Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

"Βόμβες Γιώργου Τράγκα κατά Σ. Τσιόδρα: "Με τις εισηγήσεις του κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία!"



Ο Γιώργος Τράγκας μιλά για τον κορωνοϊό και τις τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις της καραντίνας και των μέτρων προστασίας σε βάρος δισεκατομμυρίων κατοίκων. Λέει ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας με τις εισηγήσεις του κατέστρεψε την ελληνική οικονομία . Αναφέρεται στην πρακτική να καταγράφουν ως θύματα της πανδημίας ηλικιωμένους ασθενείς με πολύ σοβαρές και ανίατες ασθένειες ως "υποκείμενα νοσήματα". Χαρακτηρίζει αντικρουόμενες τις προβλέψεις και εκτιμήσεις του Τσιόδρα , από τον αριθμό των νεκρών που θα υπήρχαν , χωρίς την καραντίνα , μέχρι το αν πρέπει να φοράμε ή όχι μάσκα και αν τα παιδιά μεταδίδουν τον Covid-19. Υποστηρίζει δε ότι ο καθηγητής θα πρέπει να διωχθεί ποινικά για την υπόθεση των εμβολίων Η1Ν1 καθώς ,όπως φαίνεται από έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η φαρμακευτική εταιρεία που παρασκεύασε τα εμβόλια ,είχε καταθέσει διάφορα ποσά στο όνομα του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πουλάκι μου σφύριξε και μου είπε ότι ο Τσιοδρας είναι του Σωτήρ...

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Τραγκας είναι αδέσμευτος....

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάμε πολύ εύκολα ποιος είναι ο Φράγκας....και πως πάντα χτυπάει αλύπητα εκείνους που αν του δώσουν λίγη ''πίτα'' μετά όλα μέλι γάλα...

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καθόλου δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο Φραγκας και έχουμε πει στο περελθον δεν κάνουμε αγιοποίησεις κανενός δημοσιογράφου ,όμως ,πρέπει ναχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά όταν εκ παραδρομής ίσως ή γιατι τώρα στα στερνά του θέλει να φανεί χρήσιμος στους πολίτες στο συγκεκριμένο θεμα του βγάζουμε το καπέλο.

Εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον δαιμονισμό των λοιμοξιολόγων του συρμού Τσιόρδα και τον ευχαριστούμε!
Τόσο απλά