Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

Ο Αρχιμ. Αλέξιος Κανίνας, οι βαλσαμωμένοι άπιστοι και ο ... κορονοϊός! -  Εξάψαλμος
Τις τελευταίες μέρες φιγουράρει στο προσκήνιο η υπόθεση με τον Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ.Τρικκης και Σταγών κ.Αλεξιο,ο οποίος είχε την αναιδεια ενώπιον Θεού και Εκκλησίας να καλέσει με πρωτοφανή βλάσφημο τρόπο τους πιστούς να φοράνε μάσκες,ως δήθεν μέσα προστασίας του προσώπου του αδελφού!!!φοβάται να δηλώσει αν εννοεί μέσα η εκτός ιερού ναού,προφανώς για να συγκαλύψει το μέγεθος της βλασφημίας.
Ομιλει για πνευματική λατρεία έχοντας λοιδωρησει τόσο φρικτά το Άγιο Πνεύμα,το οποίο υβριζεται πανταχού από τους μασκοφορουντες χριστιανούς και Αρχιερείς.
Ομιλει με κεφαλαία μάλιστα ότι υπηρετεί την Αλήθεια ενώπιον του Θεού και ενεργεί με υπευθυνότητα απέναντι στο συνάνθρωπο.
Ω της υποκρισίας του γλοιωδους εραστή των απνευματιστων επισκόπων για μια δεσποτική μίτρα!Με δυο λόγια δεν αισχυνεται δημόσια να αποκαλέσει τον εαυτό του ανώτερο από τον Χριστό,τους Αποστόλους και τους Αγίους της ειλικρινούς αγάπης,οι οποίοι πλησίαζαν και τους πιο βαριά ασθενείς δίχως ποτέ να καλύπτουν το θεοειδές πρόσωπο!!!
Τολμά να διατυμπανίζει την ασέβεια της μασκοφοριας και την πτώση του,για να παρασύρει στην απώλεια ψυχές ,που του εμπιστεύτηκε η Θεία Χάρις.
Οχι κυρ Αλέξιε!
Δεν έχεις δικαίωμα να δηλώνεις δημόσια το αιρετικό σου φρόνημα,ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας!
Δεν υπηρετείς την αλήθεια ούτε είσαι υπεύθυνος,αλλά υπηρετείς τα σχέδια της Μασονίας και της αντίχριστης Νέας Τάξης.Το θεοειδες μας πρόσωπο ποτέ δεν το καλύπτουμε και μάλιστα μέσα στον οίκο του Θεού,ενώπιον του οποίου θα παραστούμε γυμνοί και τετραχηλισμενοι εν ώρα κρίσεως.
Τοτε όμως ευτυχώς η δυστυχώς δεν θα μπορείς να φορέσεις τη μάσκα της υποκρισίας που τώρα υποστηρίζεις ως μέσο αγάπης!
Πως τολμάς και χαρακτηρίζεις έμμεσα όλους τους αγνούς ιερείς που αιώνες κοινωνουσαν τους μολυσματικούς και λεπρούς δίχως προφυλάξεις;
Αν είσαι εσύ δειλός τουλάχιστον δήλωσε το και μην αυτοχαρακτηρίζεσαι ενώπιον Θεού αληθινός και ενώπιον ανθρώπων πνευματικός και υπεύθυνος!
Δεν σε σώζει τίποτε πια ως αιτία μέγιστου πνευματικού σκανδάλου!
Μετανόησε αδελφέ συλλειτουργε και πάτερ όσο προφταινεις!
Να ξέρεις ότι όλοι οι πιστοί θα σε αποστραφουν!
Προτού δεχθείς και το εμβόλιο του διαβόλου,αυτοαπομονωσου όπως λες εν σιωπή και μετανοία στην έρημο ,κλάψε πικρά αδελφέ και μη παίρνεις στο λαιμό σου ψυχές,για τις οποίες ο Κύριος έχυσε το τίμιο Αίμα του και ήλθε να τις ελευθερώσει!
Μη γίνεσαι τόσο προκλητικά δούλος του βρώμικου συστήματος!
Μιμήσου τον άγιο σου έστω και λίγο και εμείς θα σε στηρίζουμε με τις προσευχές μας όπου κι αν διαλέξεις να κρυφτείς!Καλή μετανοια αδελφέ!
Με αγάπη Χριστού
Ένας πολύ αμαρτωλός αλλά χάριτι Θεού Ορθόδοξος Ιερεύς.

7 σχόλια:

minas45 είπε...

Να έχουμε την ευχή σου πάτερ μου....

Αθανάσιος είπε...

Επιτρέψτε μου αν είναι δυνατόν να μην δημιουργείται στο ιστολόγιό σας μίσος, προσωπική αντιπαράθεση, εμπάθεια κι ό,τι άλλο αμαρτωλό εναντίον ανθρώπων και μάλιστα φανερά κι απροκάλυπτα. Ο κάθε άνθρωπος είναι εικόνα Θεού κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μας. Κατακρίνουμε την αμαρτία αλλ' επ' ουδενί τον άνθρωπο. Η ιεροκατηγορία όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μεγίστη πτώση. Ας κοιτάξουμε εμείς τα κατάβαθά μας, ας ασχοληθούμε με τα της ψυχής μας κι ο Θεός να μας ελεήσει κι εμάς και τον π. Αλέξιο κι όλον τον κόσμο. Καλή μετάνοια ας έχουμε αδελφοί μου. ΑΜΗΝ.

Unknown είπε...

Το σχόλιο σου αδελφέ δείχνειαγνοια του κινδύνου και έλλειψη της αληθινής αγάπης του Θεού.Οποιος απροκάλυπτα και δημόσια διαστρεφει το λόγο του Θεού και της αληθείας δεν είναι ούτε ιερέας ούτε καν Χριστιανός ,όπως μας λέει ο Απόστολος Παύλος,που δε δίσταζε να αποκαλεί υιούς του διαβόλου ,όσους τολμούσαν να εμποδίζουν το δρόμο της σωτηριας...Αυτός ο κύριος ούτε ιερωσύνη έχει από τη στιγμή που υπηρετεί το σύστημα του Αντιχρίστου,ούτε καν τη χάρη του Αγίου Βαπτίσματος,για να μιλήσουμε ξεκάθαρα,και γίνεται αιτία να χάνονται ψυχές...Μάθε ποιο είναι το χρέος σου και μετά να μιλάμε για ιεροκατηγορους...Αυτή η ψεύτικη μετάνοια τύπου βουδιστικου που εξισώνει τον βλάσφημο με τον αμαρτωλό αλλά ορθόδοξα αγωνιζόμενο είναι ο,τι πιο επικίνδυνο μπορεί να υπάρξει στην Εκκλησία...Όπου δεν υπάρχουν έργα άξια μετανοίας αλλά αντιθέτως γίνονται έργα βλάσφημα αυτούς τους τύπους όπως έλεγε ο Κύριος και ο τίμιος Πρόδρομος δεν τους σώζει τίποτε ανθρωπίνως,ούτε και ο Θεός μπορεί να επέμβει στο διεστραμμένο αυτεξουσιο τους.Ειναι φίδια φαρμακερά και λίγα λέμε..Μόνο ένα ταρακουνημα και λόγια αληθινής αγάπης που ελέγχουν την πλάνη όχι το πρόσωπο,μπορεί ίσως να τους συνεφέρουν...Διάβασε λίγο πως μιλούσαν οι Άγιοι στους προκλητικούς αιρετικούς...αν είχε διάθεση καλή ο πατήρ αυτος...θα είχε ζητήσει να αποσυρθεί εν σιωπή από την κοινωνία με τον αιρετιζοντα επίσκοπο του,που ανερυθριαστα συλλειτουργει με τους σχισματικούς και εχθρούς του Χριστού...και πριν κάνουμε ένα σχόλιο,ας μάθουμε πρώτα ποιο είναι το χρέος μας ,όταν διώκεται η πίστη.

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχος. Δεν διάβασα το άρθρο αλλά είμαι σίγουρος ότι τα λόγια σου ισχύουν..

Unknown είπε...

Άκου την ομιλία του π.αθσνασιου Μητιλιναιου για το τέλειο μίσος που πρέπει ναχουμε σε κάθε βλασφημο και αιρετικό και μετά να σχολιάζεις.και λίγα του λέμε.τα λόγια του άρθρου του πατρός κρύβουν την αληθινη αγάπη που θέλει να συνετίσει τον ίδιο, αλλά και για να μην παρασύρει κιαλλους.Αν ήμουν μπροστά σαυτόν τον ανάξιο ιερέα θα τον χαστούκιζα να αγιάζει το χέρι μου,όπως ο άγιος Νικόλαος χαστούκισε τον Άρειο.Μοστραρουν πρωτοσύγκελλοι και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις βλασφημιες που κυκλοφορουν.αισχος σαυτούς,αλλά και σοποιους τους υπερασπίζονται.και για τον Ιούδα και για τον Άρειο την ίδια ανοχή θαχατε!!!

Ελένη Μπιτάδου είπε...

Κύριε Αθανάσιε,"Τό νά εφησυχάζει κανείς, όταν το κινδυνευόμενον είναι η Πίστις, τούτο είναι ίδιον της αρνήσεως, το δε να ελέγχει,είναι Ομολογία ειλικρινής".~ Άγιος Βασίλειος ο Μέγας.
Είναι άξιος λοιπόν,πολλών επαίνων ο ορθόδοξος ιερέας που ελέγχει τον Αρχιμανδρίτη κ.Αλέξιο,για την βλάσφημη προτροπή του περί εφαρμογής των απαραίτητων μέτρων προστασίας στους Ιερούς Ναούς,για να "απολυμανθεί" ο Θεός και ο Οίκος του!Πράττει αυτό που δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες μας!Όσοι όμως,ένοχα σιωπάτε ή συμφωνείτε με τέτοιες ανίερες δηλώσεις και δέχεστε να βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα από τους σύγχρονους Ιούδες,είστε ίδιοι ή και χειρότεροι από αυτούς!

Unknown είπε...

Πάτερ Αντρέα διάβασε τα σχόλια που γράφτηκαν ως απάντηση σαυτόν τον Αθανάσιο που πήγε να σε δικαιολογήσει να δεις τι εισαι!,τι πρόσωπο μας είναι κατά εικόνα Θεού και δεν το καλύπτουμε!δεν φοβάσαι την κόλαση;δεν σωζεστε οι αιρετικοί!!!αιώνια θα υποφέρεις!μετανοιωσει δημόσια και έμπρακτα μήπως ελεηθεις!!!