Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Τραμπ«δεν μπορεί η θεραπεία για τον ιό να είναι χειρότερη από το πρόβλημα αυτό καθαυτό»

  

Ο Μητσοτάκης παραμονές της κρίσιμης εκλογής Προέδρου στις ΗΠΑ, καθοδηγούμενος από τη Μέρκελ, παίζει τα παιχνίδια των Γερμανών και είναι έτοιμος να δεχτεί ταπεινωτική διαπραγμάτευση με τους Τούρκους υπό την εποπτεία του Βερολίνου. 

 Η Μέρκελ φοβάται όσο τίποτα μια επανεκλογή του Τραμπ, ο οποίος, και στο τελευταίο debate σήμερα το πρωί με τον Μπάιντεν, είπε διάφορα για τους Γερμανούς και τους Κινέζους. Εκείνο που έκανε εντύπωση και που πήρε τις εντυπώσεις είναι αυτό που είπε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ότι δηλαδή «δεν μπορεί η θεραπεία για τον ιό να είναι χειρότερη από το πρόβλημα αυτό καθαυτό». Δεν μπορεί να κλείνεις τον κόσμο στα σπίτια, να τον αφήνεις νηστικό και να του υπόσχεσαι τηλελαγούς και τηλεπετραχήλια.

 Διαδώστε σε όλους τους φίλους σας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, να αναπαράγουν σε όλη την υφήλιο αυτό το μήνυμα που είναι η ουσία και της Ιπποκρατικής αρχής «του μη βλάπτειν»: Δεν μπορεί η θεραπεία, τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται να είναι χειρότερα από το πρόβλημα. 

 

Σε μια περίοδο, που ο Έλληνας έχει ανάγκη από ψωμί, δουλειά και ανύψωση του φρονήματος, σε μια περίοδο που ο Έλληνας έχει απόλυτη ανάγκη εμψύχωσης και τόνωσης, η εικόνα της γερμανικής «μαριονέτας» ήταν χθες επιεικώς άθλια. Εικόνα ενός ανθρώπου με ελλιπή τας φρένας, χωρίς ουδεμία λογική και συνειρμό. Ένας άνθρωπος που κλείνει ολόκληρες περιοχές και χιλιάδες επιχειρήσεις προκειμένου η συνολική κοινωνική αδυναμία να οδηγήσει σε αποδοχή τετελεσμένων στο Αιγαίο, σε αποδοχή εθνικών παραχωρήσεων, και αποδοχή μιας απαράδεκτης κατάστασης που έχει να κάνει με το ξεζούμισμα του ελληνικού λαού από τη Γερμανία και τους φίλους αυτής της ημίτρελης φιγούρας που κακήν την τύχη έχουμε στο Μαξίμου.

  Όταν ένας άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ποιο είναι το χειρότερο κακό, όταν ένας άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται τα εγκλήματα που διαπράττει καθοδηγούμενος από ξένα αφεντικά και τη φιλαυτία του, τότε σίγουρα έχει δραπετεύσει των ορίων της κοινής λογικής και έχει εισέλθει στον θολό κόσμο των ψυχιατρικών φαρμάκων. Πρέπει να είναι πολύ άρρωστος για να βάζει την ανύπαρκτη 

Είναι πραγματικά μεγάλη ατυχία για το λαό μας και το έθνος μας να έχει επιλεγεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μια ανύπαρκτη πολιτικά στον διεθνή περίγυρο κυρία, η οποία, κρύβοντας το πρόσωπό της και φορώντας μάσκα, λέει απλά ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ο κορονοϊός και όχι οι δυσάρεστες εξελίξεις, όπως τις χαρακτήρισε, με την Τουρκία.

η συνέχεια

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Καλε μας ..θειούλη...

...μην μας μιλάτε
δι'ατυχίας ...καθώς
διόλου...ντίπ δεν έτυχε

αλλ'αντιθέτως
-μέχρι στιγμής-
αλοίμονονο επέτυχε...

(μέχρι στιγμής όμως...
κι ως να συμπληρωθεί
ο...κανόνας μας...

μετά ...
γελά λένε καλύτερα
όποιος
γελάσει τελευταίος!

...αμήν...γένοιτο!)






epameinwndas12345678@gmail.com είπε...

Εδώ παπάς εκεί Παπάς! πούνε ο παπάς Κύριε Ιησού Χριστε Υιέ Του Θεού ελεησον με - μας, Υπέραγια Θεοτόκε Οικονομισον μοι και Σωσον Ημάς