα του Μωραϊτίδη ή του Παπαδιαμάντη. Μου ρίχνεις κιόλας, καμιά δεκαριά δεκαπέντε χρόνια μου τα ρίχνεις!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Δυστυχώς, στην εποχή τού φαίνεσθαι

η ουσία υπολείπεται...!

Συνομήλικος τού Μόρφου
Νεόφυτου,
αλλά...ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι...
και ο χρόνος, να σκορπιέται ασυναίσθητα...

Να εύχεσαι αδερφέ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δόν κιχ ότις είναι γυναίκα , περίπου στα 80 και έχει κάνει κάποια μελέτη στην ιστορία της τέχνης . Αυτά τα ολίγα ! Όμως ό,τις και νά είναι την αγαπούμε !

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε ( πέθανε ) και τον μεγάλο κομμουνιστή Χρήστο Παπαδόπουλο ! Σκότωνε πλουσίους ! Μακάρι , λέει , νά υπήρχαν πολλές εγκληματικές οργανώσεις σαν τήν δική του . Θα ήταν καλύτερος ο κόσμος ! Πόσο σκότος βρε παιδιά ! Άν δεν αναγεννηθεί ο άνθρωπος έσωθεν .....

Λωρίτου Ελένη είπε...

Η λιτανεία είναι μία διαδήλωση ή η διαδήλωση , όταν αφορά πνευματικά κατα Θεόν αιτήματα είναι λιτανεία ! Είναι η δια βοής εκκλησία του δήμου , η συμμετοχή του λαού στα εκκλησιαστικά δρώμενα , που έχει τον χαρακτήρα του αυθόρμητου και όχι του θεσμού . Αλλοίμονο άν η εκκλησία είναι δέσμια των θεσμών και της οργάνωσής της . Το καταλαβαίνω οτι ο εύσχημος πολίτης εύκολα δεν βγαίνει στο κλαρί , στο κακόφημο πεζοδρόμιο , πράγματα που δεν αξίζουν στην ευσχημωσύνη του . Το καταλαβαίνω απόλυτα ! Χρειάζεται η καταρράκωση ενός καλά εδραιωμένου καθωσπρεπισμού , που ανθεί σαν επιδημία στην εκκλησία . Δεν λέω , νά φορούμε ωραία ρουχαλάκια και γραβάτα . Μόνο μήν το παίζουμε γραβατωμένοι γάτοι , γιατί γινόμαστε γελοίοι και ευσεβιστές . Ενώ οι κραυγές για " προσευχή " ! δεν μας καταρρακώνουν . Αυτό δείχνει οτι ακόμα και η προσευχή μας είναι άκοπη , χωρίς αίμα . Οι αναχωρητές καταμεσής της πόλης ! Μήν ακούτε τους παπάδες τί σας λένε . Αυτοί είναι το επάγγελμά τους και ο βιοπορισμός τους . Έχουν τον δεσπότη προιστάμενο . Μπροστά στον δεσπότη πάσα σάρξ σιγάτω ! Η εκκλησία δεν είναι νεκροταφείο ! Δεν λέμε νά μήν κάνετε προσευχή . Νά κάνετε ! Οι κραυγές περί προσευχής πρός τί ????

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Payat...

it's You?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ? Μόνο ο Παγιατόπουλος σας γνωρίζει ; όχι , δεν είμαι ....