Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΗΛΙΘΙΟΙ


Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν «ικανοποιείται» με τα πολύ αυστηρά και ζημιογόνα μέτρα για την οικονομία που ανακοίνωσε χθες αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβάλλει και τοπικά Lockdown, τα οποία αναμένεται να «θάψουν» οριστικά την ελληνική οικονομία.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη όπου ανακοίνωσε τα νέα μέτρα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δήλωσε πως υπαρχει πιθανότητα για ένα τοπικό lockdown.
Ο Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερώτηση έδωσε το πλαίσιο για ένα πιθανό σενάριο τοπικού lockdown.«Τοπικά lockdown θα γίνουν αν εξαντληθούν όλα τα μέτρα που θα έχουμε πάρει για κάποιες περιοχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
«Σας έχω ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οποιοδήποτε γενικό lockdown. Τώρα εάν θα φτάσουμε σε κάποια τοπικά lockdown σημαίνει πως θα έχουμε διανύσει ένα μεγάλο δρόμο, θα έχουμε πάρει σωρεία αποφάσεων και σωρεία μέτρων, τα οποία δεν θα έχουν αποδώσει οπότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνουμε το οποιοδήποτε τοπικό lockdown.

Διαβάστε επίσης : Ερευνήτρια Bilderberg: Η πανδημία ενεργοποίησε τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!


Σωπάτε βρε, η εκλεγμένη κυβέρνηση έχει για σύμβουλους μια φράξια λοιμοξιολόγων που κυβερνά ,που μας "έσωσαν" και πάλι θα μας "σώσουν" που... να μην σώσουν!

Πώς ο Μάγος του Οζ της ελληνικής τηλεόρασης εξαφανίζει τον covid-19 από τη Γιουχάν και την Τουρκία!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλείτε ηλίθιους τους κυβερνώντες, αλλά αυτοί μπορεί να έχουν και τα ελαφρυντικά τους, πνευματικά, εννοώ. Οι κ.κ. Ιεράρχες, άραγε, πώς πρέπει να αποκληθούν; προδότες; άπιστοι; αργυρώνητοι; Ψάχνω να βρω Ναό που δε θα είμαι αναγκασμένη να φοράω μάσκα, φιμωμένη σαν ζώο. Ευτυχώς, ακόμη, κάτι θα μπορέσει να γίνει. Ασπασμός των εικόνων με μάσκα...σα να λέμε, προσκυνώ ένα κοινό ξύλο που μπορεί να με μολύνει, δεν ασπάζομαι το εικονιζόμενο αγιασμένο Πρόσωπο.

Καλή Παναγία...Λογικά κάπου θα στέκει και Εκείνη θλιμμένη και θα κλαίει για τα εκκλησιαστικά μας χάλια

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=g4KDFMApMmw

Ποιος μάγκας ξέρει το κόλπα να φτιάξει ένα βίντεο με το ίδιο κομμάτι αλλά με άλλα πρόσωπα; Αυτό είναι παλιό, καμιά δεκαριά χρόνια, είναι με όσους μας έλεγαν μαλάκες τότε. Χρειάζεται επικαιροποίηση, με όσους μας λένε μαλάκες τώρα.

Ειδικά εκεί που λέει "όσοι γιατροί τόσες γνώμες", ή "κάθε καρέκλα και χάχας", το βλέπω και φαντάζομαι κάτι ιεροψάλτες ή κάτι συψαιμίες.