Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ο Αμερικής Elpidophoros έβαλε τη μάσκα του και κατέβηκε στους δρόμους μαζί με τους BLM(black lives matter) για να διαδηλώσει υπέρ της «δικαιοσύνης», της «ισότητας» και της καλής θελήσεως(μασωνική συνθηματική φράση)

Image : https://twitter.com/Elpidophoros/status/1268295789798764544  

Οι νεοπροσήλυτοι της Ορθοδοξίας στην Αμερική αποφεύγουν την Ελληνική Αρχιεπισκοπή, έχοντας καταλάβει ότι είναι μια αποστατημένη εκκλησία που υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση κι εντάσσονται είτε σε ενορίες της Ρωσσικής Εκκλησίας της Διασποράς, είτε σε ενορίες του Πατριαρχείου Αντιοχείας. 
σχόλιο Αναγνώστη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο φρικιαστικό είναι που ο Ελπιντοκτόνος προαλείφεται και για Κωνσταντινουπόλεως. Ζήτω που καήκαμε.

Από την άλλη, όμως, μήπως αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα κουταλάκια αποδειχτούν το μοιραίο λάθος του. Βλέπω στη Ρομφαία μια ενδιαφέρουσα είδηση.

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/37636-sikagou-nathanail-i-metadosi-tis-theias-koinonias-tha-ginetai-me-ton-kathieromeno-tropo

Μέγας οικουμενιστής ο Σικάγου, και αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον, ότι δεν τα υιοθετούν ούτε οι ίδιοι οι υπόλοιποι οικουμενιστές, ίσως λόγω αντιδράσεων από τους λαϊκούς ή τους παπάδες τους.

Μήπως, λέω μήπως, επέτρεψε ο Θεός να γίνουν αυτά για να ξεμπροστιαστούν μερικοί μερικοί στα μάτια της υπόλοιπης εκκλησίας, χάσουν την εκτίμηση που έχαιραν... και μήπως, ΜΗΠΩΣ, γλυτώσουμε την περαιτέρω ανάρρησή τους. Θυμίζω και τον Ιλαρίωνα στη Ρωσία, που δεν είναι και καλύτερος.

Πάντως ο Θεός να βάλει το χέρι Του, να μην επιτρέψει να ευτελιστεί το Μυστήριο.